maanantai 11. marraskuuta 2013

Arvonnan voittajat ja ajatuksia bloggaamisesta

Kiitos kaikille osallistujille! Osanottajia oli n. 300 lukijaa, arvonnassa olivat mukana kommentin jättäneet sekä sähköpostin kautta osallistuneet :)

Luin kaikki kommentit ajatuksen kanssa ja poimin parhaat ideat toteutukseen!
Minusta oli kiva kuulla että ensisijaisesti haluatte nähdä täältä swatcheja kynsilakoista sekä lukea uutuustuotteista. Mun mielestä kynsiblogi on juuri tätä. Yritän esitellä teille joka hintaluokan lakkoja, uutuuksia joita saan yhteistyökumppaneilta ja tottakai omiakin ostoksiani.

Olette löytäneet blogini avulla uusia tuotteita suositusteni perusteella, uusia kivoja kynsilakkoja sekä meikkausvinkkejä ja apuja. Ihanaa kun sanotte minua "kynsiblogien äidiksi" ja pidätte tätä ns.varmana blogina joka päivittyy joka päivä klo 6. 

Osa toivoi meikkijuttuja, niitähän tulee vaikka osa ei niistä välitä. Yritän myös panostaa lifestyle puoleen mutta en liikaa. Sen voin luvata. Itse en suosikkiblogeistani lue lifestyle postauksia ja ymmärrän että kynsien perässä te täällä olette.


Osa toivoo etten koristele Konadilla tai tarroilla vaan tekisin aina monimutkaisempia. Tähän minun pitää sanoa että ei minulla ole aikaa. En usko että kenelläkään työssäkäyvällä ihmisellä on aikaa joka päivä viettää tunteja koristelemassa kynsiä kun pitää laskea mukaan kuvausaika ja tietokoneella kuvien muokkaus yms. ja koska tämä blogi kertoo omasta elämästä ja omista lakkauksista niin oman ajankäytön mukaan mennään. Eli harvemmin työpäivien jälkeen koristelen kynsiä. Onneksi enemmistö ymmärtää tämän. 

Rehellisyyden nimissä myös sanon että tuskin täällä enää tämäntyylisiä koristuksia nähdään, ainakaan usein. Nämä eivät ole enää tyyliäni. Olen kasvanut näistä jo yli. Haluan panostaa enemmän blogiini "tosissaan otettavana" ja aikuisempaan tyyliin kirjoitettuna. Toivottavasti ymmärrätte nyt mitä haen takaa eikä kukaan loukkaannu. Haluan kuitenkin alkaa olemaan ammattimaisempi! Tietenkin tänne ovat kaikki tervetulleita lukemaan kuten ennenkin ja toivottavasti jaksatte vielä kommentoida!


Intoa minulla on kirjoittaa ja yritän koko ajan panostaa enemmän kuviin ja blogiin. Ennen kynsiblogeja ei ollut mutta nykyään niitä on vähän joka nurkalla :D osa alkaa olemaan niin ammattilaistasoisia että tälläisellä tavan tallukalla on vaikeuksia pysyä perässä. Siksi yritän ottaa nyt ison harppauksen eteenpäin. Osa antoi myös palautetta tästäkin miten kuvat ovat parantuneet ja uusi ulkoasu on raikkaampi. Kuka muistaa vielä pinkin leopardireunuksen :D

Kiitos teille että annatte palautetta! Haluan olla vuorovaikutuksessa teidän kanssanne. Toivon myös että autatte minua vähän siinä jos en itse osaa :)


Aika paljon on tosiaan viidessä vuodessa tapahtunut ja muuttunut. Postauksen kuvituksena on sen tyylisiä kynsiä joita oli hauska tehdä ja kokeilla vuosia sitten. En tietenkään ole lopettanut koristelua mutta tyylini niissä on muuttunut. Toivon siis että jaksatte pysyä mukana vielä seuraavatkin viisi vuotta. 

Ehdottakaa minulle mitä haluatte lukea. Toivoitte tutoja Konadista ja meikkauksesta. Toteutin teille sellaisia synttärihulinoissa. Kissapostaus, kotipostaus ja kaikki nämä ovat tulossa mitä toivoitte. Yritän myös avautua enemmän mutta antaakaa ideoita miten voin kehittyä paremmaksi, mitä täältä puuttuu, mitä muualta löytyy mitä toivoisit tänne? Mitä ehdottaisit jos minun olisi pakko toteuttaa toiveesi?

Mutta nyt arvonnan voittajiin :) mailaan teille tänään kunhan pääsen töistä.

SaraCupCakez, sinulle setti 2

vanhis ( joka olet syntynyt myös 4.7 kuten minäkin ), sinulla palkinto 1

Kiitos osallistuneille vielä, palataan asiaan seuraavassa arvonnassa ja heitelkää tosiaan ideoita ja vastauksia tuohon mitä kaipaatte tänne, mitä täältä puuttuu!

29 kommenttia

 1. Ooooo, vähän cool! ❤ Kiitos ja onnea vielä blogille ja kirjottajalle! ❤

  VastaaPoista
 2. Tämä uusi ulkoasu on hieno, joskin AINA silti vieläkin kun tulen tänne bloggerin kautta niin hämmennyn että ainiin charming nails -blogi! Vaikka tietoisesti bloggerin kautta tänne tulen, outoa. Kai se pää tottui siihen vanhaan ulkoasuun niin vahvasti :).

  Nuo höttökynnet (= kynnet täynnä koristeluhöttöä) näyttää kyllä jotenkin nyt vieraalta :). Hienoja kyllä ovat.

  Pidän itsekin tätä kynsiblogien äitinä ja sellaista joka on ollut "olemassa aina". Mukavaa jos saadaan tänne ripaus lifestylea, niitä on ihan hauska lukea aina silloin tällöin muiden kosmebloggaajien blogeista tuote-esittelyiden ja meikkien ohella :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta :) mä niin rakastan sun eläinpostauksia joten laitetaan tännekin lemmikkejä välillä :)

   Poista
 3. Toivotan vilpittömästi onnea voittajille!
  Minulle matkaa tänään kotiin miehen mukana The Body Shopin joulukalenteri, olen ihan into pinkeänä, kosmetiikkakalenteria ei ole koskaan ennen ollutkaan. Ja yritän olla kurkkimatta mitä siellä on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, kelpaisi mullekin! Siis kävikö mies sen sulle ostamassa, aika hyvin olet kouluttanut...

   Poista
 4. Onnea voittajille ja suuri kiitos sinulle jo pitkään iloa tuoneesta blogista! Keep up the good work :-)

  VastaaPoista
 5. Jos jotain toivoisin blogilta, se voisi olla kynsikoulu aloitteleville lakkajille;) eli yksinkertaisia kivoja lakkauksia ja vinkkejä esin. kynsilakan siistimiseen kynsinauhoilta ja -rajoilta yms.

  VastaaPoista
 6. Unohdin silloin arvonnassa ehdottaa, niin nyt anna idean. Haluaisin tietää eri taktiikoista. Esim. miten konadia käyttään, miten tehdään "sanomalehtikynnet", miten timantit ja muut hömpötykset kiinitetään yms. Kaikkea ihan peruskikkkoja. Vaikka oonkin itse lakkaillut kynsiä jo jonkin aikaa, ei mulla ole mitään tekniikkaa; teen aina normisti kynsilakan omalla sudilla+semmoisella pienellä koristelusudilla. Ihana blogi kyllä!

  VastaaPoista
 7. Mä missasin jotenkin sen ekan kyselypostauksen, mutta vastanpa nyt tähän. Mua kiinnostaisi nähdä tutoja ja kuvia yksinkertaisista, mutta näyttävistä lakkauksista - just sellaisia nopeita toteuttaa, mutta hienot katsella, tyyliin nämä: http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/d3/93/05/d393055454c7c53f57d10bcfe5c346ba.jpg :)

  VastaaPoista
 8. Nyt meni teksti ihan hukkaan kun kuolaan noita iiiiihania kynsiä! Aivan mahtavia!

  VastaaPoista
 9. Onnea CN, olen ollut mukana helmikuusta 2009 ja minulle olet se eka kynsiblogi ja kauttasi loysin kynsilakkojen ihmeellisen maailman, joka avautui silloin lahinna opia ja china glaze ulkomailta tilaamalla (oi niita aikoja kun oli hyva $-kurssi ja suuremmat tullirajat) :) t: Nuppu-rouva

  VastaaPoista
 10. Sinulla on aivan mahtava blogi. Alun perin eksyin blogiisi meikkikuvien vuoksi. Sinulla on hämmästyttävän samanlaiset silmät kuin itselläni ja olen alusta asti ihaillut värien käyttöä meikeissäsi. Sinulta olen oppinut pohjustuksen tärkeyden, vaikka sitä muissakin blogeissa on toitotettu.
  Jonkin ajan päästä rupesin enemmän lukemaan myös kaikki kynsijutut. "Kateudesta vihreänä" ihmettelin miten hienoja kynsiä saat aikaiseksi. Aluksi ihmettelinkin miten sinulla riittää aikaa. Minulla 3 lapsen äidillä aikaa on hyvin rajoitetusti. Kynsilakkoihin minulla on ollut viha-rakkaus-suhde. Nyt noin 0,5 vuoden lukemisen jälkeen olen päässyt jyvälle. Nopeasti kuivattava päällyslakka oli avain onneen ;). Toivonkin, että jatkat juuri ”pelkistetymmällä” tyylillä, jota on helpompi lähestyä varsinkin kun vielä harjoittelee koristeluja.
  Toivoisin myös mahdollisuuksien mukaan paljon tutoriaaleja. ymmärrän ettei sinulla ole kuvaajaa, mutta rautalankamallit auttaisivat välillä paljon :)

  VastaaPoista
 11. Hei! ja apua, ostin vasta tuollasia koristeita, vesimeloneja. En tiiä nuitten nimiä mutta siis ne mitkä alunperin sellaisessa pötkössä,mistä ne leikataan ohuiksi.
  Ja ennenkin oon käyttäny kaikkia timantteja yms. mutta en saa niitä pysymään kunnolla kynsissä kiinni.
  Oisko sinulla mittään vinkkejä miten ne kannattaa laittaa? :) -kiitos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fimoja :) itse painan kiinni märkään lakkaan tai laitan kynsilakan päälle esim. pikakuivattajaa ja fimon siihen. Sitten taas kuorrutus pikakuivattajalla :) voi laittaa myös kynsiliimalla.

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥