torstai 1. elokuuta 2013

MAC Royal Assets Cool Eyes paletti


Tämä MAC paletti minulla on käytössä aika usein. Suosikkini Royal Assets paleteista. Kauniit värit vihreille silmille, loistava laatu, pysyvyys...kaikki. Parhainta MAC laatua, näissä Royal paleteissa on myös niitä vähän kehnompia kuten Metal Eyes paletti mutta kyllä sitäkin käyttää. On harvinainen ja kaunis paletti, en kadu ostamista :D

Paletissa on sävyt Trophy Pink ( f ), Medallion ( vp ), Shadowy Lady ( m ), Silverwear ( f ),  Modern Heir ( f ), Queen´s Jewel ( m ).

Eka meikki jossa luomella Trophy Pink, varjostus Shadowy Lady ja banaanivarjostuksessa Medallion.Toinen meikki jossa luomella Silverwear, Shadowy Lady taas varjostus ja banaanissa Queen´s Jewel.
Kulmaluulla käytän aina Wet´n´Wild Creme Bruleeta, rajaus Lumene Blueberry eyeliner ja ripset Max Factor 2000 Calories mascara.

8 kommenttia

 1. Ihana herätä näihin kuviin! Tuli morkkis omasta liner & ripsari meikistä :D

  VastaaPoista
 2. Voi että.. Kun joskus osaisi levittää luomivärin noin <3

  VastaaPoista
 3. Munkin lemppari paletteja! Tykkään laittaa mustan pohjustuksen päälle Silverwearia ja ulkonurkkaan Shadowy Ladya, toimii aina!

  t:milipili

  VastaaPoista
 4. Mua ottaa niin päähän kun en voi joka arkipäivvä (mm.töihin) meikata tuolla tavalla. Ai että olis ihana kun vois joka aamu meikata oikeasti. Mutta ei..
  Ja tuo paletti on ihana.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään meikkaa noin joka päivä :) viikonloppuna on aikaa, arkena teen aina nopean kahden värin meikin.

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥