torstai 12. joulukuuta 2013

Aina tyylikäs French

Lakkalaatikossa kokeilemattomien lakkojen seassa on ikuisuuden lojunut Essien klassikkosävy Mademoiselle.

Yhtenä päivänä päätin sitten lakata seuraavaksi sillä. Mutta vaikka suuresti rakastankin nudelakkoja ja erityisesti Essien, niin ei tehnyt mieli laittaa pelkästään sitä.
Uusista mantelikynsistäni innostuneena halusin tehdä luonnollisen ranskalaisen manikyyrin.

IMG_3986

Ranskalaiseen manikyyriin valmistaudutaan hyvällä pohjustuksella. Jos sinulla on kellastuneet tai värjäytyneet kynnet niin kantsii laittaa vaalentavaa aluslakkaa. Ei ole pakollista mutta jos haluat paremman näköiset kynnet niin suosittelen kovasti...itsellä sinisyyttä tuovana, kynnen optimaalisena vaalentajina käytän joko Sechen Nail Whitening Treatmentia* tai Color Clubin Milky White* aluslakkaa jota ei näköjään enää ole Cesarilla. Valkoiset Ranskiskärjet voi tehdä täysin valkealla cremelakalla tai tälläisellä Sheer -tyyppisellä lakalla joka on hyvin luonnollisen valkea ja hieman läpikuultava. Ei siis sellainen kertalaakista peittävä. Sheer lakkana Color Clubin minilakka Tree Hugger*. Laitoin Tree Huggeria kaksi kerrosta kärkiin. 

Jos omaat tutisevat kädet ja epäilet ettet saa tälläisiä itse aikaan niin kokeile tälläistä puolipeittävää lakkaa. Itsekin ihan vapaalla kädellä lakkasin nämä kärjet. Puolipeittävä antaa vähän anteeksi jos ei mene ihan oppikirjan mukaan ;)

IMG_3989

Palataan Mademoiselleen. Jos haluaa kauniin klassisen nudelakan niin tämä se on. Hyvin, hyvin hento vaaleanpunainen. En ole kokeillut tätä yksinään, tässä Ranskiksessa yksi kerros viimeisenä jonka jälkeen Konad leimaus m2 laatasta* ja Konad Quick Dry Top Coat päällyslakka*.

IMG_3991

Pienen joululahjavinkin voisin vielä antaa. Cesarilla alkaa "Tee itselle kynnet" pikakoulutus jossa siis opit tekemään geelirakennekynnet yhdessä päivässä. 
Eikä muuten ole nyt hinnalla pilattu! Eikö olisi kivaa oppia tekemään itselle kynsiä ja siitä sitten alkaa harjoittelemaan ja opettelemaan enemmän? 

Nyt tämä vinkki mieleen, onko tyttäresi/siskosi/äitisi/vaimosi kiinnostunut alasta vai haluatko itse oppia tekemään kynsiä tulevaisuuden suunnitelmissa työ kynsialalta?
Cesarin Sadulla on yli kymmenen vuoden kokemus takana ja parhaan koulutukset saat kyllä häneltä. Tästä pääset tutkimaan koulutuksia. Linkki ei hyödytä minua millään tavalla!

*-merkityt tuotteet saatu Cesarista. Joo ja tiedän, fiksu olisi kuvannut mustaa taustaa vasten :DD SORI! 

11 kommenttia

 1. Kauniit, itse olen aina vähän vierastanut vaaleita ranskiksia, mutta nää on kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niitä saa tai kannata vierastaa, sopii kelle vaan :)

   Poista
 2. Tämähän on ihanan raikkaan näköinen vaaleeta taustaa vasten, ja ranskis on aina tyylikäs:)
  -J-

  VastaaPoista
 3. Kylläpäs tuo ranskis sai sun kynsien muodon näkymään hyvin...... :) hmm!

  VastaaPoista
 4. Tahtoisin itsenikin noin nätit kynnet, tekisin mutta en osaa täydellisestilakata kynsiä, auttakaa!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥