keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Ostohyvitys, miten se toimii?

Oletteko kuulleet Ostohyvitys.fi -sivustosta? Minulle tämä nimi on vilahdellut joissain blogeissa ja olen käsittänyt että saat rahaa takaisin Ostohyvityksen kautta kun tilaat jostain tutusta nettikaupastasi. Mutta miten Ostohyvitys toimii, ei kai se ole huijausta? Voiko siinä saada oikeasta jotain hyvitystä? Minä suostuin yhteistyötarjoukseen ja toimin teille koekaniinina ;)

Ensin mietin mihin nettikauppaan tekisin tilauksen. Ajattelin että tarvitsen farkut, jotkut ihan perus kun kaikki ovat vähän rikki. Ostohyvitystä saa yllättävän monesta tutusta nettikaupasta esimerkkeinä Sokos, Yves Rocher, Nelly, Asos, Boozt, Zalando, FeelUnique, Ellos tai Hyvinvoinnin tavaratalo. Nämä ovat itselle tutuimpia, joukossa on myös muita nettikauppoja. Bonusta kerryttävät kaupat ovat listattuna Ostohyvityksen sivuilla. Jos tilaat vaikkapa piilolinssejä Lensonin kautta niin tiesitkö että voit käyttää siinä yhteydessä Ostohyvitystä?

Ostohyvityksen kautta tilaaminen on helppoa. Tein tunnukset Ostohyvitys sivulle, kirjauduin sisälle ja kirjautuneena ollessa siirryin sieltä Zalandoon. En olekaan sieltä ennen tilannut mitään. Zalando aukesi uuteen välilehteen ja samalla olin kirjautuneena Ostohyvitykseen. Samalla kun tein tilausta ja klikkailin tuotteita ostoskoriin, Ostohyvityksen sivu näytti paljonko sitä bonusta nyt tulee.Tilaukseni arvo oli 96,85 e ja Ostohyvitys sivu näytti 4 % bonusta eli rahana 3,13 e minulle takaisin. Zalando tilauksen maksu tapahtui suojatun verkkopankkiyhteyden kautta eli mikään taho ei saa pankkitunnuksiasi tai numeroita itselleen.

Tässä on teille kampanjasivuni linkki jota kautta voit liittyä palvelun käyttäjäksi ja saada 5 e alkubonusta. En saa klikkauksista/liittymisestä mitään rahallista hyötyä itselleni ;)

Kampanja toteutettu yhteistyössä Ostohyvityksen kanssa. Joko Ostohyvitys on teille tuttu, oletteko käyttäneet vai olleet hieman epäileväisiä? Minullekin tämä oli uusi juttu mutta kyllä sieltä vaan pari euroa kilahti takaisin :) jos tilaan enemmälti niin kyllähän siitä kiva summa kertyy. Etenkin kun Yves Rocheria, FeelUniqueta ja Asosta tulee käytettyä. Kivaa kyllä että tässä on mukana tunnettuja ja luotettavia kauppoja niin tulee Ostohyvityksestäkin turvallisempi olo :)


2 kommenttia

  1. Oon käyttänyt Ostohyvitystä noin puolitoista vuotta, ja yhteensä sinä aikana ostohyvityksiä on kertynyt 48,55 euroa. Suosittelen! Kannattaa muuten ehdottomasta tarkistaa Ostohyvityksen sivut, jos on tilaamassa lehtiä. Esimerkiksi Olivian tilauksesta saa 9 euroa hyvitystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh, tosi kivat hyvitykset! Tosiaan lehdistä saa hyvitystä, kannattaa katsoa sieltä sivuilta mistä kaikesta :)

      Poista

♥ Thanks For The Comment ♥