torstai 6. helmikuuta 2014

Sally Hansen Satin Glam - Crystalline

En malta olla esittelemättä tätä! Toivottavasti jaksatte toisenkin kevätlakan esittelyn heti perään :)

Tämän kevään kuuminta trendiä ovat satiinipinnan tekevät kynsilakat. Ensikosketus satiinilakkoihin tapahtui OPI Gwen Stefani kokoelman yhteydessä. Ihastuin satiinipintaan ja ei kyllä Sally Hansenin Satin Glam lakan pintakaan jättänyt kylmäksi!

En ollut nähnyt näistä kuvia kynsillä joten en tiennyt mitä odottaa. Sain maahantuojalta 4 lakkaa joista kokeilin ensin vaalean kylmän sävyn 02 Crystalline. Näytti pullossa jäisen valkealta. Levittyi kauniisti kynnelle ja kaksi kerrosta peitti hyvin pitkät kynnet. Sävy tulee esille paremmin kynnellä, valo paljastaa lakan koostumuksen tulevat hyvin pienistä kimallepartikkeleista jota hehkuvat pinkkiä, vihreää ja kultaa. 

Lisiäsin kynsille siirtokuvat jotka näyttivät arkissa vähän paremmilta :) tulipahan kokeiltua nämäkin...Crystalline näyttää ihanan kimaltavalta valossa mutta esim. ulkona on satiinimaisemman näköinen, seuraava Satin Glam lakka pitää kyllä kuvata ulkona jotta näette senkin puolen ;)

P2050004.ORF

Satiinipinta on kaunis! Aivan upea, tekee mieli silittää kynsien pintaa koko ajan! Olen aika rakastunut jo tämän yhden lakan perusteella...muut saamani lakat ovat turkoosi Teal Tulle, lämmin oranssipinkki Chic Pink ja kultainen Go Gold. Näitä on vielä violetti ja mustakin. Toivottavasti ne eivät ole liian ihania tai joudun hankkimaan nekin :D Lakkojen hinta on 9,90 e ja näitä on myynnissä kevään ajan. Joko olette bongailleet tai hankkineet näitä? 


10 kommenttia

 1. Blogistani löydät jo swatchit tikuilla myös mustasta ja violetistakin :)
  Vink vink, että tiedät heti tarvitsetko :)

  VastaaPoista
 2. Ihan uudet tuttavuudet itselle. Tuo kultainen näyttää mielenkiintoiselta, samoin koralli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin lakata seuraavaksi niillä niin näet miltä näyttävät kynnellä :)

   Poista
 3. Mitä tuo satiinipinta oikeastaan tarkoittaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tasaista, satiinin tuntuista, hennosti kiiltävää ja valossa kimaltavaa uudenlaista tekstuurilakkaa :)

   Poista
 4. Miten hyvin nuo kestää kynsillä? Noihin ei varmaankaan laiteta päällyslakkaa vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiltävä päällyslakka vie tosiaan efektiä pois. Tosi hyvin pysyi, ei yhtään kulumia kärjissä! Minulla on testissä yksi uusi matta päällyslakka jota käytin tämän päällä. Eli mattainen lakka päälle, kerron myöhemmin lisää tästä käyttämästäni ;)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥