maanantai 16. syyskuuta 2013

Sensationail geelilakkaus loppuarvostelu + arvonnan voittaja

On aika arvostella Sensationail geelilakkaus, miten se oikein pysyikään kynsillä? 
Kerroin aiemmin geelilakkauksen teosta tässä.

Yhden viikon jälkeen. Olen suojellut kynsiäni, en ole räpeltänyt niillä mitään. Mutta aika normaalisti olen ollut, vähän tiskaillut ja tehnyt kotihommia ilman hanskoja. Vähän repsottavat kynsinauhoista päin. Näitä ei passaa repiä niin ei mene pahemmaksi. Keskarissa myöskin pientä irtoamista.


 1,5 viikkoa. Nyt repsottavien kohtien alle menee kynsilakkaa ja kynnen pinta ei ole enää tasainen. Keskari repsottaa. On siis aika ottaa geelilakkaus pois koska repsottavat kohdat näkyvät kynsilakan alta. Halusin myös lyhentää kynsäni ja hoitaa kynsinauhat.Tämä geelilakkaus oli helppo irrottaa itse. En sitten suosittele tätä vinkkiä muille vaikka omat kynnet eivät vaurioituneet yhtään. Hyvin varovasti pienen manikyyri setissä olevan terävän veitsen avulla revin geelilakkauksen pois aloittamalla irronneista kohdista. Irtosi helposti. Minulla on olemassa oma poistoaine jota liuotetaan kynsillä ja on mulla sellainen laitekin johon ainetta laitetaan porisemaan. Olen saanut sen joskus lahjana Cesarista.

Sensationailsilla on myös omat välineet jolla geelilakkaus irrotetaan, tässä linkki.

Kaiken kaikkiaan olin tyytyväinen pysyvyyteen. Olisihan tämä pysynyt varmaan sen parikin viikkoa jos ei välittäisi noista repsotuksista. Voi kai niitä viilata tasaiseksi ja paikata geelilakalla / normi lakalla halutessaan. Itselle on vaan tärkeää swatchien tekojen vuoksi että kynsien ulkonäkö olisi moitteeton. 
Geelilakan päälle on helppo lakata kynsilakalla, joskin lakka levittyy hieman huonommin tai kaljuuntumalla. En tiedä mistä se johtuu, ehkä geelipintaan ei lakka meinaa tarttua niin hyvin? Tämäkin ongelma estetään laittamalla halutessaan geelilakan päälle yksi ohut kerros aluslakkaa tarttuvuuden parantamiseksi.
Geelilakkausta suojellaan käyttämällä kumihanskoja kotitöitä tehdessä eikä geelilakatuilla kynsillä rapsutella mitään, kynnet eivät ole työkalu. Kynsiä ei räpelletä tai ainakaan syödä.

Haluaisin kuulla onko teillä kokemuksia tai vinkkejä geelilakkaukseen?

Ja geelilakkaussetin voitti itselleen nimimerkki Anna. Onnea :) 

Vaikutti hyvältä, toivottavasti kestää. Varsinkin hyvä saatavuus kiinnostaa. Oon halunnu kokeilla geelilakkausta niin pitkään. Ei vaan oo ollu ylimäärästä. Opiskelijabudjetti ;) 

Nyt pääset kokeilemaan geelilakkausta! Kiitos Sensationail arvonnan järjestämisestä, laitan voittajalla s-postia :)

4 kommenttia

 1. Geelilakkauksista on jääny huono maku suuhun - mulla ne alko jo ekalla viikolla repsottaa niin pahasti että jouduin ottamaan ne pois. Tosin laittaja ei ollut ammattilainen, joka saattoi vaikuttaa asiaan :)

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkkana pitää tosiaan olla ettei kynnelle jää roskaa tai viilaamatonta kohtaa, silloin geelilakkaus ei tartu. Voi olla että mullakin alkoi repsottaa sen takia? Yleensä kyllä mun geelilakkaukset lähtee juuri näin irtoamaan.

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥