sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Viva La Diva kynsilakat

Tänään vuorossa esittely blogin kautta saaduista Viva La Diva kynsilakoista. Nämä olivatkin minulle ensimmäiset merkit kynsilakat ikinä!

Sävyt ovat Fireworks ja Infinity.

IMG_4630

Fireworksin odotin olevan pullon perusteella jonkunlainen pinkki glitter hässäkkä. Mutta tässä onkin vaaleanvioletti pohjaväri joka peittää jo kahdella kerroksella ja vieläpä raidoittumatta! Aika jännä, en ole vähään aikaan törmännyt tälläiseen. Täten se sopiikin joko pelkästään kynnelle tai kärkiin liukumaisesti.

Koko kynnellä Essie Go Ginza ( saatu ), kärjissä liukumalla kostealla meikkisienellä töpötetty Wet´n´Wild On A Trip ja Viva La Diva Fireworks. Water Deacls tarrat Viva La Nailsista. Minusta nämä kynnet olivat ihanat! Hienot! Tosi erikoisen näköinen töpsötyspinta tuli. Aina pakko välillä kehua tuotoksiaan kun tulee sellaiset mistä itse tykkää.

IMG_4627

Infinity on läpikuultavalla pohjalla oleva hologrammi glitterlakka. Tosi kaunis, etenkin tumman Color Club Jewel Of A Girlin päällä. Konad leimaus m36 laatasta. Näistä tuli myös hienot ja aika lailla oman maun mukaiset :) tekisi mieli käyttää Infinityä pian uudestaankin kun on niin ihku. Tämä on kuultu ennnekin mutta eihän minulla tälläistä glitteriä vielä ollutkaan ;D

IMG_4608

Oletteko kokeilleet Kicksissä myytäviä Viva La Diva kynsilakkoja? Ihan harmittaa kun ei itse pääse ostamaan, ei ole Kicksiä lähimailla. 

4 kommenttia

  1. On mulla joskus ollut tän merkin lakko, kun nail art oli vielä se ykkösasia .. laivalta taisin ostaa jotain aika perussävyjä .. noi on kauniita , manit on ihania :)!

    VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥