maanantai 30. joulukuuta 2013

Arvostelussa Seche Recondition

Taas arvosteltavana yksi aluslakka; Seche Recondition.Recondition lupaa tehdä heikoista kynsistä joustavat. Lupaa kosteuttaa kuivia ja karheita kynsiä. Erityinen koostumus parantaa kynnen omaa kosteutta.

Ajattelin tämän sopivan minulle kun kynteni tuntuivat liian kovilta ja poikki napsuvilta. Käytin tätä pullon loppuun mutta totesin tämän pehmittävän hiukan liikaa kynsiäni. Toki kynnet pysyvät kuosissaan mutta nyt talven tullen tarvitsen hieman paremmin kovettavan aluslakan pitämään liuskoittumat kurissa. 

Recondition kyllä auttoi liuskoittumiin ja kynnet olivat hyvän tuntuiset. Mutta huomasin liian pehmeyden siinä että kynsi taipuu herkemmin ja se saattaa aiheuttaa lohkeamaa tai repeilyä.Silloin tällöin voisin tätä käyttää kynnenkovettajan rinnalla. Toki aluslakkaa pitääkin välillä vaihtaa ettei kynttä totuta liikaa ja mun mielestä on hyvä käyttää hoitavaa/kovettavaa ja välillä pehmentävää mikäli siltä tuntuu.

Eli suosittelen tätä jos kyntesi tuntuvat liian kovilta ja ikävän kuivilta. Kosteuttaa kyllä ja pehmittää, tekee mitä lupaa. Mutta kannattaa olla kovettava aluslakkakin mitä käytät rinnalla. Itse pidin Seche Rebuildista vähän enemmän, esittelin sen tässä :)

Sechen aluslakat myy CesarsShop, josta olen saanut Sechen tuotteita arvosteltavaksi. 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

♥ Thanks For The Comment ♥