torstai 9. tammikuuta 2014

Arvostelussa Trind Nail Repair

Mielestäni yksi parhaita tuotteita LivBoxeissa on ollut Trindin korjaava aluslakka Nail Repair. Otin tämän käyttöön ihan ilman ennakkoluuloja vaikka en Trindin tuotteista ole hirveästi ikinä välittänyt. Olisin saattanut tätä kyllä ostaa ihan mielenkiinnosta.

Nail Repair Natural on kynsiä vahvistava aluslakka joka lupaa tehdä kynsistä joustavat ja siten estää kynsien lohkeilua ja liuskoittumista. Tuote estää kynsien kuivumista ja värjäytymistä. Trindin ainutlaatuinen koostumus jäljittelee proteiinimolekyylejä joiden jäykkä rakenne vahvistaa kynsiä. Tätä löytyy myös mattana, anti-bitenä tai nuden värisinä.

PC180048

Sisältää formaldehydeä jota jotkut välttelevät. Formaldehydeä sisältävää aluslakkaa kannattaa kyllä käyttää jos kyntesi ovat heikot, pehmeät ja liuskoittuvat. Itselle formaldehydellä ei ole niin väliä mutta en käyttäisi tätä ihan koko ajan. Kesäksi voisin ottaa jonkun formaldehyde vapaan aluslakan ja käyttää Trindiä taas talvella jolloin kynnet ovat heikommat.

+ Hyvä saatavuus. Anttila, Sokos Emotion, Prisma, Citymarket ainakin.
+ Edullinen, onko n. 13 e ?
+ Riittoisa. 
+ Toimii. Vahvisti kynsiäni, puolisen pulloa käytettyäni huomasin kynsieni olevan vahvemmat, terveemmät, kosteammat eikä liuskoittumia ollut. 

- Todella hankalan mallinen korkki, ei saa pidettyä sormissa vaan on monesti lentänyt pitkin lattioita. Kuka tämän on keksinyt??
- Formaldehydi kirvelee mikäli raavit nenääsi, silmääsi tai levität tätä vahingossa kipeille/kuiville kynsinauhoille.
- Melko hidas kuivumaan. Pullon avattuani, ensimmäisellä lakkauskerralla kaksi kerrosta aluslakkaa kuivui 45 minuuttia! Pullon lähestyessä loppua todella hidas kuivumaan, niin hidas että varaa lakkaukselle aikaa tunteja...kun pohjalla oli puolisen senttiä, heitin tämän roskiin kun ei enää hermot kestäneet.

PC180034

Tätä suositellaan käytettäväksi joka päivä suoraan kynnelle kahden viikon ajan, sen jälkeen kerran viikossa. Itse käytin joka päivä suoraan kynnelle normaalin aluslakan tavoin.

Onkoo lukijoilla kokemuksia Nail Repairista? Voisitko kokeilla tätä?

36 kommenttia

 1. En ole viel testannu omaa,mut täytys kokeilla

  VastaaPoista
 2. Mitä ihmettä :o Mulla kuivuu kaksi kerrosta alle 15min

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekalla kerralla meni tuo 45min. kun laitoin paksuhkot kerrokset tapani mukaan. Nykyään laitan ohuemmin mutta ei tämä mikään maailman nopein ole etenkin kun pullo alkaa olemaan puolessavälin :)

   Poista
 3. Mä olen käyttänyt tätä syksystä, taitaa olla nyt toinen pullo puolivälissä. Lakan kaverina on ollut Nail Balsam. Ärsyttää, kun tää jankkiintuu pulloon ja kuivuu tosiaan aika hitaasti etenkin loppua kohden. Lisäksi lakat ei levity suoraan tämän päälle kunnolla joten olen laittanut aina tavallisen aluslakan ja tämäkin kombo tosiaan vaatii vähän enemmän aikaa kuivua.

  Mielestäni tämä ei toimi varsinaisena aluslakkana mutta ainakin näin talvisaikaan hyvänä lisänä. Kynsiä on jonkin verran lohkeillut mutta voi olla, että tilanne olisi paljon huonompi ilman tätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kyllä hyvin toiminut lakan pohjalla. En ole pistänyt merkille että mitään ongelmia olisi ollut? Minkään merkin lakkojen kanssa. Mutta sehän on totta että mikä toimii mulla, ei välttämättä toimi toisella :)

   Poista
 4. Minullakin on ollut käytössä tämä jonkun aikaa yhden toisen aluslakan kanssa vaihdellen, mutta ei kuivuminen ole kyllä koskaan kolmea varttia kestänyt, ennemminkin alle minuutin :o

  Tosin tätä paremmankin aluslakan luulen nyt löytäneeni, kynnet ei ainakaan ole vuoteen, pariin olleet näin hyväkuntoiset. (ruokavalio on ihan yhtä soopaa kuin ennenkin :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siiiis voitko paljastaa minkä aluslakan vai tahallaanko kiusaat :D

   Poista
 5. Muistan käyttäneeni tuota 2000-luvun vaihteessa ja yritin viime vuonna uudelleen jälleen samoin tuloksin.

  Käyttäessäni Trindin nail repairia aluslakkana, kynsistäni tulee liiankin kovat ja ne napsahtelevat poikki osuessaan johonkin töissä. Joten itse en valitettavasti voi suositella. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui...nyt rupesi vähän pelottamaan. Mulla on toinen pullo menossa, pitäisköhän käyttää jotain muuta aluslakkaa vähän aikaa...

   Poista
 6. Voiko verrata Poshen nail treatment iin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni kynteni ovat aavistukset kovemmat ja vahvemmat kuin Poshen aikaan :)

   Poista
 7. Kerran luulin ostaneeni tätä, mutta ostinkin tavallisen aluslakan :D Ei siinä, aluslakka oli kyllä hyvä. Onnekseni sain tämän "oikean" Nail Repairerin myöskin Livboxista, mutta käyttöön se ei ole vielä päässyt, mutta eiköhän se pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mikä erhe :) onneksi tavan aluslakkaa voi käyttää ja on ihan hyvä välillä käyttääkin/vaihtaa sitä yleensä käytettävää. Minusta oli tosi kiva että tämä tuli LivBoxissa :)

   Poista
 8. Tää on mulla käytössä. LItan aina ihan ohuelti, niin kuivuu nopeasti. Ja yksi kerros vain. Lakalla sitten tasoitellen, jos jotain epätasaisuutta on nähtävissä. Mulla ainakin toiminut tosi hyvin. Saa kynnet kestämään pidempään lohkeamatta. Tykkään! :)

  VastaaPoista
 9. Itselläni on tämä nyt käytössä ja mulla se kuivaa tosi nopeaa :o Mulla on niin pehmeät kynnet että tykkään tästä kyllä tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että marketista löytyy tälläinen yllättäjä :)

   Poista
 10. Miten sattukin et onnistuin just tänää kotiuttaa tällasen :D Piti uusi lasiviila ostaa, niin tän sai kaupanpäälle samassa paketissa. Tulee kyllä tarpeeseen kun mun kynnet on nyt niin huonossa kunnossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas ollut hyvä tarjous! Varmasti saat tällä kynnet kuntoon :)

   Poista
 11. Ooh, pitääkin ottaa tämä säännölliseen käyttöön!

  Sain omani myös LivBoxista ja olen satunnaisesti käyttänyt, ihan vaan muutamia kertoja. Mulla kuivui kynnet tosi paljon syksyllä ja jotenkin ajattelin tuon Trindin kuivattavan niitä lisää.. Taas sen näkee, ei pitäisi ikinä olettaa mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa öljytä kynsiä päivittäin ja tarkkailla sopiiko Trind kynsillesi :)

   Poista
  2. Öljyäminen on kieltämättä vähän jäänyt, teen sitä kyllä mutta en päivittäin. Kova yritys aina on ja pullo löytyykin yöpöydältä mutta aina tulee jotain tekosyitä tyyliin "kirjan sivut menee öljyisiksi". Pitänee varmaan hommata sellaiset puuvillahanskat :)

   Poista
  3. Ne hanskat on kyllä kätevät. Tai sitten öljyät silloin kun olet jämähtänyt katsomaan tv:tä eikä kaukosäätimeen tarvitse tarttua hetkeen :)

   Poista
 12. Mä käytän itse trindin päällyslakkaa ja siinä on ihan samanlainen korkki :D ainoa missä se on kätevä niin siinä että sen saa kätsysti nostettua ulos paketistaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) korkki on kyllä todella epäkäytännöllinen!

   Poista
 13. Mulla on ollut tämä säännöllisessä käytössä yli kaks vuotta ja mulla kyllä kuivuu aina tosi nopeesti, ihan viidessä minuutissa on ollut niin kuivat, että voi olla ihan normaalisti. Tosin, en laita kuin yhden kerroksen. Mutta mun mielestä on kyllä paras aluslakka niistä muutamista joita oon kokeillut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että oot tykännyt :) varmaan yksi kerros kuivuu äkkiä mutta mulla on tapana laittaa aika kaksi paksuhkoa...ai niin en muistanut mainita että tässä on myös niin voimaks tuoksu että kirvelee silmiä O_o

   Poista
 14. Tämä tuote muistaakseen aiheutti mulle formaldehydi allergian 10 vuotta sitten. Muistikuvat ei siis niin ihanat mutta teki kyllä kynsistä ehken kestävämmät. Silloin oli vaikea löytyää lakkoja missä sitä ei formaldehidiä ollut. Taisi olla Anytime ja Lumene ainoat.
  -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi! Tuo allergia on ikävä siksi ei monet pysty tätä hyvää aluslakkaa käyttämään.

   Poista
 15. Mulla oli selvästi kipeet kynnet geelien jälkeen, koska kun levitin tätä Nail Repair (matte-versiota) koko kynnelle niin kuivuttuaan kynsissä ja sormissa alkoi tuntua niin kauhea polttelu, ettei sitä kestänyt millään. Kerran ajattelin, että odotan hetken, jos polttelu kestäisi vain muutaman minuutin. No ei, jaksoin viisi minuuttia ja kun kädet alkoi täristä jo polttelusta niin upotin sormet asetooniin ja sen jälkeen pesin vielä Fairylla. Jos levitän Trindiä vain kynnen kärkeen, niin se ei polttele, mutta ilmeisesti kynsipedillä polttelee. Mutta löysinpä hyvän kovettajan Cesarssin kovettajasta. Tosin kun töissä alkoi kynnet vääntyilemään ja tekemään kipeetä niin sorruin ja vetäsin geelilakat päälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kuulostaa kamalan kipeältä! Esimerkkinä kaikille, tuo on sitä formaldehydille altistumista. Geelilakka on kyllä pelastaja :) ja onneksi löysit Cesarisin kovettajan joka sopii sulle paremmin.

   Poista
 16. Tämä on kyllä minustakin hyvä tuote, kunhan ottaa värittömän (mulla on myös vaaleanpunainen kun ajattelin että se ehkä toimisi myös yksinään, mutta se raidoittuu ihan hirveästi)... ainoa huono puoli tässä on tosiaan tuo Sissin mainitsema: värilakat levittyy huonosti tämän päälle. Ihmettelin hyvän aikaa että mikäs on kun osui niin monta koostumukseltaan hankalaa lakkaa peräkkäin ennen kuin tajusin, että vika ei ollut lakoissa vaan tässä aluslakassa. Siksi en nyt taas vähään aikaan ole tämän kanssa jaksanut tapella, mutta Nail Balsamia käytän paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tosiaan ole itse huomannut tai tajunnut verrata värilakan levittyvyyttä. Ainut on että Sechen aluslakkojen huomasin olevan sellaisia että niihin värilakka oikein nappaa kiinni :)

   Poista
 17. Sain tämän lahjaksi jokin aikaa sitten, mutta en ole ottanut käyttöön. Arviosi perusteella täytyy korjata erehdys ja ottaa tuote testiin!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥