sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Essie Resort 2014 Swatches

Essien perinteinen kevään Resort kokoelma huokuu rantatunnelmia, hiekkaa ja drinkkejä. Tuntuu vielä kovin kaukaiselta ajatukselta mutta pakostakin tässä heräilee kevääseen uusien lakkakokoelmien myötä.

P2160047.ORF

Resort Fling
Tämä vaalea persikka sopii myös hyvin kylmälle iholle vaikka persikat ovat minulle hankalia värejä. OPI Brazil kokoelmassa näimme peittäviä, oikeita persikan värejä joten tämä puolipeittävä, ohueammalla koostumuksella olevan persikka on piristävä poikkeus. Tätä laitoin kolme kerrosta. Hieman hankala koostumus ( sheer ) levittää mutta lopputuloksesta saa kyllä kauniin tasaisen. Sopii myös nudelakaksi yhdella tai kahdella kerroksella.

P2160002.ORF

Find Me An Oasis
Lakan väri seikkailee valkean ja hyvin haalean vaaleansinisen rajamailla. Luo kauniin kontrastin ruskettuneella iholle. Pidin cremekoostumusta hyvänä, minulla on kolme ohutta kerrosta.

P2160018.ORF

Unter The Twilight
Upea, syvänvioletinsininen cremelakka. Kaksi kerrosta peittää täydellisesti. 

P2160043.ORF

Cocktails & Coconuts
Ihan uskomattoman kaunis nudelakka! Essie tekee parhaat nudet ja tämä nousi tämän hetken kuumimmaksi nudelakaksi mun mielestä. Täydellinen, kahdella kerroksella peittävä hiekkanude. Sopivasti kaunista pientä shimmeriä. 

P2160053.ORF

Essie Resort 2014 kokoelmaa saat ostettua CesarsShopista josta olen saanut kokoelman. Mitä tykkäsit kokoelmasta, millainen kokonaisuus tämä mielestäsi on?

22 kommenttia

 1. Ei kauheen houkuttelevia ole, jotenkin liian murrettuja mun makuun. Huomioni kiinnittyy kuitenkin kynsiesi muotoon? Uus look ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla vaan juuri viilatut :) viikon takaisia kuvia ja tänään pitäisi lyhentää ja viilata. Pelottaa että menetän kauniin muodon, tämä malli on jumalattoman hankala ylläpitää! En tiedä onko kenelläkään siihen mitään vinkkejä? Yritän viilata 1-2 päivän välein.

   Poista
 2. Yllätin itsenikin ja taidan tykätä eniten tuosta vaaleansinisestä, vaikka koralli olisi se normaalimpi ykkösvalinta. :D Toki pidän tosi paljon myös Coctails & Coconuts lakasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät valinnat! Mä tykkäsin kaikista mutta Coconut on kyllä paras.

   Poista
 3. Ei mahda mitään mutta tämä Essie kokoelma jää mielestäni vähän tylsäksi, viime vuonna merkki julkaisi parempia lakkajoukkoja. Mutta ihan aina ei voi onnistua... Tykkään kyllä Essiestä muuten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan joka kokoelma voi miellyttää. Eikös viime kevään Resort ollut se hääkokoelma? Ainakin tämä oli nyt erilainen. Ensin en innostunut tästä mutta viehättävä kokonaisuus kuitenkin ja perusvärejä joille on käyttöä jo ollutkin toiseen kertaan :) tulossa siis kivoja lakkauksia näillä tehtyinä!

   Poista
  2. Oliko se hääkokoelmakin siis Resort?! Ainakin siinä oli 4 lakkaa. Siitä kyllä tykkäsin enemmän kuin tästä!

   Poista
  3. Puhuin höpöjä. Resort 2013 on outo kokoelma, mulla ei sitä olekaan. Se hääkokoelma on siis ihan eri juttu :)

   Poista
 4. Cocktails & Coconut on niin ihana nimi <3 :D Ja kaunis lakkakin.

  Kiinnitin myös huomiota sun kynsien muotoon, I like!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa muodosta mitään. Vahingossa viilasin tuollaisiksi? Mutta kiva että annatte palautetta niistä kun itse sokeutuu ja tuntuu ettei mikään muoto kelpaisi :D

   Poista
 5. Toi nude on kyllä mun mielestä niin uskomattoman upea että se on kyllä pakko hankkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hieno :) ei ihan normi ja siinä oleva kimallus on nättiä :)

   Poista
 6. Resort Fling näyttää kyllä todella upealta!

  VastaaPoista
 7. Nude on suosikkini ja kyllä, kynsiesi muoto nyt oikein nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, nyt pitää rueta vertaamaan mikä näissä nyt on erilaista :) tosi usein näitä saa viilata ettei ala lapioitumaan. Mullahan kynsi levenee sormenpäitä kohti kun joillain on koko matkan yhtä kapea. Nyyh!

   Poista
 8. Pakko kommentoida.. Löysin tän blogin eilen ja nyt sit selaillu melkeen kokonaan läpi! Ihan mahtava blogi sulla :)

  VastaaPoista
 9. Minun oli pakko tilata samantien tuo cocktails & cocunts kun ekan kerran tuosta kokoelmasta mainitsit. Älyttömän kaunis lakka!

  VastaaPoista
 10. Ihan nimenkin perusteella tilasin ton nuden (iiihana) ja pari muuta ale lakkaa eilen.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥