sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Strawberry Creme

Indie lakkamerkkejä ei ole pahemmin tässä blogissa näkynyt joten joko olisi aika? Olen vaan tosi merkkiuskollinen ( OPI, Essie, Color Club ) että en ole kokenut tarvetta hullaantua useasta eri merkistä. Toisaalta tiedän että lompakon kannalta on parempi niin ja varmaan alitajuisesti ajattelen sitä lompakkoa ;)

Yksi merkki minkä lakkoja olen himoinnut on I Love Nail Polish. Heidän lakkojaan löytyy Etsystä. Etenkin yhteen lakkaan iskin silmäni, nimittäin Strawberry Cremeen. Mutta ikinä en raaskinut tilata vain yhtä tai kahta lakkaa. 

Voi sitä onnen päivää kun FB:n kirpparilla satuin melko vahingossa tämän huutokaupasta voittamaan! Minun lakkani on minikoko ja se sopiikin paremmin. Kyllä ehdin tästäkin pikku pullosta nauttimaan.

Strawberry Creme on vaaleapohjainen ohuehko cremelakka jossa pinkkejä ja vaaleanpunaisia glittereitä, pieniä ja isoja. Uskomattoman söpö lakka, syötävän näköinen, ei tätä muuten voi kuvailla.

PC260006.ORF

Sopii hyvin jelly sandwich tyylisiin lakkauksiin. Minulla oli aluslakkana 1x Trind Nail Repair. Sitten 1x OPI Don´t Touch My Tutu ja 2x Strawberry Creme. Taas 1x Tutua. Päällyslakkana toimi Seche pikakuivattaja.

Oikein nätti lakkaus mutta en tiedä onko ihan minun tyyliseni. Onneksi siis ostin tätä vain minipullon!

12 kommenttia

 1. Alkoi tehdä mieli mansikoita! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on pakkasessa, pitäiskö ottaa sulamaan ja herkutella illalla!

   Poista
 2. Näyttää kyllä kivalta! :)

  VastaaPoista
 3. Jänskät, tulee vähän jäätelö mieleen. :)

  VastaaPoista
 4. Miltä tuo lakka näyttäis jonku tummemman lakan päällä? Herkullinen on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkyisköhän siinä vähän raitoja kuitenkin? Ei ehkä niin kivalta kuin valkean päällä :)

   Poista
 5. Hyvin käy, söpö lakka, ystävänpäivälakka!

  VastaaPoista
 6. silmään on iskenyt useesti indie-lakka sana kynsiblogeissa mutta mitä sillä tarkoitetaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaista itsenäistä pienempää merkkiä joka myy "itse itseään". Esimerkiksi A England oli alunperin Indie merkki, suosio kasvoi ja nyt sitä saa vähän joka paikasta. Indieitä yleensä tilataan Etsystä eikä niitä ole niin helposti saatavilla. Korjatkaa jos olen väärässä, tämä on oma käsitykseni :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥