torstai 16. tammikuuta 2014

Black Pearl

Chanelin legendaarinen Black Pearl lakka on pyörinyt kokeilemattomat lakat -laatikossa kesästä asti. Viimein sain kokeiltua tätäkin. 

Oikeastaan ostin tämän uteliaisuudesta. Kaikki kehuvat ja haluttu lakkahan tämä on. Väri on jumalaisen kaunis satiininhohtoinen harmaanmusta, tässä on aavistus vihertävyyttä seassa.
Kaksi kerrosta. Hyvä levittää eikä lohkeillut tai repeillyt ekoina päivinä.

P1040075.ORF

En kuitenkaan maksaisi tästä täyttä hintaa, ei iskenyt kuitenkaan niin paljon vaikka Chanelilla toki on erittäin upeita ja uniikkeja lakkoja. Jos en omistaisi lakkoja näin paljon ja voisin tyytyä vähempään, ostaisin varmasti näitä laatulakkoja joita sitten käyttäisi enemmän. Onpas ihana unelmoida sellaisesta tilanteesta että omistaisi vaikkapa 10 täydellisen upeaa Chanelin, YSL:n tai Diorin lakkaa...en kyllä osaa kuvitella!

Omistatko Mustaa helmeä? Onko kaiken hypetyksen arvoinen?

P1040061.ORF

Siirtokuvat ja niitit Adeninasta! Adelle on muuten tullut uusia siirtokuvia joten kannattaa siirtyä ostoksille :) muistathan että vaikka olen yhteistyössä Adeninan kanssa, en saa teidän klikkailuista tai ostoksista mitään rahallista korvausta.

8 kommenttia

 1. Ihanan yksinkertaiset ja tyylikkäät kynnet!

  Onko nuo siirtokuvat helppoja käyttää, oletan siis että ne jotenkin siirretään arkilta kynnelle eivätkä ole tarroja? Minkäkainen pysyvyys niissä on? En ole käyttänyt kuin tarroja, joten siksi ehkä vähän tyhmä kysymys. :)

  Paljonko nuo Chanelin ym lakat sitten maksaa? En ole koskaan edes vilkaissut siihen suuntaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Chanelin lakat taitavat maksaa n. 30 e? Korjatkaa jos höpötän :)

   Siirtokuvat eli Water decalit leikataan arkista, kastetaan vedessä ja siirretään kynnelle. Päälle laitetaan Top coat. Nämä ovat ohuita eivätkä jää törröttämään kynnelle. Siksi pysyy siihen asti kun poistat lakat :)

   Poista
 2. Juu, onhan noita Chanelin lankkoja itselläni, ehkä kymmenisen kpl. Enimmäkseen olen saanut niitä lahjaksi ja pari tullut ostettua laivojen taxfree-myymälöistä.
  Tosiaan joukossa on muutamia pakko_omistaa_lakkoja (joista yksi on juuri tämä esittämäsi mielestäni), mutta. Kuten joskus aiemminkin on tullut ehkä mainittua, ei nämä oikein kynsissä kestä.
  Kun tekee työt näppäimistöllä, laitetaan mikä tahansa lakka koetukselle.
  En voi tarpeeksi kehua Kone Helsinki lakkoja, uskomaton hinta-laatu-suhde, ei ole löytynyt vielä voittanutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin lakat aina koetuksella :) Kone Hki lakkoja en ole kokeillut, jotenkin ne ei nappaa kun niin merkkiuskollinen olen ;)

   Poista
 3. Tarkalleen taitaa maksaa 29€, mut aika lähellä 30 liikutaan kaupoissa. Ite ostin just ekan Chanelini (Rose Exuberant), koska sain siitä tuntuvan alennuksen. Onhan se ihan rakkauslakka ja koska mulla on samasta lakasta puhelimen kuoret, niin olihan tuo lakka kotiutettava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa ettei Lumiaan ole mitään hienoja kuoria, kyllä tuollaiset kelpaisi :)

   Poista
 4. Chanel on vaan semmoinen luxus-juttu, kun ei laukkujakaan pysty ostamaan =) Tällä lakkasin muutaman kerran peräkkäin, mutta tosi on etten ole tullut sävyn kanssa sinuiksi, vaikka se nätti onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiän että sulla on kaikkia ihania Chanelin lakkoja :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥