maanantai 13. tammikuuta 2014

Tekstuuria ilman kimalteita

Tosi monesti minulta kysytään jotain mutta millään en keksi vastausta siihen hätään. Usein ne vastaukset sitten putkahtavat jälkikäteen mieleen.

Minulle kommentoitiin / kysyttiin kimallevapaasta tekstuurilakasta. Sillä hetkellä pää löi tyhjää. Jotain lakkaa etsiessä törmäsin China Glazen varhaisiin Texture kokoelman lakkoihin. Nämä oli juuri niitä mitkä ilmestyivät viime keväänä kun tekstuurilakka villitys iski itsensä pinnalle.

PC210051.ORF

Chinan Texture lakat eivät ole kaikkien makuun, en itsekään näistä tykännyt alussa. Pidin niitä vähän outoina ja sytyin näihin jälkijunassa. Näissä on vähän rapatumpi ja paksumpi koostumus kuin joissain muissa tekstuurilakoissa. Lopputulos on silti kaunis kun levittää maltilla kaksi keskipaksua kerrosta ja antaa kuivua rauhassa. Unrefined on kaunis, vaalea possunpinkki ilman kimalluksia.

PC210040.ORF

It´s All San Andreass Fault on rumankaunis lakka. Totta puhuen, sehän on kakan värinen mutta silti ihana :D rakastuin tähän heti kun sain sen! Rakastan mutalakkoja, ne ovat niin kauniin värisiä. Tykkään vaan, hankala selittää mutta jollain tasolla rumankaunis väri viehättää minua. Tässä ei ole kimalteita, tämä on vain vaalea ruskea. Kaksi kerrosta, tosi helppo levittää ilman rantuja tai kikkailuja. 

China Glaze Texture kokoelma ( klik ) ja OPI San Francisco kokoelma ( klik ) on suomessa myynnissä CesarsShopissa josta olen lakkani saanut.

10 kommenttia

 1. Mulla riittää rakkautta kimaltelevia tekstuurilakkoja kohtaan, mutta tässä kohtaa tuleekin sitten raja vastaan :D Noi seinälaastin näköiset kimaltelemattomat tekstuurilakat eivät miellytä silmää sitten yhtään. Mutta olen kyllä samaa mieltä tuon ruskean sävystä: se on kaunis! Jos se olisi creme, käyttäisin sitä tosi mielelläni. Mutasävyt ovat ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas on antaa rakkautta kaikille tekstuureille, myös näille. Jotenkin pidän tästä pinnasta jos osaa laittaa nätisti ;)

   Poista
 2. Jos kysyjä sattuu kommentteja lukemaan, niin myös Kikolla on kimallevapaita tekstuureja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Kikon lakkoja en ole ikinä kokeillut!

   Poista
 3. Mulla on CG tekstuureista juurikin tuo pinkki ja sitten se avokadon/limen vihreä. Pinkki näyttää tosi kivalta hieman päivettyneissä käsissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttää :) kesällä nämä ovat aivan ihania!

   Poista
 4. Nuo värit sopii tosi hyvin yhteen. :) Itse en kyllä oikein lämpiä tuommoisille kimalteettomille hiekkalakoille, vaikka kimaltelevien suhteen oonkin ihan myyty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne kimalteiset on nätimpiä, pakko myöntää :)

   Poista
 5. Mulla on CG:ltä halloweenkokoelman musta kimalteeton Bump in the Night. Muuten uskomattoman ihana lakka, mutta pysyvyys on kyllä surkea verrattuna OPIn hiekkalakkoihin. Tarttuukohan ne kimalteet sitten niin tiukasti, että OPIn lakat pysyy ku tauti? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisko olla niin? Se musta on ollut vähän ehkä ostoslistalla, näyttää kivalta :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥