sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Grey Is The New Pink

Yksi upeimpia ja parhaita harmaita lakkojani on Color Clubin Silver Lake. Tämä haalean harmaa lakka ilmestyi Girl About Town kokoelmassa. Olen saanut lakan CesarsShopista.

Tässä lakassa on paranneltu koostumus joka peittää kahdella kerroksella. TÄYSIN ilman raitoja tai epätasaisuuksia. Todella hyvälaatuinen lakka on kyseessä. Sopii myös hyvin ihonväriäni vasten. Yksi lemppareita kyllä.

P1120037.ORF

Laitoin kaveriksi Chez Delaneyltä tilattuja siirtokuvia. Tosi hauskaa että joissain valossa kynnet näyttävät mintun värisiltiä, johtuu varmaan tarrojen tuomasta väristä. Lyhensin taas kynsiäni ja heti lyhennettyäni nimettömälle sattui äksidentti mutta onneksi selvittiin vain pienellä liialla lyhenemisellä. Isommat koristelut oli mielessä mutta eihän näin lyhyille kynsille mahtunut! Nämä tarrat olivat niin isot. Mutta hienot silti, tykkään tosi paljon. 

P1120032.ORF

Tein muuten pilkut dotting toolilla ja kultaisella Cesarista saadulla Color Clubin Nail Art lakalla. Sävyä en valitettavasti tarkkaan tiedä koska tässä ei ole nimilappua :/ pudonnut jonnekin. Jos muuten noista haluatte tietää tarkemmin niin kannattaa kysyä. Olen käyttänyt noita useita sävyjä ja voisin osata auttaa värivalinnoissa :)

24 kommenttia

 1. Todella kaunis lakka ja tarrat,niin keväiset. :)
  -TanjaP

  VastaaPoista
 2. Kivat:)
  Paljonko sinulta muuten löytyy erilaisia kynsilakkoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laskin kesällä ja olisiko ollut n.500? Määrä vaihtelee koko ajan mutta siinä määrässä pyöritään :)

   Poista
 3. Tosi nätit! Joskus kun on lyhyempi malli kynsissä niin siirtokuvan laiton jälkeen tuntuu et koristelu kaipaa muutakin, mutta kuitenkaan ei mahdu kynnelle nätisti. Nää koristelut on just sopivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) pidemmissä on se hyvä puoli kyllä että mahtuu kaikkea enemmän :D

   Poista
 4. Aivan ihana! Kauniit kuvioinnit =)

  VastaaPoista
 5. Se on myöhäistä nyt, koska en osannut viime viikolla valita, tilasin tuon perusvärit paketin;) Valitettavasti Gwen lakkani ja linerit jäivät panttivangiksi postiin viikonlopun ylitse, koska en ehtinyt pe niitä hakea...
  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, huomenna sitten haet ihanata postia :)

   Poista
 6. Hei näissä on ruusuja! Myyty! Ihanat. :)

  VastaaPoista
 7. Nää kynnet on jotenki romanttiset, idylliset, ehkä tulee joku vanhan kartanon hieno tapettiseinäki mieleen... Mää vaan tuijottelen nuita kuvia, ei meinaa pystyä ees kommentoimaan... :D

  VastaaPoista
 8. Oi kun ihanat ruusu kynnet. :)

  VastaaPoista
 9. Aivan upeat! Ja sopisi loistavasti joillekin teekutsuille! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, olenkin vaihtanut kahvin teehen. Taidan pitää kutsut yksinäni ;)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥