torstai 20. helmikuuta 2014

Toucan Do It If You Try

Seuraavana OPI Brazil kokoelman lakoista esittelyssä Toucan Do It If You Try.

Pullon perusteella todella ihana mutta livenä vähän sellainen joka sopii minulle tai sitten ei ollenkaan. Oranssi, onko vähän korallinen sävy? Olen vähän huono kuvaamaan näitä sävyjä. Melko kirkas ja tulevaan kesään ihan mahtava väri. Laatu on myös pettämätöntä OPIa, kaksi kerrosta pelitti, peitti ja riitti.

P2130011.ORF

Enemmän lämpimän ihon lakka vaan kyllä menee kylmälläkin ihonsävyllä. Ainakin tästä tulee hyvälle tuulelle, on niin pirteän iloinen väri. 

Lakka saatu Cesarista, joko olet suorittanut ostokset Brazil kokoelmasta vai vieläkö mietit? Minä taidan jo odottaa seuraavaa kokoelmaa. Brazil oli kyllä nätti kokoelma ja mietin pitäisikö ostaa vielä se Don´t Bossa Nova Me Around? Onko se niin erikoinen että tarvitsen sen?

12 kommenttia

 1. Tää lakka näyttää kivalle, ja meinasin hankkia myös tän kokoelmasta kun on niin hyvä nimikin:D Mut lopulta päädyin vaan keltaseen. Ja sitten vielä Live.Love.Carnaval kiinnostai kanssa, mut muuten aika peruslakkoja loput kokoelmasta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Live.love näyttää myös kivalta mutta luulen olevan liian lämmin :/

   Poista
 2. It is such a happy cheerful color.
  Thank you for the beautiful swatch.

  VastaaPoista
 3. Tajuttoman kaunis juurikin korallinen, ei liian oranssi.

  VastaaPoista
 4. Tykkään ja paljon! Tämä menee ehdottomasti hankintalistalle :) Ihana kevään ja kesän väri!

  Haluaisin vielä loppuun vinkata blogissani käynnissä olevasta 150 euron arvoisen tuotepaketin arvonnasta. Toivottavasti mahdollisimman moni uusikin lukija löytää blogini ja innostuu seurailemaan :) Ja ethän pahastu tästä pikku "mainonnasta", sinulla kun on niin huimasti lukijoita blogissasi, niin ajattelin että vinkkasen täälläkin :)

  http://beauty-highlights.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Mulle päätyi tästä kokoelmasta neljä lakkaa, Live.Love.Carnaval, Amazon...Amazoff, Don´t Bossa Nova Me Around ja Taupe-less Beach. Tätäkin mietin pitkään, näyttää niin kivan kesäiseltä, mutta luulen ettei sovi mun ihoon. Mulle sopii kylmemmät sävyt, ja oranssit on aika vaikeita...
  Don´t Bossa Nova Me Around on tosi kaunis kynsillä. En tiedä sitten miten uniikki se on, jos omistaa jo paljon nudeja, mutta mulla ei ollut mitään vastaavaa ja tykkään kyllä tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi voi, vähän pelkäsin että joku nyt kehuu Bossa novaa...mietin kyllä sitä että nudelakkoja mulla on, paljonkin. Onko tuo siis tarpeellinen vai pelkkä Haluan -lakka :)

   Poista
 6. Tää on kyllä nappi sävy, ihana!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥