maanantai 21. lokakuuta 2013

Valkeaa kuin lumi

Niinkuin ensilumi!!! Jipii!!! Vaan eiköhän tätä tule kirottua useaan otteeseen JOS katkon taas kynsiä auton ikkunoita raapatessa, pakkasessa kärvistelyn takia tai kastelen jalat kinoksissa talsiessa. Joko ensilumi on saapunut sinne?

IMG_2144

IMG_2121

Kynnet kuin lumi. Tämän lumisen päivän kynsilakkana Konad Sandy Mate lakkojen valkea ihanuus. Hyvinkin yksinkertaisesti sävy White.

IMG_1419


Kynsille levitetään aluslakan päälle kaksi kerrosta oikean puoleista Konad lakkaa. Tämä EI siis ole leimauslakkaa! Vaan tavallista valkeaa kynsilakkaa. Lakan kuivuttua yksi kerros vasemman puoleista Sandy lakkaa. Ohje neuvoo laittamaan kaksi kerrosta mutta minusta lopputulos on sitten liian rapattu. 

Tosi helppoja ja nopeita käyttää. Muista antaa kerrosten kuivua hyvin! Älä laita päällyslakkaa. 

IMG_1416

Sandy Mate settejä myy CesarsShop josta niitä saa ostettua 10 e hintaan. Settejä on eri värisiä, oma suosikki ehkä tämä valkea. Tai ainakaan nyt talven tullessa ei nuo muut värit iske...olisipa tullut syksyisempiä värejä!

IMG_1414

Onko kukaan vielä ehtinyt testailemaan Sandy Mate settejä? Miltä vaikuttavat? Ainakin tämä valkea sopii nyt hyvin tähän vuodenaikaan :)

12 kommenttia

 1. Lakkaus on ihana, mutta lunta saisi olla 1.12.13-01.01.14, kiitos =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, muulloin ei tarvii olla paljoa ja pakkasta saa olla vain vähän. Tiet sais olla sulat.

   Poista
 2. Ihanat kynnet! Sopisivat hyvin hääkynsiksi, ne tulikin ensimmäisen mieleen.:) pystyykö hiekkalakkoihin laittamaan koristeita, esim jotain timantteja?

  Osaatko sanoa mistä johtuu, että pari päivää kynsien lakkaamisen jälkeen kynsilakka irtoaa kyyneltä kokonaisena liuskana? On tapahtunut tällain muutaman lakan kanssa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pystyy. Painat timantit märkään lakkaan kiinni. Jos haluat extrapysyvyyden niin kannattaa laittaa mattaa tai normaalia päällyslakkaa riippuen haluaako kiiltävän tekstuurin vai ei :)

   Voisiko syynä olla liian paksusti laitettu lakka? Liian paksu pikakuivattaja kerros? Tai jotkut lakat eivät vaan käy yksiin? Syitä voi olla monia. Joskus mullakin on tapahtunut noin mutta ei aikoihin enää.

   Poista
 3. Missä päin Suomea asustelet? Täällä Porin lähettyvillä ei ole vielä yhtään lunta vaikka pakkasta kylläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa sinnekin tulisi lunta. Kiero savolainen olen ;)

   Poista
 4. Yksinkertaiset ja todella kauniit kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nämä miellyttivät myös omaa silmääni :)

   Poista
 5. Kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan upeat kynnet :-o nyt saat minut ostamaan kyllä tuollaisen lakan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ihanan luminen lakka tämä on, varmasti tykkäät!

   Poista
 6. Niin kaunis tuollainen puhtaan valkoinen hiekkalakka! Ja jänskä systeemi tuo, olen noita varovasti kuikuillut mutta todennut liian omituiseksi (ennakkoluuloja, missä?).. Mutta tässähän sen näkee ettei lopputuloksessa ole mitään omituista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin inhosin alussa hiekkalakkoja ja pidin niitä ihan ohimenevänä trendinä :) on olemassa tälläisiä vähän tasaisempia kuten tämä tai ihan karkeita kuten IsaDoran Sugar Cruch lakat. Molemmille löytyy faninsa mutta itse pidän enemmän tästä tasaisemmasta :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥