torstai 30. tammikuuta 2014

Toggle To The Top

Essie Shearling Darling kokoelman esittely jatkuu lakalla Toggle To The Top.

Toggle To The Top lakan koostumus oli helposti peittävä. Jo yksi kerros riittäisi, minä laitoin kaksi. Jelly lakka levittyi melko kivuttomasti, vaati hieman tarkkaa työskentelyä. Lopputulos kuitenkin palkitsee! Jos sanoisin jalokivi kynsillä niin tarkottaisin tätä. Sädehtii todella ihastuttavasti. 


P1290023.ORF

Jellyn seassa olevat punaiset glitterit  erottuvat hyvin selvästi vaikka kynsiä katsoisi kauempaakin. Kuivuttuaan tämä ei juurikaan kiillä joten lakan kaunis kimallus tulee esille vasta päällyslakan kanssa. Pidän myös tästä punaisen sävystä joka ei ole liian jouluinen vaan sopivan tumma käytettäväksi ympäri vuoden.

Essien Shearling Darling kokoelma on myynnissä tammikuusta lähtien. Lakkoja myydään mm. Citymarketissa, Anttilassa, Sokoksella, Stockmannilla ja Kicksissä. Hinta pyörii 13 e kieppeillä, Anttiloissa ja Cittareissa on usein Essie tarjouksia joten kannattaa seurata mainoksia ;)

Lakka saatu blogin kautta :)

16 kommenttia

 1. Oi. Kaunis! Marjo k

  VastaaPoista
 2. Toggle To The Top muistuttaa hyvin paljon Leading Lady-sävyä joka ilmestyi talven -12 kokoelmassa. Tosin Leading Ladyssa taitaa olla vielä enemmän glitteriä ja saattaapi tuo sävykin olla hieman erilainen. Noh, jokatapaksessa erittäin kauniita lakkoja kumpainenkin! :)

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leadingia mulla ei olekaan mutta Googlen perusteella näyttäisi olevan punaisempi :) hieno sekin!

   Poista
 3. Ompas hänkin kaunis! :)
  Mutta asiasta kukkaruukkuun:
  Haluaisin kysyä Sechen Vite pikakuivattajasta! Laitatko sitä vain päälimmäisen kerroksen päälle vai joka väliin jos kerroksia on useampi?
  Lisäksi kaipaisin vinkkejä ns. teippimaniin (onkohan sillä jokin hienompi nimi?) eli olen koittanut tehdä raitoja kynnelle maalarinteippisuikaleita apuna käyttäen, mutta lakka leviää silti teipin alle. Aikaisemmin olen yrittänyt samaa myös niillä ranskalaisen manikyyrin tarroilla mutteivät nekään ole toimineet sen paremmin. Missä vika?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seche viteä laitetaan yksi kerros viimeisenä värikerrosten päälle. Nyt en ole aikoihin teipannut mutta olen laittanut teipit aika jämäkästi kiinni että tarraa hyvin eikä lakka pääse leviämään alle :)

   Poista
 4. Tämä oli mulle pettymys, vaikka muiden kynsillä näyttääkin kauniilta. :) Odotin punaisempaa, ja oli pettymys kun lakka olikin sitten kynsillä ihan hirveän tumman näköinen - ja lisäksi ainakin mulla tämä levittyi huonosti. :-/ No, se on jo löytänyt uuden kodin jossa sitä toivottavasti rakastetaan enemmän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on hiukan haastava levittää mutta ei mahdoton :D ehkä itse pidän enemmän tummuudesta, tulisiko liian punaisesta joulu vaan mieleen? Itse en osaa liian joulunpunaisia käyttää ympäri vuoden ;)

   Poista
 5. Ihana lakka!
  Minkä ikäinen muuten olet ja missää ammatissa?
  Oletko aina ollut kiinnostunutkynsistä ja blogin pitämisestä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 31 ja alaa en halua kertoa :) ihan tavan duunari. Olen lakkaillut kynsiä teini-iästä. Bloggaamisen aloitin kun blogeja ei vielä paljoa ollut, ajattelin että nyt olisi ainakin yksi suomalainen kynsiblogi :)

   Poista
 6. Sain tän joululahjaksi, tykkään, hirmuisen nätti ja peittää kahdella kerroksella vaikkei heti siltä vaikuttanutkaan.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥