torstai 5. syyskuuta 2013

Timeless Style

Näin eilen yhtä kaveriani. Tein hänelle kynnet 2,5 viikkoa sitten. Jouduin kysymään änkyttäen ovatko nuo ne minun tekemät kynnet? Käytin Sechen lakkoja ja haluan nyt julistaa ilosanomaa kaikille. 

Sechen lakat ovat todella laadukkaita.

Silloin kun tein swatcheja niillä ja olen niillä muutenkin lakkaillut, totesin ne paksun pigmenttisiksi ja hyvin levittyvän oloisiksi. Sellaisiksi laatulakoiksi.

Tein itselleni päivän kynnet Sechen lakalla Timeless Style. Lakka on nätti hieman harmahtava vaaleanpunainen. Lakassa on myös hohdetta joka näkyy enemmän pullossa kuin kynnellä. Jo ensimmäinen kerros peittää lyhyet kynnet, minä laitoin kaksi. Aluslakkana Seche Rebuild. Päällyslakka Seche Vite pikakuivattava päällyslakka. 
Leimaukset Cesarin XXL laatasta ( klik ), leimattu China Glazen Harmony lakalla.


Mitä halusin teille kertoa? Sitä että tein kaverini kynnet Sechen alus-, väri- ja päällyslakalla. Pysyvyys on kyllä huippuhyvä, tottakai ekassa viikossa tuli lakan repeämistä kärjistä ja kulumaa mutta aika uskomaton että ne kynnet oli vieläkin kaverillani. Rispaantuneina tosin, oli tehnyt muuton viikonloppuna yms. siivonnut, tehnyt kotihommia jne. tätä normielämää. Ei omista mitään kynsilakkaa joten ei ollut paikkaillut lakkausta millään tavalla, antanut olla vaan eikä säälinyt yhtään. Kyllä toimi hyvin tuo yhdistelmä kun käytti samaa sarjaa kaikissa tuotteissa.


Halusin mainita teille että Cesarissa on nyt alessa kaikki Sechen hoito- ja kynsilakat ( klik ). Nämä kynsilakat ovat 7,80 e joka on hullun halpa hinta. Kannattaa tsekkailla molemmat kokoelmat, niissä on ajattomia ja nättejä värejä.
 Itse olen tykännyt molemmista kokoelmista, ainoastaan ne violetit ovat aika samanlaisia toistensa kanssa mutta käytettäviä värejä kuitenkin. Kokoelmat ovat tasalaatuisia enkä osaa sanoa parasta lakkaa, ehkä itse pidin pastellikokoelman värejä nätimpinä.

Postauksessa esitellyt tuotteet saatu CesarsShopista. En hyödy linkkien klikkailusta / ostoista millään tavalla. Nämä kokemukset ovat omiani jotka haluan kertoa teille ihan rehellisesti :)

8 kommenttia

 1. Olenkin vailla hyvää päällyslakkaa, kyselinkin siitä jo ehdotuksia ihmisiltä - mutta taidan käydä tsekkaamassa tuon tarjouksen :)

  Ja kyllä, jos lakkaus pysyy 2,5 viikkoa on se jo hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kokeillut muutamaa eri Sechen aluslakkaa ja olen tykännyt, lakat ovat pysyneet hyvin niiden päällä. On kyllä pisimpään pysyneet kynnet mitä olen ihmisille tehnyt!

   Poista
 2. Kiva kuulla jos tuote on oikeasti noin hyvä! Pitänee tilata kokeiluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihan oikeasti, minä annan aina rehellisiä mielipiteitä. Kuitenkin on tullut vuosien varrella tosi monet tuotteet kokeiltua :)

   Poista
 3. Mulla tekis kyllä mieli kokeilla Sechen lakkoja, mutta haluaisin niitä syyslakkoja, joita ei tunnu löytyvän mistään.. onkohan niitä edes julkaistu vielä? O_o

  Kauniit kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika tuoreita ovat, luulisi että kohta niitä alkaisi löytymään. Niitä kyllä kehuttiin :)

   Poista
 4. No onpas hyvä pysyvyys, tollainen combo kävis jonnekin reissuun lähtiessä, ei tarviis lakkoja mukana roudata.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥