maanantai 4. marraskuuta 2013

Ehkäpä se parhain violetti?

Välillä blogissani vilahtelee kestosuosikkeja vuodesta toiseen. Kukaan ei ole ainakaan vielä sanonut kyllästyneensä joten taas vuorossa Color Clubin Ultra Violet.

Ultra Violettiin törmäsin etsiessäni jotain muuta lakkaa. Syy miksi lakkasin tällä on se että tämä menee äkkiä pilalle. Te joilla tämä lakka on niin kaivakaapas esille ja verratkaa, onko väri muuttunut? Minä ostin tämän lakan heti kun tämä Electro Candy kokoelma ilmestyi. Käytin lakkaa mielissäni koska tämä on todella ihana violetti enkä vastaavaan ole törmännyt. 

IMG_2252

Käytin tätä monta kertaa ja tämä oli useamman vuoden avattuna. Kerran otin taas tämän pullon esiin ja olin että WTF?? Lakka oli haalistunut marjapuuron väriseksi. Sama juttu on tapahtunut muutamalle muullekin Color Clubin shokki violetille/purplelle ( Mrs. Robinson ja Gimme A Grape Big Kiss ). Joku näissä koostumuksissa/pigmenteissä missä lie, on sellainen että se pistää lakan pilalle.

Eikä vika ole säilytyksessä mitä alussa epäilin. Minulla ei ole ikinä mennyt minkään muun merkin lakka pilalle tällä tavalla. Säilytän aina Helmerissä. Taisin valittaa tästä ongelmasta aiemminkin täällä ja joku kommentoi tai luin muualta tuosta purple pigmentistä.

IMG_2246

Tosi kakka juttu silti, ei tiedä mikä päivä tämänkin väri on haalistunut. En varmaan osta kolmatta enää tilalle koska se tuntuu vähän turhalta. Pitää siis ihailla näitä kynsiä ja lakkaa sen hetken kun se kestää. Mutta olisi ihanaa löytää dupe tälle, tuleeko kellekään mieleen?

IMG_2260

Päällyslakka Konad Quick Dry Top Coat

Tuotteet saatuja, ostot / klikkaukset eivät hyödytä minua mitenkään.

6 kommenttia

 1. Mulla on käynyt tuo sama tuon kanssa :( Ja ostin uuden tilalle ja ero on kuin yöllä ja päivällä. Mä myös säilytän laatikossa, valolta suojattuna. Haalistunut näyttää enemmän semmoselta pinkiltä vaan ja paljon tylsemmältä ja mä en edes pidä pinkistä pelkästään, se violettisuus katoaa tosiaan siitä. Toivon, että uus kestäis jonkin aikaa, mutta en kyllä kolmatta viitsi ostaa, kun jos tuo aina tapahtuu. Harmi, kun on niin nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakin on tosissaan harmittanut kun lakasta tykkäisin tosi paljon. Ei haittaa vaikka joku muu menisi mutta just tämä...

   Poista
 2. Mun Gimme A Grape Big Kiss on nykyään ihan karsean värinen, taitaa olla roskakori ko. lakan kohtalo.. Ultra Violet ei TOISTAISEKSI oo menny mikskään (koputellaan puuta), se on kyllä ihana ja uniikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :( toivottavasti sun Ultra Violet ei mene miksikään koska se todellakin on uniikki ja kaunis lakka :)

   Poista
 3. Ihana sävy (tulee mieleen MACin Stars'n'Rockets -luomiväri kynsilakkaversiona :D), mutta mun silmiin tuo on enemmän pinkki kuin violetti. :) Siniliilaan taittava pinkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvissa näyttää pinkiltä kyllä. On oikeasti sellainen karkkinen rypäleen värinen violetti, muistuttaa hyvin paljon Stars'n'Rockettia!

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥