sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Active Beauty arvonnan voittaja

Active Beauty arvonta on nyt suoritettu ja voittaja on nimimerkki Chaos :) oikein paljon onnea, sinut tuntien nyt meni voitto ihan oikeaan osoitteeseen! Laitan yhteystietosi eteenpäin ja sinuun otetaan yhteyttä :)


Huomenna sitten jatketaan joulukynsillä :) Mukavaa sunnuntai-iltaa!

9 kommenttia

 1. Niin että palkinto meni ennestään tutulle kaverille? Reilua!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä ihmettä? Voitto meni sille kenen nimi tuli arvassa. Kuule aika monta lukijaani tunnen netistä tai kasvokkain. Nyt vähän joulumieltä sulle!

   Poista
  2. Nyt tuli vaan huono omatunto :/ Mut CN:n kans ollaan nettituttuja, kertaakaan ei olla kasvokkain edes tavattu, harmi! Ja arvontaan osallistuin ihan samalla tavalla siinä missä muutkin. Joulumieltä tosiaan Ja voin sanoa, ettät hiukseni ja kynteni on sairauden takia huonona, voin tulla rapostoimaan auttoiko nää yhtään. Toivon sitä todella. Stressata ei ainakaan sais, se jos joku vie hiukset (ja järjen) ;)

   Poista
  3. En tiedä mikä ihmisiä vaivaa että pitää sanoa ääneen ilkeät ajatukset. Ja aina anonyyminä! Netissä varmaan 8v tunnettu ainakin, kuten aika monen muunkin lukijani. Koska tiedän historiasi niin olin onnellinen että arpalapussa oli sinun nimesi :) ei anneta anonyymin pilata päiväämme äläkä pidä huonoa omatuntoa typeryyksien takia!

   Poista
  4. Joo en :) Anonyymit...onneksi en ole blogin pitäjä, saisin vain harmaita hiuksia ja menettäisin mielenterveyteni :D Nostan teille kaikille siis todella hattua ja jaksan ihmetellä teidän jaksamista ja intoa. Kiitos siis vielä, että vuodesta toiseen pidät ihanaa blogia yllä :) Yritän parantaa tapani ja kommentoida useammin eikä vaan ajatuksissani ajatella "nätit kynnet", kun sen voi kirjoittaakin!

   Poista
  5. Niin ja ei tästä nyt mikään päivä mennyt pilalle tai mitään pikkujuttu, harmittaa vaan tommonen negatiivisuus, mutta enpä taida hetkeen kehdata osallistua mihinkään blogiarvontoihin ettei vaan käy hyvä tuuri ja nyt jo mietin käynkö poistamassa osallistumiseni muutamaan muuhun arvontaan, varmuuden vuoksi.

   Poista
  6. Et varmasti käy! Ei kellekään kuulu mihin arvontoihin osallistuu. Minun arvontoihin on ihan kaikki tervetulleita, ketään ei syrjitä, voitti jostain muusta tai ei! Uskon että muut bloggaajat ovat samaa mieltä? Kenenkään ei tarvitse pelätä voittavansa ja saavansa sen takia negatiivistä kommenttia!
   Kiitos palautteesta <3

   Poista
 2. Oi miten ihana yllätys, enpä ois uskonut, kiitos! Jospa nyt hiukset ja kynnet sais vähän kasvuboostia ja vahvistuis :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥