tiistai 1. lokakuuta 2013

Vetoketju kynnet

Jokohan se olisi aika minunkin tehdä vetskari kynnet kynsitarroilla? Olen joskus vetskoja leimallut huonoin lopputuloksin, niitä kannata muistella...
Mietin vähän mites nämä nyt järkevästi tehdään koska pitää olla kahta väriä. Niinkuin avaat vetskarin you know...fiksuna valitsin pohjalle melkein mustan lakan. Eikun eipäs sittenkään, tässä on voimakas oliivinen efekti mukana. China Glaze lakka Wagon Trail on luotto vankkuri vuosien ajalta. Niin laadukas lakka, kaksi kerrosta peittää. Hyvä nopeasti kuivahtava laatu eikä koostumus ole muuttunut vuosien saatossa miksikään.Kultaiseksi kaveriksi valitsin Golden Rosen 117 eli sen Cleopatra In New Yourk dupen. Hieno tulee kun tätä laittaa vetskojen avauskohtaan.
Vetoketju Water Decals tarrat saatu Adeninasta, tässä linkki Adeninan tarroihin. En tiedä olenko tullut sokeaksi kun en suoraa linkkiä tarroihin löytänyt...Adeninan linkkiä uskallat linkata, roposia minulle linkkailusta ei kerry. Mitä pidät Vetoketju kynsistäni?

32 kommenttia

 1. Hienot! Pitäisi itsekkin kokeilla :)

  VastaaPoista
 2. Upea oivallus nuo vetskarikynnet. Väriyhdistelmäkin on mitä mainioin.
  Pitäisikin kokeilla sinulta voittamiani tarttoja, etsin ensin jostain kärsivällisyyden rippeeni testailuun. ;)

  VastaaPoista
 3. En ole varma toimiiko tämä yhdistelmä - olisin jättänyt tuon Golden Rosen pois. Tykkään enemmän yksinkertaisista lakkauksista joissa ei ole liikaa ja mielestäni se on jo liikaa vetskarin kanssa :)

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas tykkäsin näistä, minusta GR kruunasi koko lakkauksen :)

   Poista
 4. Looking good :)) niinkun aina!

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus, mulla on samanlaiset vetskarit odottamassa kokeilua. Voitko muuten tehdä tutoriaalia noista water decals tarroista, miten tarkasti leikkaat reunat, ja laitatko päälyslakan vasta niiden päälle, ja onko sulla jotain "niksejä" niiden käyttöön muutenkin. Tässäkin kysymys heräsi glitteri laksan käytöstä, laitoitko sen vasta kun tarra on paikoillaan? (blondi kysyy.. ) Kiitos kovasti jos ehdit joskus vatsaamaan.
  Terv. Marjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leikkaan melko tarkasti. Eka tarrat, sitten glitterlakka ja päällyslakka aina viimeisenä. Mulla ei ole kuvaajaa ottamaan tutorial kuvia, tekisin niitä muuten mielelläni..

   Poista
  2. Kiitos silti noista tarkennuksista. Kerro vielä mihin sä kastat ne decalsit? laitatko paljon vettä? itse laitan kämmennelle, ja joskus decalsit menee ihan ryttyyn ja se on ÄRSYTTÄVÄÄ :/ käytätkö jotain sinä apuvälineitä? itse mietin et olisko pinsetit hyvät? T. Marjo

   Poista
  3. Jotkut käyttää pinsettejä, itse en ole ikinä kokeillut. Otan tarran sormenpäähän ja kastan vedessä. Hieron sormenpäitä vastakkain ja tarra irtoaa. Jotkut tarrat on vähän huonompia mutta juuri nämä vaaleanpunaisessa paketissa olevat ovat hyviä, mitä Adenina myy.

   Poista
 6. Siis Wauuu! :-) mahtavaa tosiaan olisi nähdä lakkauksesi vaihe vaiheelta....tai voisitko selvittää tarkemmin työvaiheita..? :-) Kiitos mahtavasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluslakka, värilakka, sitten tarrat, glitterlakka ja päällyslakka :)

   Poista
 7. Hauskat kynnet:) Ja jos kritiikkiä saa antaa, niin aika pahasti pistää silmään tämän postauksen otsikon yhdyssanavirhe. Oikeinkirjoitus antaa kuitenkin paljon huolitellumman kuvan blogista:) Vetskarit ja kynnet siis yhteen;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itse en mieltänyt yhdyssanaksi :) näitä virheitä sattuu!

   Poista
 8. Tosi hienot, toi glitterilakka on kiva :)

  VastaaPoista
 9. Näähän on vinkeet! Tosi oikean näköiset, tulee vähän skitso-olo =))

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥