sunnuntai 25. elokuuta 2013

Kolmen kimppa

Tänään mennään pinkeissä!

Sormiin tuli liukuvärjäys, niittikoristeita, water decals tarroja ja glitteriä :D varpaisiin neon lakkaa!Aloitetaan luettelemalla käytetyt tuotteet. Kynsillä ensin 2 kerrosta hermot menee -lakkaa eli Essie Guchi Muchi Puchi. Tässä on enää jämät pohjalla, on ensimmäisiä Essie lakkojani ja paksuuntunut vuosien saatossa. Väri on todella kaunis kylmä ja kalpea vaaleanpunainen.Liukuvärjäyksessä kahta Essie creme lakkaa, keltainen  Barbuda Banana ja neon vaaleanpunainen Boom Boom Room*. Liukun / liu´un ( miten kirjoitetaan ) tein kostealla meikkivoidesienellä, toimi hyvin!
Kärkiin Golden Rosen Jolly Jewels 103*. Tartofraises decals tarrat tilattiin FB kynsikirppis ryhmäläisten kanssa kimpassa AdNailsista. Postarit olivat järkyttävät 19,50 e joten kimppa kannattaa. Tilasin sunnuntaina ja perjantaina sain hakea kirjatun paketin postista. 
Kynsissä käytetyt niitit Adeninasta saatuja.

Taas yksi moka tuli tehtyä. Ei kannata laittaa alimmaiseksi lakaksi hitaasti kuivuvaa paksua lakkaa. Vaikka laitoin vain 2 kerrosta Guchia, se ei silti jaksanut kuivua vaikka laitoin ohuita kerroksia! Kääk! Liukuvärin tehtyäni kärkiin tuli silti painaumia ja voi vattu että meinasin jo poistaa koko kynnet! Laitoin yhden kerroksen Inm pikakuivattajaa ( klik )* saatu Cesarista. Annoin kuivaa ennen Golden Rosen, tarrojen ja niittien laittoa. Sitten vielä lopuksi yksi paksuhko kerros pikakuivattajaa. Ja edelleen, pientä kurttua saattaa tulla.Tämän takia suosittelen oikeasti kuivattamaan lakkakerroksia, ei ne kuiva pikakuivattajallakaan jos väliin jää märkää lakkaa. Tiedänpähän itsekin että liukuvärissä käytän tästä lähtien nopeasti kuivuvaa lakkaa! Loppujen lopuksi olin kynsiin todella tyytyväinen, näistä tuli niin kauniit.Varpaisiin ihanan vadelmaista neon pinkkiä Essie Bottle Serviceä*. Tämän alla on 2 kerrosta valkeaa Essie Blanc* lakkaa, sitten 3 kerrosta Bottlea. Inm päällä.* -merkityt tuotteet saatu blogin kautta.

26 kommenttia

 1. miksi varpaisiin 2 kerrosta valkoista värilakan alle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotta neon lakka levittyy tasaisemmin, siistimpi lopputulos. Olen kertonut tästä enemmän Essie neon postauksissa :)

   Poista
 2. Nätit kynnet! Kaunis liukuväri ja hyvin sopivat koristeet. Ihan selvät rantakynnet.

  VastaaPoista
 3. Liu'un on oikein. :)

  Harmi, etten juuri itse piittaa pinkeistä tyttölakoista, näyttävät niin herkullisilta sun varapiden kynsissä. :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat nuo kynnet! Tosi söpön tyttömäiset ja kesäiset värit. Mä sain kanssa Adeninalta noita niittejä ja pitäis päästä kokeileen. Ja mullekin on tulossa Tartofraises decaleja! Maltan tuskin odottaaa, että pääsis niitäkin kokeileen...

  VastaaPoista
 5. Voe että on kaanis! Halusin tsekata Cittarissa noin neonit, niin olipahan kaikki loppu! Tilasin sitten syyskokoelman minejä Ebaysta-niinko lohdutukseks =)

  VastaaPoista
 6. ihanat kynnet! :) jälleen kerran

  VastaaPoista
 7. Nämä kynnet kolahti! Aivan upea väriyhdistelmä ja tykään kun on "paljon kaikkea", liukuväri, niittejä, tarroja... Vau!! :)

  VastaaPoista
 8. Onpas kauniit! Vaikka kynsillä on "vaikka mitä", niin tosi nätti lopputulos! =)

  VastaaPoista
 9. Ihanat!

  Tuli tuosta pikakuivattajasta mieleen, että mistähän johtuu ilmakuplien ilmaantuminen lakkaan? Siis pikakuivattajaa käyttäessä? Sama ilmiö tulee minulla sekä Sally Hansenin että Trindin kuivattajien kanssa.

  Kun illalla lakkaa kynnet ja laittaa kuivattajaa, tulos on mitä tasaisin ja kiiltävin, mutta aamulla herätessä kynnet on täynnä kuplia! Ihan kun joku rokko.. yäk! Mistä moinen??

  -Mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ei ole tapahtunut moista...mutta tuli mieleen että eihän kynnellä ole ollut vettä tai käsirasvaa jota olisi jäänyt pikakuivattajan alle?

   Poista
  2. Mullekin käy välillä näin. Mielestäni johtuu enemmänkin alle käytetystä lakasta, kuin itse pikakuivattajasta. Esim Essien to buy or not to buy, joka on ihan mielettömän hieno lakka, ei toimi mun kynsillä lainkaan. Levittyy uskomattoman huonosti, raidoittuu, vaatii monta kerrosta ja on viimeistään seuraavana päivänä aina ihan ruokottoman näköinen, ihan täynnä on kuplia. Käytössä on ollut sekä essien pikakuivattaja että seche.

   Tai sitten lakkaa on tarvinnut liian monta kerrosta, enkä ole antanut kerrosten kuivua kunnolla. Mutta mä olen usein aika kärsimätön lakkaaja, eikä muut lakat reagoi noin huonosti. Harmittaa ihan sikana, kun se on niin nätti lakka!

   Nämä kynnet oli kyllä tosi hienot. Jotenkin en vaan niin syty tummille syksykynsille (ainakaan itsellä) vaikka ehkä pitäisi. Pinkki sopii kaikkiin vuodenaikoihin;) Ja varsinkin varpaissa pitää aina olla mahdollisimman räikä lakka ja jalassa iloiset sukat;)
   -Tiia

   Poista
  3. Kyllä se voi johtua myös paksusti laitetusta aluslakasta tai paksuuntuneesta aluslakasta tai värilakasta :)

   Poista
 10. Hmm, johtuisikohan tämä tosiaan siitä, että vaihdoin aluslakkaa..? Nyt olen käyttänyt Mava whiteä (kaamea kellerrys kynsissä!:o)ja aikaisemmin Konadin aluslakkaa (josta tämä kellerrys lienee peräisin >:/).
  -Mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi kokeilla jos sitä aluslakkaa laittaisi ohuemmin tai sitten sillä vanhalla aluslakalla, tuleeko silläkin niitä kuplia?

   Poista
  2. Mä olen käyttänyt pääsääntöisesti Essien aluslakkoja viime aikoina. Nyt pisti miettimään, että pitäisiköhän ostaa kuitenkin toinen pullo sitä viha/rakkauslakkaa... to buy or not to buy;D Todellakin! (käytin pullon loppuun kuitenkin)

   Mitä jos minun yksilöni on vaan ollut jotenkin viallinen ja kuplittui siksi? Se on oikeastaan ainoa vaihtoehto, koska muut lakat eivät ole kuplineet samojen alusten, päällysten, kuivattajien ja lakkaajan kanssa...
   -Tiia

   Poista
  3. Voihan niissä lakoissa olla maanantai kappaleita. Jospa sulle olisi sattunut vain sellainen? Mulla kuplittuu vain paksuuntuneen aluslakan takia tai jos lakkaa liian paksuja kerroksia.

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥