lauantai 30. marraskuuta 2013

IsaDora Sugar Crush - Black Crush

IsaDoran Sugar Crusheista seuraavana Black Crush.

IMG_3235

Te jotka himoitsitte mustaa hiekkalakkaa...tsekatkaa tämä! On itse upeus! Yksinkertainen musta jossa hopeista kimaltavaa glitteriä. Kaksi kerrosta.

IMG_3234

Upeimpia hiekkalakkoja. Katsokaa miten tyylikäs hän on kynsilläni! Tätä pintaa tekee mieli silittää ja paijata.

IMG_3231

Taidan olla itse tylsimys mutta kuka jaksaa aina koristella kynsiään jos vähällä vaivalla nopeasti saa näin tyylikkäät kynnet. Nämä hiekkalakat ovat myös oiva lahjaidea siskolle tai kaverille, äitiä unohtamatta. Kukapa ei ilahtuisi saadessaan jotain tyylikästä uutuuslakkaa joululahjapaketissaan :)

IsaDoralta on tulossa myös hologrammilakkoja sekä Peel-Off aluslakka. Niitä pääsette ihastelemaan ensi viikolla blogissani. Per.....postin lakko, meille tulee posti vain kaksi kertaa viikossa ja JUST kun odottelin IsaDora postia :(( kylläpä kyrsii maksaa postin palvelusta kun sitten lakkoillaan. Kyllä olen kironnut useaan otteeseen mutta niin myös kiroaa postinjakaja kun saa ängätä laatikkooni usean päivän postit. Ja posti vielä kehtaa nostaa hintojaan vuoden alusta...törkeetä sanon minä jos se lakko alkaa 9.12 ja joulukortit ei ehdi perille :(

Edit. Lakko peruttu :)

13 kommenttia

 1. Heippa! On kyllä kaunis lakkaus! Kuinka vaikeat poistettavat nuo hiekkalakkaukset ovat? Mulla on jäänyt glitterilakkojen käyttö melkein kokonaan kun ei hermot kestä sitä poistamista, onko hiekkalakat yhtä pahoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät ole...luojan kiitos :D ei nyt mitään helppojakaan verrattuna johonkin cremelakkaan mutta ei näitten kans nyt ihan hermot mene. Koska hiekkalakkoja ei yleensä tarvii kuin 1-2 kerrosta :)

   Poista
  2. Isadoran Peel Off -aluslakka on vastaus siihen poistamiseen. Ei tarvii kuin repäistä glitterit irti.

   Poista
  3. Toivottavasti posti huomenna toisi tuon IsaDoran <3 odotan niin kovasti!

   Poista
 2. Posti on ihan p..... .Odotin pakettia äidiltä joka toimitettiin ihan eri postiin eikä ne saanu sitä sitten päivässä meän postiin vaik niille sanoin =(Muutakin vikaa löytyy ja valitus lähtee ihan varmana.Voin sanoo myös ettei ekaa kertaa .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse sain postinjakajalta noottia että pitää nostaa postilaatikkoa ylemmäksi kun on hankala laittaa postejani sinne koska mulle tulee kuulema niin paljon maxeja ja paksuja kirjeitä :D valitti myös että auton peili menee rikki katoksen peltireunaan...piha-aidoissa ei myöskään saisi olla varoituskylttejä koirista jne. jne. sitten vielä lakkoillaan....kehdataan valittaa vaikka minähän ne kalliit postimaksut maksan että saan ne kirjeet laatikkoon!

   Poista
 3. Kaunis, mutta luulen että olisi vielä upeampi niillä suuremmilla glittereillä mitä joissain Sugar Crusheissa on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla hieno niinkin mutta toisaalta ehkä tykkään tästä enemmän :) makuasioita :)

   Poista
 4. Kyyylllä, kyllä oikeastaan oikein upea. Mulle ehkä liian rok =)

  VastaaPoista
 5. Ihana...saakohan tätä netistä, sokoksen sivuilla ei ollut tätä mustaa ihanuutta...tai saakohan lumenen hiekkalakkoja netistä?
  Kikka

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥