lauantai 11. tammikuuta 2014

Vuodenaikaan sopimattomat kynnet II

Taas teki mieli tehdä täysin vuodenaikaan sopimattomat kynnet :) joskus hairahdan tälle "vanhalle tutulle" linjalle ja tuloksena on hömppäkynnet :)

Lime lakka on vanha kokoelman helmi, Misa Green With Envy. Mielestäni tämä on kauneimpia limen vihreitä lakkojani. Limen värisiä minulla ei montaa ole, ehkä viitisen kappaletta? Tämä vanha kaveri peittää kahdella paksuhkolla kerroksella. Ei maailman nopein kuivumaan mutta pullo on kyllä ollut monta vuotta avattuna. Misan lakat ovat ihan hyviä mutta jostain syystä minulla ei niitä montaa ole.

PC280132.ORF

Orly Lollipop on pastellinen lila. Loistava, nopeasti kuivuva ja tarvittaessa jo yhdellä kerroksella tasaisen peittävä lakka. Ihan älyttömän hyvä koostumus. Parhaita Orlyjä!

PC280144.ORF

Perhoset leimasin Konad laatasta m53 ( saatu Cesarista ) ja nimettömän rusetti on muistaakseni askartelukaupasta.

PC280114.ORF

10 kommenttia

 1. Pieni vastavirtaan uiminen on hyvä juttu, kannatetaan :-).

  VastaaPoista
 2. Kyllä kesällä pitää joskus tehdä vamppikynnet ja talvella lime/turkoosi/pastellikynnet. :)

  VastaaPoista
 3. Hömppäkynnet on parhautta! Ihanat sävyt.

  VastaaPoista
 4. Höpsistä, hyvinhän nuo sopii. :) Nyt kun päästiin täällä etelässäkin kuukausien mustasta "syksystä" vihdoine eroon, niin väri kyllä kynsissäkin kelpaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä edelleen jatkaisin kynsissä mieluummin syksyistä linjaa nyt kun joulukynsistäkin päästiin :D ihanaa, lunta, kohta pihaa kolaamaan!

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥