maanantai 7. lokakuuta 2013

Seche Rebuild

Aiemmin kerroin Seche Rebuild aluslakasta. Sille kävi vähän köpelösti ja ostin uuden pullon tilalle. Olen nyt käyttänyt tätä melkein pullollisen loppuun. 

Kenelle Rebuild sopii? 
Jos sinulla on ohuet, heikot ja liuskoittuvat kynnet. Tämä voisi olla aluslakkasi. Kiinnittää kuivuneita kynsilevyjä takaisin yhteen. 

Mistä sitä saa?
CesarsShopista 16 e hintaan ( klik ). Tällä hetkellä alessa 13 e, kannattaa myös hyödyntää postikuluton Lokakuu! Pullon koko on 14 ml.Omat kokemukseni. Pidin aluslakan paksuhkosta koostumuksesta joka tuntui peittävän pienet liuskoittumat hyvin kuorruttamalla kynttä. Kynsilakat tarttuivat hyvin tähän aluslakkaan ja pysyivät hyvin Rebuildin päällä. Rebuild ei vaalenna kynttä vaikka näyttää huurteiselta pullossa, pullo itsessään on huurteisen vaalea ja lakka maitomaisen vaaleaa. 

Tyypillinen Sechen pullo ja suti, ei valittamista...helppoa levittää, laitan aina kaksi kerrosta. Seche on laatusarja päällys- ja kynsilakkojen osalta joten en uskonut tämänkään huonoa olevan. Tuntuu vahvistavan kynttä koska antaa niin hyvän ja paksun kerroksen kynsilakan alle. Kynnet eivät ole lohjenneet iskuista seiniin ( sattuu aina vahingossa ) tai repäisyistä jääkaapin tms. oviin. 

Pientä päivitystä. Iskin varmaan keskisormen jonnekin ja kynteen tuli syvä halkeama. Kokeillaan nyt kasvattaa tätä pois. Muut kynnet voivat hyvin eikä Rebuild ole nyt ainakaan huonontanut kynttä, päinvastoin! Tämähän lupaa jokaisella käyttökerralla koventaa ja paksuntaa kynttä.Päivitystä pari viikkoa myöhemmin. Kynsissä ei ole yhtään liuskoittumia. Olen saanut näitä lyhennellä kun tuntuvat kasvavan nopeaan tahtiin. Kynnet ovat vahvemman tuntuiset ja tuntuu että alan huomaamaan Rebuildin vaikutusta. Haavoittunut keskari tuntuu paremmin voivalta.

Pari viikkoa eteenpäin. Kynsissä ei ole yhtään liuskoittumia. Sechen pullo on nyt alle puolessa välissä menossa. Tykkään, tuntuu että alan nyt huomata vaikutuksen. Tämän rinnalla olen käyttänyt Mavalan Sqientifiqueta alussa 2x viikko, nyt enää kerran viikossa. 

Lokakuun alku. Pullossa enää sentti pohjalla ja on niin paksua että pistää kynsilakan kuplimaan. Positiivinen ja toimiva mielikuvahan tästä jäi, voisin suositella heikoille kynsille.

Tällä hetkellä testissä toinen Sechen aluslakka josta lisää myöhemmin. Onko kenelläkään kokemusta Sechen aluslakoista?

16 kommenttia

 1. Oon jo pitkään harkinnut, että tilaisin tuon kun on niin paljon kehuttu. Itselläni on todella lyhyet kynnet ja liuskoittuvat herkästi. Ongelma on sinä että äitini ei suostu tilaamaan tuota kun luulee että tuotetta ei tule ollenkaan. (traumat jääny suomalaisen kirjakaupan mokasta.) mietin vaan tässä, että tuleeko tilatut tuotteet ajoissa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. CesarsShop on luotettava joten varmasti tulevat. Voit antaa äitisi lukea asiakkaiden kokemuksia Cesarin sivuilta .)

   Poista
 2. Vois tuon hommata seuraavaksi, tällä hetkellä Sally Hansenin kynnenkovettaja, joka kyllä toimii mutta jos sen päälle menee lakkaamaan millään, toimii se kuin peel off aluslakka :D

  VastaaPoista
 3. Mulla on yhtenä aluslakkana seche base ridge filling aluslakka

  VastaaPoista
 4. Mulla on semmonen ongelma että kun kynnet kasvaa pitemmiksi niin ne rupeavat taittumaan alaspäin , oisko vinkkejä millä tällaisen saisi pois ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm...öljyämällä ja kovettavalla aluslakalla? Mullakin kynnet käpristyy, öljyäminen auttaa jonkun verran.

   Poista
 5. Voiko tuota käyttää yksistään vai vaatiiko värilakkauksen päälle?

  - Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi käyttää mutta pelkkä aluslakka kynnellä ei varmasti pysy kovinkaan hyvin. Pysyvyyttä voi lisätä laittamalla päälle kerroksen väritöntä lakkaa/päällyslakkaa :)

   Poista
 6. Ei tuota löydy minkään kaupan hyllyltä?

  VastaaPoista
 7. Minulla on tuo Seche base, jossa himpun verran kimallusta. Kicksissä näitä myydään, ainakin täällä Jyväskylässä. Toimii erittäin hyvin värilakan alla, lakkaus kesti n.2 pvää ehjänä. Mainittakoon että omilla kynsilläni geelilakka kesti kolme päivää (liikkeessä otettu), sen jälkeen oli pakko liotella pois, kun reunoista olivat jo niin repeilleet. Mun kynnet ovat sellaiset että 1vrk on hyvä kesto kynsilakalle, jos ei käsillä juuri mitään tee :). Eli voisin kuvitella normi käyttäjällä lakan pysyvän tällä erittäin hyvin.

  Iso miinus tulee tuosta väristä, eli mitään läpikuultavaa ei tämän päälle voi laittaa, koska tämä lakkaa kynnet lähes valkoisiksi. Yhdellä kerroksella saa varsin raidallisen tuloksen, mikä ei toki parin värilakka kerroksen alla haittaa, mutta esim pohjavärittömät liukuvärjäykset eivät ole minulla tämän kanssa toimineet.

  Sechen päälyslakkasta olen tuotteen myyneen henkilön kanssa samaa mieltä. Se on ilman ylisanoja maailman paras (=hinta, kestävyys, kuivumisaika,kiilto).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko se siis samaa kuin tämä? Kun en itse nähnyt kimallusta? Toisaalta minua ei haittaa vaikka nudelakan alla olisi tätä, mun kynnet on niin keltaiset että hyvä vaan kun antaa vaalennusta kynnelle.

   Kiva kuulla kokemuksia muidenkin suusta, kyllä Sechen aluslakat on hintansa arvoisia. Tällä hetkellä Recondition käytössä josta arvostelu tulossa :)

   Poista
  2. Ei, se on "Seche base", jota ei näkynyt Ceasarin valikoimassa olevan ollenkaan. Tuotteen väri hyvin saman kaltainen kuvan perusteella, kuin tässä testaamassasi pohjassa. Kicksissä himpun verran edukkaampi olivat myös Seche Vite, jota siis kommentissani tarkoitin N.12€ ja tämä Base n.10 €, en muista oliko joku tarjous, muttei ihan noissa Ceasarin hinnoissa kuitenkaan.

   Kerroit jossain postauksessa että käytät kahta kerrosta pohjalakkaa. Itselläni kerrosten määrä vaikuttaa niin paljon lakkauksen kestoon, että yritän pitää kerrokset minimissä. Siksi en tykännyt tästä läpikuultavan lakan alla, kahdenkin värilakka kerroksen jälkeen pohjan raidat näkyvät ja jostain syystä en osaa levittää tätä lakkaa yhtä kerosta ilman raitoja. Useammalla lakkauskerroksella tämä ogelma toko poistuu :) Toisekseen tämä pohja oli eri hyvä punaisen lakan alle, ei päästä väriä yhtään kynnelle! Keltaisella en ole uskaltanut vielä kokeilla. Joudun työssäni olemaan myös paljon ilman lakkaa ja kynnen värjäytyminen on ehdoton ei. Läheskään kaikki kokeilemani pohjat eivät ole tähän pystyneet.

   Poista
  3. Ok :) mulla ei ole Kicksiä lähettyvillä niin en tiennyt näitä aluslakkojakin saavan sieltä. Hyvä että saa! Joo mä laitan aina 2 kerrosta aluslakkaa kun tuntuu ettei 1 kerros suojaa tarpeeksi, kynnet ovat aina niin kovilla päivän mittaan.

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥