keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Joulukuun LivBox

Taas se aika kuusta. Vähän jännitti boxin puolesta, toivottavasti mikään tuote ei ota pakkasesta itseensä. Onneksi näin postin tulevan ja pistin miehen vastaanottamaan ihanat lähetykseni, tuli myös uudet A England lakat Cesarista!
LivBox sisältö lyhyesti:

Elegant Touch kynsitarrat. Ok. Saatan käyttää. Tai eksyvät jonkun joululahjaan.

Goldwell StyleSign Sleek Perfection ja StyleSign Hot Form, suihkeseerumi ja muotoilunesteet. Seerumi lupaa kosteussuojaa ( olette kyselleet tälläistä tuotetta ).
Näistä olin ilahtunut ja varmasti käytän koska Goldwell on todella hyvä ja edullinen sarja.

Nivea Smooth Caring Body Lotion. Tämä tulee koko perheen käyttöön, talvella huippuhyvä. Sisältää sheavoita.

Tuoksunäytteitä, Katy Perry Killer Queenia olen halunnut kokeilla. Lisäksi Roberto Cavallin näytteet minulle ja miehekkeelle. Hyvähyvä!

MSCHIC joulunpunainen huultenrajauskynä. Tälle en tiedä onko käyttöä mutta mietin kaverin joululahjaan? Sori jos luet tätä :D

Favora Kosteuttava seerumi. TAAS voide. No mutta järkevä sentään ja hyvin käytännöllinen nyt pakkasilla.

Ja suklaata. Olen ollut ihan porsas ja aionkin sikailla koko joulukuun. Tammikuussa aloitan Jutan dieetin joten kiitos vaan suklaasta :D

Kertakaikkisen hyvä boxi, tykkäsin! Kiitos LivBox :)


4 kommenttia

  1. Mun äiti tuli mulle yks päivä silleen että mä tilasin meille sellasen jonkun paketin mikä tulee joka kuukaus, ni oisin halunnu nähä ilmeeni kun huusin " AI LIVBOX!?"... äiti sitten siinä vähän ihmeissään mistä tiedän, ni kerroin lukeneeni vähän äitin sähköpostia :D Tänään se vihdoin tuli, ja voi sitä innostusta kun postiin tuli lappu tästä paketista! Oli muuten kivoja juttuja tuolla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan kiva jakaa tuotteet kahteen pekkasn, molemmat löytää mieleisiään :)

      Poista

♥ Thanks For The Comment ♥