perjantai 24. tammikuuta 2014

4 In The Morning

Musta nahkapintaisen näköinen lakka. Voinko minä vastustaa? En. Tämä oli minulle ennakkosuosikki OPI Gwen Stefani kokoelmasta. Tämän halusin eniten.

4 In The Morning peittää kahdella kerroksella. Levittyi vaivatta, miten täydellinen lakka onkaan! Jos yhtään tykkäät mattapinnasta tai tummista lakoista niin suosittelen tätä. Lakan koostumus on Satin, itse kuvailisin tämän olevan mattamusta hennolla hohteella. 

P1220008.ORF

Älä laita satin lakan kanssa päällyslakkaa.

P1220024.ORF

Nimettömässä Hey Baby. Hot pink cremelakka joka peitti kahdella kerroksella. Nimettömään halusin jotain mustaa koristeluja joten päädyin leimaamaan teemaan sopivat nuotit Konadin laatasta m22. Pinkki lakka on toki nätti mutta jää odottamaan kesää ja aurinkoa :)

Laatta ja Gwen lakat saatu Cesarista. Gwen Stefani kokoelma on nyt tutustumistarjouksessa joten ostot kannattaa suorittaa NYT :D

Kivaa viikonloppua! Hellittääkö pakkanen yhtään? Meikä haluaisi käydä jäällä kävelemässä viikonloppuna ihanassa aurinkoisessa ilmassa. En tiedä mitä muuta teen? Tapaan kavereita ja laiskottelen ;)

19 kommenttia

 1. Mielenkiintoinen lakka, nahkapintainen! 8) Mitehän mahtaa olla pysyvyyden kanssa, kun ei ole päällyslakkaa?
  Olen reilun viikon aikana iltakävellyt 27 km, enkä edes joka ilta. Pakkasta ollut aina reilusti yli -10. Toppahousut ovat tämän talven ehdottomasti paras valinta. Eli kunnon varusteet vaan päälle ja ulos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua inhottaa kun kylmä käy kurkkuun ja sitten on kurkku kipeä. Muuten kylmyys ei ( pahasti ) pelota :) laitoin tämän päälle Inm matta päällyslakan ja tässähän nämä edelleen ovat lohkeilematta. En tosiaan voinut töihin mennä ilman päällyslakkaa :)

   Poista
 2. Ooh, onpa jotenkin tosi tyylikäs tuo musta lakka! En tosin saisi mennä tuota sivua katsomaan, kun kuitenkin ostan jotain. :D

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet :) Mie niin halluun kans tän lakan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään ihmettele että haluat, on niin hieno :)

   Poista
 4. Hieno on! Meinasin tilata usemman tästä kokoelmasta, onneksi en vielä tilannut, kun tulivat hyvään aleen! Nyt vaan mietin, että kuinkakohan lämminsävyinen / kellertävä (ei sovi mulle yhtään) kulta se LAMB mahtaa olla...

  Tästä mustasta löytyy muuten paljon kuvia myös päällyslakan kanssa, ihan hieno sillainkin. Kokeilitko?
  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matta päällyslakka on. Ei mielestäni vienyt paljoa pois satin efektiä. Katsoin netin kuvia tästä päällyslakan kanssa eikä mielestäni ole niin hyvä, katoaa vähän se ainutkertaisuus :) Mulla on kylmä/neutraali iho ja tähän ihonväriin tämä sopii erinomaisesti. En itse pidä liian kellertävissä noh...kullista ;)

   Poista
 5. Oi ihanat kynnet ja ihanat nuo lakat! :)

  VastaaPoista
 6. Mä en oo vielä päättänyt hankinko tästä kokoelmasta jotain... Vähän houkuttelis China Glazen uudet tekstuurilakat :) Yritän vähän hillitä lakkojen ostamista, joten pitää miettiä mitä tulee käytettyä. 4 In The Morning saattaa olla sellainen, joka jäisi laatikon uumeniin muutaman kerran jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiiii tätä saa jättää pölyyntymään ;) mä en ole vielä innostunut tuosta Chinan tekstuurikokoelmasta, en tiedä muuttuuko mieli. Itsekin nyt yritän vähän vähentää ja olla kohtuukäyttäjä ;)

   Poista
 7. Oikein hieno, mutta taidan silti ottaa vaan sen kultaisen. Efekti nahkapintaisessa on siis erilainen kuin tavan lakan päälle matta päällyslakka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hiekan erilainen, tuntu on liukkaampi ja lopputulos on satiinimaisen hohtava :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥