perjantai 11. lokakuuta 2013

IsaDora Sugar Crush - Wine Crush

Kylläpä postissa tuli kiva yllätys, kaverini lähetti minulle IsaDoran sokerilakan Wine Crush. Olin tätä pikkuisen salaa himoinnut ja halunnut. Olin pari kertaa jopa meinannut tämän ostaa joten ihan hauska ylläri oli saada tälläinen postissa :)
Heti lakkasin tällä. Kaksi kerrosta riittää, levittyi myös hyvin. Väri on sellainen hiilloksen värinen, hehkuvan värinen ja glitterit kimaltelevat kultaisina ja pinkkeinä. 
Laatu tässä oli hyvä, pysyi hyvin kynsillä. Mikä lie sitten ollut että se turkoosi hiekkalakka pysyi huonommin... Tämän perusteella himoitsen lisää Sugar Crush lakkoja...kyllä nämä ovat parhaita lakkoja mitä marketeista saa. Kiva että IsaDora toi omat hiekkalakkansa markkinoille, minä ja moni muukin on ihan hullaantunut näihin :)

Sokerilakoilla on kiva, helppo ja nopea lakata. Mutta se kuvaaminen. Kuvat sinällään onnistuvat hyvin mutta voi luoja kun lataat ne Bloggeriin. Miten se sössii kuvanlaadun ihan totaalisesti ja miten se näkyy niin selvästi etenkin sokerilakoissa? Tosi outoa! Rupesi ihan tosissaan ärsyttämään kun kuitenkin saa otettua hyviä kuvia niin ei huvittaisi sitten julkistaa täällä ihan hanurista olevaa kuvanlaatua...
Katsokaa seuraavat kuvat ja sanokaa että ero selvä enkä itse sitä vain kuvittele!

Suoraan Bloggeriin ladattu kuva:


Flickr kuva:

IMG_1755

IMG_1754

Bloggeriin suoraan ladattu:


Flickr kuva:

IMG_1760

Mun mielestä ero on huima! Loin siis Flicr tilin jota kautta saan tarvittaessa ladattua kuvat näistä vaikeasti kuvattavista tapauksista...nämä kaikki kuvat ovat siis samoja ja samalla tavalla muokattua mutta eri kautta ladattuja.

18 kommenttia

 1. No on tosiaan kuvalaaduissa eroa! Onneksi varmasti moni, joka on yrittänyt lakkakuvia kuvata - tietää miten vaikeata se on. Itse en edes enää yritä. Kuvat eivät koskaan näytä lähellekään siltä, mitä lakat oikeasti ovat. Olkoot.
  Hyviä nämä sinun kuvat silti aina ovat! Varmaan kokemus tuo jo varmuutta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuvausta oppii vuosien varrella, se kun ei ole vaan sitä että kuvat otetaan ;)

   Poista
  2. Tuo lakka muuten näyttää siltä, että se pitää poistaa vähintään taltalla ja vasaralla. :D

   Poista
  3. Ei ollut sen hankalampi kuin glitterlakka yleensä :)

   Poista
 2. Kaunis lakka! Itse lopetin bloggeriin lataamisen kokonaan, kun se picasaan tullut kuvanpilausautomaatti sotkee kaiken :( Kokeilin vinkistä ladata kuvat myös png-muodossa, mik auttaa ilmeisesti monella, mutta mulla ei auttanut. Sun kuvat ei muuttuneet paljonkaan siihen verrattuna, mitä mulla kävi, joten ehkä png-muoto voisi helppiä..? Mulla iho muuttui oikeasti harmaan kirjavaksi :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakka on kyllä ihana! Ai niin kun se Picasa päivittyi jossain vaiheessa, menikö se silloin huonommaksi? Minusta ongelma on lähinnä näissä hiekkalakka kuvissa kun tuntuu että ne on hieman epäselviä. Meikkikuvissa tuntuu myös olevan ongelmia nykyään.

   Mulla on myös se ongelma että lightboxissa otettujen kuvien sävy on liian kellertävä enkä oikein sitä saa säädettyä millään pois.

   Poista
 3. On kyl huima ero tuos lataamises :O bloggeriin ladattu on aika pikselimössööö :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittämätön ero! Tuntuu että bloggaaminen on jatkuvaa kuvien parantelua ja mikään ei riitä...

   Poista
 4. Ettei sulla vaan ole se automaatti parannus päällä bloggeriin ladattaessa. Mulla oli kans ja kuvat oli aivan järkyttäviä! Siis meikkikuvissakin pääosassa oli mustat kuoppaiset ihohuokoset, jonka "parannus" teki siis. Kävin klikkaamassa sen autoparannuksen pois ja kuvat palautuivat normaaleiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä tuollainen kohta löytyy kun yritin etsiä?

   Poista
  2. Mä en osaa oikein muuta kautta sinne mennä, kuin google+ tilin kautta. Eli kun on siinä goolgle+ oman sivun etusivulla, niin vasemmassa ylälaidassa lukee Etusivu ja sen päälle kun menee tulee esiin muita vaihtoehtoja. Sieltä alimmaisena asetukset. Sit asetuksista rullaat vaan ales ja siellä näkyy kohta "Automaattinen parannus" siitä täppä pois. Itsellä ainakin auttoi laadun takaisin saamiseen.

   Poista
 5. Ihana lakka! Pakko saada, kuviin en osaa mitään kommentoida :) t. Marjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakka on kyllä ostamisen arvoinen, vielä hienompi kuin kuvissa :)

   Poista
 6. Sähän olit nopea ; ) Kirjoittelin itsekin joskus tuosta, miten suoraan Bloggeriin siirtäminen sössii kuvat täysin, puhumattakaan tuollaisista, joita on vaikea kuvata, lakkahan kuin hehkuva hiillos ja omissa kuvissani näyttää aivan jaskalta, ihan epätoivoista. Tuli parempi kuvanlaatu kun siis joskus aiemmin siirsin Photobucketin kautta, mutta ei jaksais sitä, kun se on aika hidasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan! Lomalla tässä niin on aikaa perehtyä. Photobucket on myös ihan hanurista, just sellaista kuvan lataamista ei jaksa. Jospa tämä tästä kun tuli ostettua 30 e poltinkin lightboxia varten jotta niistäkin kuvista tulis parempaa jaskaa :D

   Poista
 7. Nätti lakka, tosiaan on kuvissa eroja, onpas hankalaksi tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tekisi mieli hamstrata näitä IsaDoria lisää?

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥