lauantai 17. elokuuta 2013

Life Is Rosy

Tänään kynsilläni China Glazen Life Is Rosy lakkaa. Viime kerralla tämän kuvat vähän epäonnistuivat, kiitos remonttimiesten...tietysti nämäkin voisivat olla parempia, mikähän kiiltävä päällyslakka lie kun tekee kivat raidat kynsille :)


Tällä kertaa parempi onni. Kyllä minä olen ihan tosi ihastunut tähän mummolakkaani. Mummojen väri? Eikös tästä niin sanota? Kyllä tätä voi nuoremmatkin käyttää :D tämähän on tosi muodikas sävy, sellainen murrettu tumma vaaleanpunainen. Creme lakaksi älyttömän hyvä levittää, ihan todella, todella laadukas koostumus. 2 kerrosta riittää, joka yksi kerros peittää lyhyet kynnet.

Mittee tästä muuta? Kuka on ihastunut tähän lakkaan?


Varpaissa jotain ihan muuta, sähäkkää sinistä Essie Neon 2013 kokoelmasta. Bouncer, It´s Me. 1 x Essie Blanc alla ja päällä 3x Bouncer. 
Vähän jäi Bouncer kuultamaan mutta ei niin haittaa. Tasaisemman olisi saanut laittamalla 2 kerrosta valkeaa. Mutta nämä neon lakat pysyvät vähän huonommin kuin Essiet yleensä tai sitten olen kolhinut varpitani...ei tuo pieni epätasaisuus niin haittaa kun väri on niin huikean sininen!
Nyt ei kyllä sormet ja varpaat sovi yhteen mutta huomenna sormien lakka kuitenkin vaihtuu ;)

10 kommenttia

 1. Oih, nyt on ihan virallista, että tykkään nimenomaan mummolakoista <3

  VastaaPoista
 2. Itekkii tykkän noista "mummolakoista" tällee syksyn alla kun ei kehtaa niitä kirkkaimpia kesävärejä käyttää (koskee siis kaikkia murrettuja sävyjä mutta koska vaaleanpunainen ♡)

  VastaaPoista
 3. Mummovaaleanpunaiset on just parhaita! Mä tykkään hirmu paljon kaikista murretuista pinkeistä ja semmoisista likaisista vaaleanpunaisista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen ruennut tykkäämään sellaisista entistä enemmän :)

   Poista
 4. Aivan ihana vaaleanpunainen lakka! Mutta miksi valkoista lakkaa sinisen alle? Valista hieman. ;-) t. Marjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopputuloksesta tulee kirkkaampi ja neon väri pääsee paremmin esiin :) tasoittuu myös paremmin.

   Poista
 5. Nyt on kyl upea sininen! Ja ei tuo nyt kovin mummo ole (: . Äippä kyllä tykkäis.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥