keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Williamsburg

Kaipasin kynsille jotain syksyistä ja dramaattista. Tekee myös mieli käyttää uusia Color Clubin lakkojakin ja erityisesti Williamsburgia. 


Tässä kun on mahtava koostumus! Jos et ole jelly lakkaa kokeillut niin kannattaa aloittaa tästä. Kuin hyytelöä jonka seassa on pientä kimalletta. On luonnossa yhtä mahtavan sininen kuin kuvissa! Williamia kynsillä kaksi kerrosta. On oikein hyvä levittymään. Tykkään! Nimettömiin kokeilin The Uptownia, tosi makea sinisen päällä. Sitä kaksi ohutta kerrosta.Kynsissä käytetyt tuotteet saatu Cesarista:
Leimaus XXL laatasta China Glaze 2030 lakalla


Mitä pidät sinisen ja kullan yhdistelmästä? Minä tykkään! Laitoin vielä kultaisen leimauksen keskelle kultaiset pyöreät niitit. En tiedä ovatko nuo kukat vai lumihiutaleet mutta kivat joka tapauksessa. XXL laatassa on monia erilaisia lumihiutaleita. Ehkä jos keksin yhden moitteen laatasta niin osa kuvioista on liian lähellä toisiaan ja saa aika tarkasti leimailla. 
Muuten kyllä hintansa arvoinen, joskus tuntuu että tykkään enemmän kuin Konadin laatoista vaikka aika kova Konad -fani olen aina ollut :)

12 kommenttia

 1. Tosi nätit, kivan erilaiset. :)

  VastaaPoista
 2. Oi oi, Williamsburg on matkalla tännekin ja näistä kuvista tuli ihan hirveä into saada se pian kynsille! :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit kynnet. :) Molemmat lakat on UPEITA! Tahtoo kans :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) William on tosi upea, kuvissa ihan samanlainen kuin livenä :)

   Poista
 4. Ihanat kynnet, upeita , sinulla on mielenkiintoiset sivut liityinkin lukijaksi, minulla on kosmetiikka arvonta jos haluat osallistua, mukavaa syksyä http://alise-alisenterveysjakauneus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Onpas hienoja noi kukat! Tai hiutaleet! Monikäyttö-kuvio!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin leimaan tällä joulun aikaan :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥