maanantai 26. elokuuta 2013

Bella Vita

Olen vähän himoinnut OPI lakkaa You´re Such A Budapest mutta kuulin huhuja sen huonosta koostumuksesta. Sanottiin myös IsaDoran Bella Vitan olevan sille dupe.

Budapest himotus laantui ja Helmeristä kaivettiin esille Bella Vita.Tässä on taas melkeinpä täydellinen koostumus. Yhdellä kerroksella siisti, ehkä ihan hitusen läpikuultava joistain kohti. Toisella kerroksella täydellinen peittävyys. Värihän on kaunis lila hopealla hyvin hennolla shimmerillä.Bella Vitan pysyvyys on myös hyvä, kestää hyvin käsien liuottelun vedessä. Koristelut tein valkealla lakalla + Dotting Toolilla. Vähän OPI Last Friday Night glitterlakkaa kynnen sivulle ja water decals tarrat. Tykkään paljon tuosta violetti + punainen yhdistelmästä, olen aiemminkin harrastanut sitä :)8 kommenttia

 1. Päivänvalossa kun laitoin tikut vierekkäin, niin eivät nuo lakat IHAN 100% dupeja ole, mutta niin lähellä toisiaan, että vain tarkkaan tutkimalla sen eron huomaa.. joten et varmasti tarvitse Budapestia kun sulla on Bella Vita - jossa tosiaan on paljon parempi koostumus. Nätit kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) en tarvii, varmasti joskus tulee samanvärisiä mutta paremmalla koostumuksella :)

   Poista
 2. Hahaa, itsellä lähes samanlainen toteutus tällä hetkellä kynsissä, tosin ei ole pilkkuja ja kukat ovat vaaleanpunaisia :D
  Tuo Bella Vita on kyllä niin kaunis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostavat ihanilta, vaaleanpunaiset kukat sopisivat myös tähän :)

   Poista
 3. Tosi nätit kynnet. :) Onko noi IsaDoran lakat oikeesti nopeasti kuivuvia, kuten pullossa lukee? Itse en omista yhtäkään IsaDoraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne ihan nopeesti kuivuu, kaikkeen en aina usko mitä lukee mutta normaali lakan verran. Ei nyt mitenkään super nopeasti :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥