torstai 17. lokakuuta 2013

Karaatteja kerrakseen

En malta pitää näppejäni erossa OPI Special Edition lakasta Pure 18K White Gold And Silver Top Coat. Se on niin kaunis! Sisältää aitoa 18K valkokultaa ja hopeahippuja. Tätä käytetään päällyslakkana, lisätään värilakan päälle 1 - 2 kerrosta. Tässä on parasta se että se sopii lähes minkä lakan päälle vaan. Olin kummitytön synttäreillä näillä kynsillä ja vitsit että ihastelin näitä vaan koko ajan :D on niin kiva että vaikka tämä on glitterlakka niin tämä ei ole perinteinen glitterlakka. On jotenkin ylväs ja loistelias olo tämän lakan kanssa.


1

2

Mietin pitkään minkä päälle tätä laittaisi. Päädyin OPI San Francisco kokoelman Incognito In Sausalito lakkaan. Älä missään nimessä päästä sitä sotkeutumaan kynsinauhoille tai hermojen menetys on taattu! Kyllä sai aika pitkään siivota :D lisäsin siivottoman Incogniton päälle 2 kerrosta Pure 18 lakkaa. 

3


4

5

6

7

Molemmat lakat saatu CesarsShopista:
OPI Pure 18K ( klik )
OPI Incognito ( klik )

Tein vaihtareita kynsifriikki kaverini kanssa ja minkä vaihtarin sainkaan; OPI The Man With The Golden Gun lakan! Tämä sisältää oikeaa 18k kultaa! On se aiemmin ilmestynyt tämän tyyppinen kultalakka, mistä kaikki sai alkunsa.


8


9

007 ja Kultainen ase on muutenkin ihan lemppari Bondejani :) käytin Bondin lakkaa yhdessä OPI In the Cable Car-Pool Lanen kanssa, tämä lakka myös saatu Cesarista ( klik ). Nimettömässä OPI Golden Eye.

10

11

Omistatko näistä jomman kumman, mitä tykkäät?

22 kommenttia

 1. En harmikseni omista, mutta tykkään kyllä! Etenkin tuo jälkimmäinen yhdistelmä on kaunis :)

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä oli fiksu ihminen joka keksi nämä lakat :)

   Poista
 2. En omista, ja tuossa ylittyy kyllä oma kipurajani kynsilakan hinnan suhteen. Normaalejakin OPI lakkkoja "haalin" lähinnä aleista. Juurikaan kymppiä enempää en ole valmis sijoittamaan kynsilakkaan. Tiedän, että tämä on toki yksilöllistä ja täysin jokaisen henkilökohtainen asia.

  Ehkä ne erilaiset koristelut ovat enemmän minun juttuni. Jos esim maalaa koristelut käsin ja käyttää siihen paljon aikaa ja vaivaa, niin tavallaan silloin itse sen pohjalakan merkitys on pienempi. Jos maksaisin 30e kynsilakasta, en ikinä raaskisi käyttää sitä;)
  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle nämä ovat tulleet käyttöön. Eikös kultalakka maksanut liki 50 e uutena? Joitain harvinaisuuksia säästelen mutta käyttöön ne on ostettu. Olen harkinnut joistakin jemmalakoista luopumista kuten OPI Kinky In Helsingistä kun en sitä eka pulloakaan saa ikinä loppuun :)

   Poista
 3. Miulla on molemmat, mutta Puressa ei ole kirkas pohja (miun tuuria).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luinkin siitä. Mun mielestä mun lakassa on kirkas pohja mutta en ole testannut. En ole kyllä huomannut sen tuovan mitään väriä kynsille?

   Poista
 4. Tilasin tuon valkokulta/hopehippulakan, ja se on kyllä ihana. Älyttömän hintainen, mutta ihana :D Näyttääkin tosi kivalta sinisen kanssa, pitää kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan täysin hintansa arvoinen sijoitus ;) se voi jäädä kaduttamaan jos ei osta ja ne loppuvat...

   Poista
 5. Puren hankin omaan kokoelmaani. Ei kaduta ollenkaan, vaikka kallein omistamani lakka onkin. En ole vielä ehtinyt sillä lakata, mutta kyllä se varmasti pian kynsille päätyy.

  Golden Gun jäi hankkimatta ja inasen kyllä harmittaa. Nythän siitä saa jo maksaa kultaa =P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai saa, en ole edes katsonut :) ihan kiva lakka mutta ei korvaamton. Parempi näin yhdellä kynnellä tai koristeluissa kun se on hiukan liian lämmin kulta mulle :)

   Poista
 6. Jos valkokulta on keltakultaa joka on päällystetty rodinoinnilla, niin onkohan missään markkinointimatskuissa selostettu että miten tuo aito valkokulta olisi tässä toteutettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, minä vain lakkaan näillä :)

   Poista
  2. Anonyymille^^: valkokulta on oma seoksensa, ei suinkaan päällystettyä keltakultaa. Valkokultaseoksessa, jossa on siis myös keltakultaa, on vähintään yksi valkaiseva metalli, useimmiten palladium. Rodinoinnilla saadaan aikaan kiiltävä pinnoite valkokultakorujen päälle. Lakan hippusissa tuskin tuota pinnoitetta on käytetty :D. Valkokullan oma väri on ilman rodinointia kellertävä tai harmahtava.

   CN: ihana tummansinisen päällä! :)

   Poista
  3. Kiitos ja kiva kun selvensit asiaa :)

   Poista
 7. Molemmat löytyy, enkä kyllä ole katunut hetkeäkään niiden hankintaa :) Pure on ehkä aavistuksen helpompi käyttää, hippuja tulee yhdellä kerroksella jo tarpeeksi. Väriltään taas tykkään enemmän Golden Gunista, kaikki lämpöiset sävyt ovat minulle kuin luotuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat ovat ihania, ehkä tykkään Puresta enemmän :) tosin Goldenia olen vasta kerran kokeillut..

   Poista
 8. Multa loytyy molemmat, ja ps. Jane Doe, ainakin Britti-ebaysta saa Golden Gunia ihan kohtuuhinnalla. :)

  VastaaPoista
 9. Elä houkuttele!Onpa ihana!
  En ole Bond-lakkaani yksinkertaisesti raaskinut edes avata..Pitäishän sitä oikeesti käyttää.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥