maanantai 14. lokakuuta 2013

Depend 366

Tylsääkin tylsempi otsikko mutta kynsien kanssa askartelussa meni kyllä hetkinen.

Dependin pikkulakka 366 on lämpimän sävyinen pinkki sinisellä microglitterillä. Minä levitin 3 kerrosta ettei kynsille jäänyt kaljumpia kohtia. On kohtuullisen nopea kuivumaan. Harmi vain ettei lakka muuten sytyttänyt, lämpimän värisellä iholla se toimiikin paljon paremmin!

Koska lakka ei toiminut minun ihonväriäni vasten ollenkaan, se sai välittömäksi koristelut ylleen. Näin lopputulos on kylmävoittoisempi kun valitsin viileän Color Clubin Revvvolution lakan peittämään puolta kynttä.Nämä mattapinkit niitit on myös Adeninasta. Tosi hyvin toimivat tässä lakkauksessa, tuli muuten ihan ufo karkit mieleen. Ja heti niitä rupesikin tekemään mieli...


Dependin pikkulakka ( klik ) ja niitit ( klik ) saatu Adeninasta. 

15 kommenttia

 1. Toi sävypari ... aah , niin ihana ja lakkaus on upea koristeineen , mun makuun .. ja taatusti monen muunkin , täysin vaivan arvoinen :)!

  VastaaPoista
 2. miullaki tuli iha joku karkki näistä mieleen! joku vadelmasalmiakki.. en tiä onko sellasta olemassa mut tuli mieleen :) nams ! ihanat !

  VastaaPoista
 3. Tykkään tosta designista, mutta räikeän pinkin ja mustan yhdistelmästä tulee aina mieleen sellanen...pink-rock. (toki vaan mun mielipide :D)

  VastaaPoista
 4. Uu, ompas hienot! Jos tyksit niistä ufokarkeista niin ootko koskaan juonut sitä pinkkiä ufo-shottia? :) Sekin on melko samanmakuista, eli aika hyvää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko sitä muuten Alkossa pullossa myynnissä? Voisin kyllä maistaa :)

   Poista
  2. Jep, ihan Alkosta olen oman pulloni poistanut :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥