tiistai 26. marraskuuta 2013

A England - Sleeping Palace

Adeninan kuukauden tuotteena yhteistyöbloggarit saivat valita A England lakan. Minulla alkaa olemaan jo A Enkkuja aika kivasti, muutamia kivoja vielä puuttuu joten otin Sleeping Palace sävyn täydentämään kokoelmaani.

Jo yksi kerros riittää peittämään. Minä laitoin kuitenkin tapoihini pinttyneenä toisen kerroksen vähän täydentämään. Aluslakka Trind Nail Repair ja päällyslakka Snowcrystal Ultra Quick Dry.

IMG_3742

Tämä on enemmän Scattered holo tyyppinen hololakka, ei siis muodosta auringossakaan täyttä hologrammia. Erittäin kaunis silti! Ei kaikkien tarvitse ollakaan true holoja!
Mitä pidät tästä väristä? Minun silmiini tämä on sekoitus ruskeaa ja luumua. Tykkään todella paljon, miksiköhän en ole aiemmin tätä hankkinut? Onneksi omistan tämä nyt.

IMG_3743

Muistathan että Adeninaan johtavat linkit eivät tuo minulle rahallista korvausta eivätkä ole ns.affliate linkkejä!

10 kommenttia

 1. Taidan toistaa itseäni, kun sanon taas: upea! Tämä on omaan värimaailmaani sopiva lakka. Tätä merkkiä en olekaan vielä yhtään haalinut kokoelmaani. Kylmät siniset, punaiset tms. ovat nou nou. Ja sinunkin ihoon istuu kuin nenä päähän.Nam.
  Ostin pari vkoa sitten kolme hololakkaa ja testasin lauantaina yhtä niistä. Siinä se ilta ja seuraava päiväkin menikin tuijotellessa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hololakat ovat niin kauniita! Etenkin tämä. Pitää ottaa paremmat kivat kesällä auringonvalossa :) mitä lakkoja ostit?

   Poista
  2. Lakat ovat Laylan Flash Black, Coral Glam, Jade Groove.
   Sellaisen aloittelijan virheen tein, että arvelin lakkoja liian läpinäkyviksi ja laitoin aluslakan jälkeen värilakan vielä ennen holoja. No se värilakka levisi ja viiruntui heti. Tai sitten vaan lakkasin liian nopealla tahdilla ja kerrokset eivät ehtineet kuivumaan.
   Ensimmäinen testikerta annettaneen anteeksi. :)

   Poista
 2. Hurjan nätti lakka kyllä. :)

  VastaaPoista
 3. Oho, onpas mahtava!
  Tulee Opin My Private Jet piiikkasen mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tulee vähän :) mutta eivät ole samiksia.

   Poista
 4. Äsh, aivan liian ihana niinkuin merkin lakat yleensäkin. :) Harmi, et A Englandit ei pysy mun super-hankalilla kynsillä kahta päivää kauempaa hyvänä. ;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta se on hyvä suu vaihtaa lakat usein eli hankkia lisää A Enkun lakkoja :D

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥