tiistai 13. elokuuta 2013

Poppy

Tämän päivän kynsissä väriä vaihtavaa Ruby Wing kynsilakkaa sävyssä Poppy. Tämä kuuluu tuoksuvaan Spring Garden kokoelmaan. Lakka saatu Cesarista, linkki lakkaan ( klik ).Poppy on sisällä neonpinkki. Koostumus oli tässä Ruby Wingissä todella hyvä, yhdellä kerroksella melkein peittävä, smile line kuultaa vähän läpi. Laitoin siis vielä toisen kerroksen.
Ulkona auringossa Poppy on viininpunainen. Minä tykkään! Uskoisitko samaksi lakaksi?


Tämä nousi taas yhdeksi Ruby Wing suosikiksi taas kerran kivan viininpunaisen värinsä takia. Oletteko te jo löytäneet Rubyistä ne parhaimmat? Joko olette tutustuneet lakkoihin?

17 kommenttia

 1. Katoin postauksen vaan pikaselaisulla ensiksi läpi ja kun näin tuon viininpunaisen version rupesin katsomaan sen sävyä, mutta miten se voi olla sama lakka! Erikoisinta mitä oon pitkään aikaan nähnyt!

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää lakat on hauskoja, kiva seurata tuota efektiä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On, tykkäsin oikein kovasti...enemmän tuosta viininpunaisesta kuin shokkipinkistä :)

   Poista
 3. Vau, molemmat sävyt kelpaisi mullekin! Mitä oon nähnyt ja itse kokeillut niin se muutos jää yleensä suhteellisen pieneksi, tässä se on kyllä omaa luokkaansa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joissain muutos on pienempi ja se ei minua haittaa :) joissain väri taas vaihtuu ihan eriksi niin en ole sellaisista Rubyistä kamalasti tykännyt :) riippuu aina väristä!

   Poista
  2. Totta! Tässä on harvinaisen onnistunut väripari :>

   Poista
 4. En hirveästi tykkää näistä väriä vaihtavista lakoista tai punaisesta väristä, mutta vau tuo viininpunainen! Toimiiko efekti, vaikka päälle laittaa päällyslakkaa? Joku kimaltava hologlitter olis aika ihana tuon punaisen päällä auringossa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimii, näissä kuvissa ei kyllä ollut päällyslakkaa mutta muiden Rubyjen kanssa on ollut ja toiminut :)

   Poista
 5. Lakkasin vkoloppuna äeteen kynnet Mythillä, tänään se laittaa viestiä että tää nude on violetti! Niin, määhän sanoin että se muuttuu. Mutta että violetiks! No mikskä ois pitäny? Ohhoij =)))

  Tässä on kyllä tosi erilaiset sävyt, olisin tykännyt ehkä tummasta sisällä ja tuollaisesta kesäisestä korallista ulkona, mutta nää taitaa vaan tummeta kaikki, right?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin kaikki mitä olen näistä käyttänyt tummuvat. Myt on kanssa kiva :)

   Rubyt on muuten puoleen hintaan Cesarilla:

   http://www.cesarsshop.fi/ruby-wing-kynsilakat-c-311.html

   Poista
 6. Tilasin Cesarista kolme kun olivat niin huimassa alessa ja on tehnyt mieli kokeilla. Hankin Festivalin, Groupien ja Sunflowerin. Groupiessa oli hankala raidoittuva kosstumus, upea väri toisin, ja Festivaliin rakastuin kauneutensta takia! Sunfloweria en ole vielä testannut, mutta olen varma että sekin on ihana. Miten tämä Poppy muuten eroaa Groupiesta, osaatko sanoa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Groupie on enemmän violetti, purppura, neon väri :)

   Poista
 7. Jösses sentään ! Miten voikin muuttua sävy noin radikaalisti keino- ja luonnonvalossa. Hirmu kivaa :)

  VastaaPoista
 8. Ihana sisällä, ulkona en taas tykkää olenkaan... Olen ihan kahden vaiheilla näiden lakkojen kanssa, onko kivoja vai ei. Erikoisia ainakin :)

  Tästä kynsiblogiini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tutustua sävyihin enemmän ja aloittaa jostain tutusta väristä josta melko varmasti tykkäisi :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥