sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Synttärihulinat: Konad Tutorial

Konad tutorialit ja Konadiin liittyvät kysymykset ovat varmasti yksi kysytyimmistä aiheista blogissani. Joku aina sitten Konadilta ilmestyi uutuus Fancy Stamper joka on esittelyssä minulla tänään.

IMG_2277

Setissä tulee yksi neliön muotoinen laatta jossa tuttuja Konad kuvioita sekä pari uutta. Isoja tribal kuvioita voi leimata vaikka kännykkään. Mun käsittääkseni tämä Fancy Stamper mahdollistaa juurikin leimailut kännykkään tms. kuka vielä muistaa että Konad ei ole tarkoitettu pelkästään kynsille? Itse olen leimaillut mm.mopon tööttiin!

IMG_2279

Mukana myös musta ja valkea minilakka, scraper ja iso uutuus stampperi. Stampperi on helppo ottaa sormien väliin ja sitä voi pyörittää pituus- tai leveyssuunnalla kynnellä. Itse huomasin pituussuunnan olevan parempi, leveydessä stampper saattaa lipsahtaa ja sotkea leimaukset.

IMG_2281

Konad leimaus aloitetaan levittämällä Konad lakka laatalle haluamasi kuvion päälle. Levitä lakkaa reilusti jotta kuvio peittyy.

IMG_2304

Vedä scraperilla ( itse käytän eri scraperia kuin setissä tullut ). Vedä sivulle tai itseesi päin niin että kuvioon tulee joka kohtaan lakkaa.

IMG_2307

Ota äkkiä leimasin käteen ja paina se kuvion päälle. Pyöritä vähän joka suuntaan että kuvio tarttuu. Vie kuvio nopeasti kynnelle ja taas samalla tavalla pyörittäen leimaa kuvio kynteesi. 

IMG_2308

IMG_2322

Hyviä puolia tässä on ettei tätä tarvitse puhdistaa ihan koko aikaa. Tähän mahtuu enemmän leimattavaa eikä se sotke jo leimattuja kynsiä. 

IMG_2325

Viimeistele kyntesi leimausta suojaavalla Konad päällyslakalla. Anna leimausten kuivaa hetki, ainakin 15 min. ennen päällyslakan laittoa. Musta leimauslakka leviää hyvin herkästi.

IMG_2388

Mitä mieltä Fancy Stamerista olin? Tällä on helppo leimata ja tämä istuu hyvin käteen. Vaikka tämä näytti hieman oudolta ja pelottavalta niin tätä oppi nopeasti käyttämään ja leimaus onnistui helposti. Ehkä suosittelisin tätä jos leimaat paljon muille ihmisille ja leimaat paljon isoja kuvioita XL laatoista. Pieniä kuvioita tällä on hankalampi leimata koska leimasin on niin iso ettet näe sen alle.

IMG_2285

Tutossa käytetyt tuotteet, Konad tuotteet saatu Cesarista:
Gina Tricot Shimmer Mint
Konad Quick Dry Top Coat

Cesarissa on nyt paljon kaikkia Konad juttuja alessa. Mm. tämäkin setti on nyt vain kympin! Halvin setti on 7 e joten sehän olisi mahtava idea joululahjaksi kaverille :)

Muistattehan etteivät linkkien käytöt hyödytä minua millään tavalla enkä saa mitä provikoita tai bonuksia mahdollisista ostoksistanne Cesarista.

7 kommenttia

 1. mistä saa tuolaisia isoja laattoja josta leimasit kuvion ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen saanut nämä Cesarista lahjana aikoinaan :)

   Poista
 2. Heippa:) paljollako myisit posteineen (kimppahintaan?) noi chanelin ja diorin lakat? onko niihin muuten korkit olemassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin kirpparin kiinni mutta mailaatko mulle niin vastaan kotona :)

   Poista
 3. Kiitos tutorialista! Jospa sitä meikäläinenkin uskaltaisi leimausta testata. :) Tosin sitten vasta, kun kynnet ovat joskus saaneet taas vähän pituutta... Nyt näyttää tilanne siltä osin vähän heikolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä aluslakka kehiin ja öljyä joka päivä kynsille ;) onneksi Konad laatoissa on pieniäkin kuvioita jotka ovat söpöjä lyhyillä kynsillä :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥