torstai 29. elokuuta 2013

Haaste: Kuinka muokkaan kuviani

Embosnails! blogilta sain haasteen, kiitos paljon :)

Tässä postauksessa siis paljastan miten muokkaan kuviani. Ideana on sisällyttää postaukseen alkuperäinen ja muokattu julkistettava kuva.

Tässä Vuitton Kitty kynnet, muokattu kuva. Olen säätänyt valoisuutta, kontrastia, tarkentanut ja poistanut jotain pölyä tms. mitä kynnelle on jäänyt. Muokkaan kuvat Picasalla ja pienennän Paintilla. Lisäsin myös mustaa reunusta.


Tässä alkuperäinen, muokkaamaton. Tämä ei ole edes paras mahdollinen kuva, minulla oli keltainen paita päällä ja se heijastuu kynsiin. 


OPI Diva Of Geneva, pelkästään rajattu. Kynsillä jotain jälkiä ja jossain kynsinauhoissa lakkaa. Yleensä pyrin lakkaamaan niin siististi ettei tarvitse muokata kuvia hirveästi. Aina se ei kuitenkaan onnistu. Ja taas pullosta päätellen keltainen paita päällä :DDMuokattu. Parantelin vähän kynsinauhaa ja jotain kökköjä kynsiltä. Metallisessa lakassa tai päällyslakassa näkyy kaikki heijastumat tai roskat. Tässä myös valoisuus, kontrasti, terävyys...sama kuin edellisessä. Jos olisin supertarkka niin tästäkin kuvasta saisi paremman. En kuitenkaan osaa photoshopata tai muutenkaan olla jo liiankin täydellisen tarkka. Kun en oikeasti sellainen ole :D tämä lakkaus on tehty 45 minuutissa, 2 x aluslakka, 2 x OPI ja Inm pikakuivattaja päällä. Oli vähän kiire :DSellaista...ei tainnut paljastua suuria salaisuuksia mutta toivoitte tätä postausta joten :)

6 kommenttia

 1. No joo, hyvin pitkältihän ne taitaa olla nr samat muokkauselementit, jotka pyörii useammalla kivanmuokkaajalla, mutta tosi kiva kun silti tartuit haasteeseeni ihan henk.koht!! Onhan kaikkien kuvat kuitenkin omanlaisiaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Olen aika huono nörttihommissa ja osaan vain perusjutut. Kiva silti että ihmiset lukevat sivujani vaikka on parempia kuvaajia kuin minä. Lightbox ollut rakenteilla kolmisen viikkoa, ei onnistunut heti ja meni mielenkiinto :D

   Poista
 2. Oisit voinut kertoa, että MILLÄ toiminnolla ja MITEN otat ne pölyt sun muut pois :) Mut muuten kyllä kiva postaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minähän sanoin että Picasalla muokkaan ja korjaan kuvia. En nyt ymmärrä miten tarkasti pitää kertoa, jokainen jolla Picasa on niin tietää että Korjaa toiminnolla korjataan virheet kuvasta.

   Poista
 3. Diva Of Geneva -kuva on muokkaamattomana omaan silmään paremman näköinen. Mutta nää on kai niitä makuasioita :)
  - Leidi N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta se on ruma kuva. En edes postaisi niitä kynsiä kuin nyt tässä. Oli niin jumalaton kiire lakata, en rasvannut kynsinauhoja tai mitään :) en keskittynyt kuvaamiseenkaan :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥