tiistai 15. lokakuuta 2013

Tikrua ja lepaa

Taas vanhaa Color Clubia. Muistatteko Wild At Heart kokoelman? Tämä ilmestyi siinä.


Rakastan syksyä, tuntuu että olen löytänyt vanhoja lakkoja uudestaan! With Abandon on mustanruskea kultaisella shimmerillä. Mukava shimmer koostumus joka peittää kahdella kerroksella. Lakka on sopivan notkeaa, ei jämäkkää mutta peittää. Leimaukset tein valkealla Konadin lakalla.


Kuka arvaa laatan :D
Konad m57, ikisuosikkini :) samaisesta laatasta leimasin myös seuraavat lepardit. Kissat XXL laatasta. Lakkana Color Club Alter Ego kokoelman Total Mystery joka on upean sininen shimmer lakka. Kolme kerrosta. Leimaukset China Glazen 2030.
Postauksen Color Club lakat saatu Cesarista.

14 kommenttia

 1. Oijoijoi vuosi toisensa jälkeen nuo eläinkuosit jaksaa sykähdyttää mua niin vaatteissa, sisustuksessa ku kynsissäki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etenkin kynsissä! Nää on mun suosikkeja aina vaan :)

   Poista
 2. Mun on nyt pakko kysyä. Ostin pari viikkoa sitten Tallinnasta ihan Konadin laattoja, lakkoja ja leimasimia. En vaan tajua oonko niin rävelö vai mitä, mutta en nyt jotenkin saa noilla tehtyä yhtään ainoaa järkevää kuviota. En isoa enkä pientä, en omilla lakoillani enkä noilla Konad-lakoilla. Lakka ei jotenkin "tartu" kunnolla leimasimeen, vaan tyyliin ääriviivat ehkä. Tulos on sama kuvion koosta riippumatta. Onko näissä nyt joku kikka 27, mitä en oo vaan ymmärtänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://charmingnails.blogspot.fi/2009/07/ongelmat-konadin-kaytossa.html

   Oletko lukenut tuota? Joskus ei vaan tartu ja se ärsyttää. Pitää vaan yrittää uudestaan ja sitä lakkaa pitää laittaa laatalle ihan reilusti, pyyhkäistä äkkiä ja leimata :)

   Poista
 3. Voi apua ku ihanat nuo ensimmäiset. :)

  VastaaPoista
 4. Ngh, sulla on pakko olla tosi pienet kynnet koska jos mä kasvatan noin paljon sormenpään yli kynttä, jää 1/3 leimaamatta samalla laatalla...

  Mutta siis ihanat ja sama laatta käytössä aina "nysäkautena"

  -T-

  VastaaPoista
 5. Nättejä leimauksia! Tuo kissa käyp halloween lakkauksiin hyvin, vinks vinks!

  VastaaPoista
 6. Harvemmin kommentoin mitään mutta nyt niin hämmetävä yhteensattuma että pakko! Itse tein pientä inventaariota ja samalla hypistelin kuola poskella lukuisia Lovien lakkauutuuksiani joita selkä vääränä rahtasin Kreikan maalta, mutta jostain kumman syystä kynsille päätyi With Abandon, jota en ole tainnut kertaakaan vielä käyttää niin että olisin lakannut kaikki kynteni!
  Tai ainakaan en ole se kynsillä lähtenyt ulkomaailmaan. Syytä en tiedä laisinkaan. Tuli meinaan aivan mieletön lopputulos kun kerrankin jaksoi oikein väkertää (=kiinnittää pari strassia, hexiä ja vähän töpötellä glitteriä tyviin)

  VastaaPoista
 7. Hauska sattuma :) kyntesi kuulostavat upeilta!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥