perjantai 20. joulukuuta 2013

Joulukynsiä; Pipariukkokynnet

Muistan kun viime vuonna tein yhdet pipariukkokynnet ja pidin niitä niin hauskoina. Joten sama uusiksi tänä vuonna :) toivottavasti kellään ei ole vielä mennyt hermo joulukynsien kanssa, ei näitä ole kuin kerran vuodessa ( sitten siitäkin edestä ;D )...

SAM_0320

Käytetyt tuotteet:

Trind Nail Repair
IsaDora Gold Crush *
Benecos Sweet Nougat *
Orly Nail Armor
Bundle Monster laatat ( pipariukko ja misteli )
Konad lakat vihreä, valkoinen ja punainen *

*- merkityt tuotteet saatu

SAM_0324

Näistä tykkään, yhdet parhaista joulukynsistä tänän vuonna :)
Älkööt peljätkö, nämä kuvat on otettu 40 e pokkarilla pakollisen oman kameran odottelu -tauon aikana. Vähän kyllä järkytyin kuvanlaadusta mutta pääasia nyt oli tallentaa hienot kynnet jollain vehkeellä...on tuo Lumian kamerakin niin huono että sillä viitsi edes yrittää...

13 kommenttia

 1. Ei mene hermo joulukynsiin, päinvastoin, ihana katella tällasia nyt :).
  Tosi hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllähän näistä itsellekin tulee joulufiilis :)

   Poista
 2. Ihanat! Tykkään kun on melkein joka kynsi erilainen, muttei silti on yhtenäinen "linja". Nuo pipariukot on söpöt :> Tosi hyvät kynnet!

  VastaaPoista
 3. Kauniit kynnet :)
  Mukava nähdä muunlaisiakin kuin poroja, tonttuja ym... "perinteisiä" joulukynsiä :)

  VastaaPoista
 4. Joulu-Moro!
  Minulla yksi pikkuinen toive olla: tahtoisin kovasti, että postauksissa, joissa esittelet kauniita koristeluita ym. olisi myös kuva pelkästä lakasta ennen koristeluita. Perustan näet monet ostopäätökseni täällä sinun blogissa oleviin esittelyihin, mutta en itse harrasta paljoakaan koristelua. Myönnetään, että olet ahkerasti "linkittänyt" postauksessa esiintyvien lakkojen sun muiden muut vastaavat postaukset, mutta kaikista lakoista ei kuitenkaa ole "pelkkää" värin- / ominaisuuksienesittelypostausta :) Tämmöinen pienenpieni toive näin joulun alla ;)

  Rauhallista joulun odotusta !!

  - Vipa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauhallista joulun odotusta! Yritän muistaa tämän jatkossa mutta näistäkin lakoista on omat swatch kuvansa blogissani. En aina muista tai koe tarpeelliseksi linkittää :)

   Poista
  2. Kannattaa myös käyttää sivupalkissa olevaa hakua tai selata tunnisteista esim. IsaDora tai Benecos. Mutta kaikista koristeluissa käytetyistä lakoista ei ole kuvia, pitää yrittää muistaa ottaa ;)

   Poista
 5. Super söötit! Mulla on tuo sama pipari laatta.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥