tiistai 29. lokakuuta 2013

Tämän hetken suosikit

Ehkä suosituimpia juttuja täällä ovat tuotelistaukset käyttämistäni tuotteista. Näin talven kynnyksellä on taas ajankohtaista tarkastella tuotteita joilla suojaudun kylmää vastaan. Edelleen nämä ovat vanhoja suosikkejani mutta esittelen myös muutaman uuden tuotteen.

Kynsien viilaus
Viilaan kynnet yleensä tarkemmin kerran viikossa buffer viilalla ja lasiviilalla. Ensin aloitan lasiviilalla jolla viilaan kynsiä sivuilta ja kärjestä. Bufferilla hion pienet rosot pois ja kiillotan kynnen pinnan. Ja viilaus siis aina puhtaalle kynnelle josta olen poistanut lakat ja työnnellyt kynsinauhat. 
Kosteutus
Kynsien öljyämistä harrastan joka päivä. Nämä pulloissa olevat öljyt ovat tuhdimpia ja hoitavampia niistä öljyistä joita omistan. Laitan öljyä kynnen alapuolella, pinnalle ja hieron kynsinauhoille. Miedompia kynämäisiä öljyjä laitan aina ohimennen kotona. 

Yksi voidemainen tuotesuosikkini on LUSH Lemony Flutter jota minulla ei tällä hetkellä ole. Toivon tätä Pukilta! Huipputuote jos haluat vain yhden tuotteen kynsien kosteuden ylläpitoon ja kynsinauhojen hoivailuun.Hoitotuotteet
Lemony Flutterin melko hyvä korvike on Burt´s Beesin kynsinauhavoide. Tätä hieron myös kynsille. Laitan yleensä tätä tai öljyä. 

Aluslakkana tällä hetkellä Seche Recondition joka on toiminut hyvin. Sopii kosteutta vaativille kynsille kuten minun kynteni ovat talvella. Mitään liiaksi kovettavia ei nyt kannata käyttää!Käsien ihon kosteutukseen
Käsivoiteita minulla on monia. Laukussa, yöpöydällä ja vessassa...helppo aina sipaista ohimennen. Hemmottelen itseäni kunnon tehokkaalla voiteella jota muhitan yhdessä kynsiöljyn kanssa puuvillahansikkaiden sisällä. Tämä on hyvä tehokosteutus ennen lakkausta. 
Tämän hetken suosikit KalaHari ja Estelle & Thild, molemmat hoitavat rohtuneita ja valkeiksi kuivuneita käsiä.Mitäs uutuuksia on tullut testailtavaksi? LivBoxissa tullut Trind Nail Repair pääsee seuraavaksi aluslakakseni. Jos osoittautuu huonoksi pahentaen kynsien kuntoa niin palaan vanhaan tuttuun Poshen tai Sechen aluslakkaan.

IMG_2751

Snowcrystalin tuotteet ovat uudistuneet ulkonäöltään ja pakko sanoa että parempaan suuntaan. Minulla on testattavana tuote kuiville kynsinauhoille eli Cuticle Exfoliator Gel joka pääsee heti käyttöön. Todella ajankohtainen nyt. 

Ovatko kynsinauhasi kuivat, repäleiset ja vähän kipeät? Tämä tuote voisi auttaa niihin. Hierotaan kynsinauhoille päivittäin ja kynsinauhaa työnnetään hellästi taaksepäin. Tästä enemmän stooria myöhemmin. Kuten myös Instant Nail Base aluslakasta ja Ultra Quick Dry & Shine Top Coatista :)

IMG_2753

Osa tuotteista saatu blogin kautta mutta mielipiteet niistä ovat omiani. 

Löytyikö näistä samoja suosikkeja kuin sinulla vai onko sinulla jotain uusia tuotteita joita haluaisit hehkuttaa muillekin?

2 kommenttia

  1. Noi Snow Crystalin tuotteet kiinnostaa, no daa, siksi ettei niitä saa helposti =) Mutta kerrohhan miten pelaavat sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Daaa, kerron :) kynsinauhajuttua käytän tänään kun on niin kipeät kynsinauhat :)

      Poista

♥ Thanks For The Comment ♥