sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Depend Rough Sparkle - Primrose

Adeninan kirjeessä minulle saapui pari testituotetta joista ensimmäisenä Depend tekstuurilakka Rough Sparkle kokoelmasta. Tämän kimmeltävän pinkin lakan tarkempi sävy on Primrose. Viileä marjapuuromainen pinkki on minulle aika pakollinen hankinta :)

Levitin tätä kaksi kerrosta. Kerrosten kannattaa antaa kuivua ihan kunnolla, itse kuivatin ainakin 20 min. Pinnasta tulee karhea ja kimaltava. Lakka pysyi kohtuullisesti, kesti siivoilut yms. vasta seuraavana päivänä kodin siivottuani ilman hanskoja lohkeili kärjistä.

Oletteko kokeilleet Dependin tekstuurilakkoja? Mitä piditte? Jos minulta kysytään niin en ole varma pidänkö tästä. Värin on kyllä kaunis mutta ehkä tämän sokerimainen tekstuuri on liian karheaa minulle. On samanlaista kuin IsaDoran Sugar Nails -lakoissa ja en oikein tykännyt siitäkään :D ehkä olen ronkeli :) mutta sehän ei tarkoita että te ette tästä tykkäisi, kannattaa kokeilla miellyttäkö tälläinen tekstuuri ;)Monesti sanotte että OPI tai Essie lakat ovat niin kalliita...minusta niissä on hinta-koko-laatusuhde kohdillaan. Kun mietitään taas Dependin hintaa 4,75 e ja pullon koko on vaivaiset 5 ml :) mutta tuleepahan äkkiä käytettyä! Kannattaa ostaa kaksi jos ihastuu johonkin väriin, näin pieni pullo ei pitkiin kynsiin moneksi kerraksi riitä ;)Primrose saatu Adeninasta, tässä linkki. Muistathan etten hyödy linkkien käytöstä!

Mukavaa sunnuntaita! Kuten kerroin, huomenna alkaa Teema viikko! Menikö teillä vähän ohi huomautus siitä kun kukaan ei halunnut arvata mikä teema tulee olemaan :D

10 kommenttia

 1. Kauniit kynnet taas. Sun kädetkin on jotenkin niin sirot, aivan kuin luotu nättejen kynsilakkausten kaveriksi. :)

  Hei ootko kokeillut Kone Helsingin kynsilakkoja? Olen aika laiska lakkailemaan ja sen takia suosin lakkauksia, jotka kestävät mahd. pitkään. Omistan kaksi OPIA, jotka ovat lemppareitani, kun voi hyvinkin mennä pari viikkoa ja kynnet silti siedettävän näköiset. Nyt uusi tämän kevään löytö ja ihastus on Kone Helsingin lakat, joita halvimmillaan saa 1-2e tarjouksesta esim. Tokmannilta. Reilun kokoinen pullo ja lakkaus kestää (ainakin mulla) erittäin pitkään kynsissä hintaan nähden. Levittyvyys ja peittävyyskin ollut hämmästyttävän hyviä. Käytän kylläkin OPI:n alus- ja päällyslakkaa, mutta esim. eräs Maybelline ja jotkut muut "halpislakat" rapistuneet ihan muutamassa päivässä, KH taas kestänyt hyvänä yli viikon. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! En ole kokeillut Kone Helsingin lakkoja. Niissä ei ole ollut minua kiinnostavia värejä eikä ole tullut ostettua :) kiva kuulla että olet tykännyt!

   Poista
 2. En omista yhtään tekstuurilakkaa ainakaan vielä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä :D kyllä se hulluus sinuunkin tarttuu :)

   Poista
 3. Itse pidin kovasti näistä dependin tekstuurilakoista! Karheuskin oli juuri sopiva ja kivan tuntuinen :) Primrosen väri on aivan ihanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kaikilla aina kohtaa makumieltymykset ja hyvä vaan niin :)

   Poista
 4. miekää en omista viel yhtää tekstuurilakkaa vaik kovasti ihailen niitä toisten kynsillä :) ehkä kammoksun sitä poistohommaa ja toisaalta en oo löytäny viel yhtää miun kukkarolle sopivaa lakkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se poistaminen ole kamalaa! Kun minäkin pystyn käyttämään näitä. On näitä edullisia lakkojakin, kuten tämä ;)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥