sunnuntai 4. elokuuta 2013

Auttavat aluslakat ja Pikaiset päällyslakat

Nyt kannattaa ottaa hyvä lukuasento. Luvassa toivepostaus, hellin antoi seuraavan kommentin:


Toivoisin postauksia hoitotuotteista, alus- ja päällyslakoista yms. Niitä kuluu ainakin mulla eniten ja aika usein käyn täältä katsomassa suosituksia, kun joku loppuu ja haluan kokeilla jotain uutta :)

Hyvät naiset, toiveenne on kuultu. En ottanut juttuun mukaan kynsiöljyjä koska niin vasta kerroin niistä. Hoitotuotteista valitsin parhaat palat ja ne jotka ovat nyt aktiivisessa käytössä.

Hoitotuotteet

Kalahari kynsiöljy ( klik )*
Mahtavan täyteläinen kynsiöljy. Varmasti paras/parhaimpia käyttämiäni. Kosteuttaa hyvin kynnet läpikotaisin. Tehokas kynsinauhoille! Riittoisa koska tätä ei tarvitse laittaa paljoa. 

Burt´s Bees kynsinauhavoide
Luottotuote vuosien ajan. Kosteuttaa hyvin etenkin kynsinauhat mutta samalla kynnetkin jotka jäävät tosi pehmeiksi tämän käytön jäljiltä. Todella hyvä tuote.

Creative kynsiöljy
Tehokkaasti kosteuttava öljy kynsille sekä kynsinauhoille. Myös monen vuoden luottotuote. Laadukas, riittoisa ja melko nopeasti imeytyvä.

Benecos kynsienhoitokynä*
Kun haluan hoitaa kynsiä vähän nopeammin, valitsen tämän. Tai jos haluan kynsinauhat siistin näköisiksi ennen kynsikuvia, tämähän se tulee kaivettua esille. Syystä että tämä imeytyy äkkiä mutta kosteuttaa silti erinomaisen hyvin. Aluslakat

Color Club Milky White ( klik )*
Yksi, ainut ja oikea tuote Ranskalaisen tai nudelakkauksen alle. Optimaalisesti vaalentaa kynneltä keltaisen pinnan pois. Toimii oikeasti, ihan sikahyvä tuote. Käytän aina vaalean lakkauksen alla.

Poshe Nail Treatment ( klik )
Luottotuotteeni vuosien ja vuosien ajalta. Myös ystäväni pitkien kynsien salaisuus on tätä aluslakka. Kun kysellään miten ne pitkät kynnet saa niin tällähän ne. Ei koveta kynttä liian kovaksi. Lakka levittyy hyvin tämän päälle..mitä muuta voisin sanoa? Kun sen hyvän löytää niin ei tarvitse harhailla sivupoluilla. Tottakai käytän sivussa muitakin aluslakkoja, se on ihan hyväksi ettei kynttä totuta liikaa samaan. Näin ainakin omalla kohdalla.
Käytin vuosia NailTek II aluslakkaa. Toimi tosi hyvin, sain sen avulla kasvatettua pitkät kynnet. Sitten ihan yht`äkkiä lakkasi toimasta. Outoa. Sitten kyllä tapasin Poshen sinisen pullon ja suhteemme on kestänyt vuosia.

Snowcrystal Nail Care Cuticle Remover*
Tämä on nyt vähän väärässä paikassa, piti olla ekassa kuvassa. Työnnelkää niitä kynsinauhoja niin manikyyrit on siistimpiä. Tunnustan että olen vähän laiska tässä asiassa, yritän parantaa tapani kera Snowcrystalin. Auttaa siis työntelemään kynsinauhoja :)

Snowcrystal Nail Care With Calcium*
Käytän enemmän varpaissa. Aika ohuen tuntuinen aluslakka, välillä käytän sormissa mutta jos haluan suojaavan aluslakan niin turvaudun Posheen. Tämä on enemmän "perus" tuote. Toimii kuitenkin hyvin, kuivuu äkkiä ja lakat pysyneet ihan hyvin tämän kanssa. Ei moitittavaa paitsi hyvin ohut koostumus.

Seche Bright Whitener ( klik )*
Tälle olen kehut antanut. Tätä kai voi käyttää alus- tai päällyslakkana. Minä käytän aluslakkana, näin ymmärrän Treatment -termin. Tämä on myös kynnen optimaalinen vaalentaja. Hyvä Ranskiksessa alus - tai päällyslakkana. 
Omasta mielestä tämän päällä pysyy kynsilakat tosi hyvin. Sinällään kynnenkovettaja tämä ei ole että ihan jatkuvasti en aluslakkana käytä. Mutta se miten hyvän tarttumapinnan tämä antaa lakalle että se miten hyvin tämä vaalentaa keltaisen kynnen. Siinä syyt miksi tämä on todella hyvä aluslakka.


Normaalit päällyslakat

Sina Top Coat*
Tästä ja minusta ei oikein ikinä tullut kavereita. Kuivuu liian pitkään, lopputulos on liimamaisen nihkeä ja tuntuu silti tulevan ruttuja. Todella harvoin petyn päällyslakkaan. Olen kuitenkin antanut tälle mahdollisuuden ja käytän tämän loppuun. Pitää vaan malttaa antaa kuivua rauhassa.

Inm Looks Wet ( klik )*
Tämä tekee kynnelle paksun ja suojaavan kerroksen. Mutta ei lohkene kärjistä! Tuntuma ja koostumus on aika sama kuin Inm tai Seche pikakuivattajissa. Tämä kuivuu normaalissa ajassa ja antaa huiiiikeeaann kiiltävän lopputuloksen. Tästä olen tykännyt, on myös edullinen tuote.

Essie 3-Way Glaze*
Jos haluat Kaikki yhdessä -tuotteen niin se on tämä. Minulla kulkee laukussa mukana aluslakka pullo, pelkään nimittäin niin paljon lakan lohkeamista ja kynnen katkeamista. Onko muilla tätä tapaa? Essietä olen käyttänyt enemmän päällyslakkana etenkin Essie merkin lakkojen kanssa. On toiminut todella hyvin. 
Tämän perusteella ostaisin Essien hoitotuotteita ja päällyslakkoja. Tämä voisi olla hyvin se laukussa kulkeva pullo, toimii niin monella tapaa. 
Kerran siskoni soitti marketista hyllypaljouden edestä ja kysyi yhtä tälläistä tuotetta käytettäväksi Essie lakkojen kanssa. Suosittelin tätä ja tarkalta siskolta ei ole valitusta kuulunut :)


Pikakuivattavat päällyslakat

Sally Hansen Diamond Flash*
Ohuehko koostumus mutta hyvä pysyvyys! Minulle tärkeintä päällyslakassa on se että se ei saa lohjeta kärjestä kesken päivän! Sally Hansen ei ole kertaakaan lohjennut. Tämän kanssa kynnelle tulee hyvä ja ohut pinta. Kovan tuntuinen, joskus laitan tätä pari kerrosta. Kuivaa todella nopeasti. Parhaita päällyslakkoja kun haluat ostaa marketista.

Inm Out The Door ( klik )*
Minulle tätä ehkä tosiaan on maailman paras pikakuivattaja. Mitä vaadin pikakuivattajalta? Ei saa kutistaa lakkausta kärjestä, pitää kuivattaa märkäkin lakka, ei saa kurtistaa lakkausta kokoon koko kynneltä jotta se lähtee liuskana pois ja pitää olla kohtuuhintainen. Kaikki nämä toiveet täyttyvät INM:llä. Jos et ole kokeillut niin olet kyllä jäänyt paljosta paitsi ;)

Color Club 0-60 Speedy Top Coat ( klik )*
Olen käyttänyt tätä monta pulloa. Antaa älyttömän nätin kiillon ja hyvän pinnan. Ei ehkä ole samanveroinen pikakuivattaja kuin Inm tai Seche Vite mutta aika täydellinen kuitenkin.
 En ole pettynyt kertaakaan tämän kanssa tai pilannut lakkaustani. Mutta ei kannata luottaa 0-60 lupaukseen, kyllä siinä kuivumisessa pikkuisen pidempään menee. Käytän enemmän tavan päällyslakkana eli annan kuivaa kunnolla. Silloin tulee paras lopputulos. Ja se on ollut aina täydellinen.

Seche Vite Super Fast Dry ( klik )*
Tämän kanssa lakkausten kuivaus onnistuu nopeasti! Ei tarvitse enää istua sohvalla sormet ojossa envoitehämittään. Sechen plussa on se että sitä saa aika monesta paikasta ja kohtuuhintaan. Hinta taitaa pyöriä samoissa jonkun marketti päällyslakan kanssa ja onhan tämä ihan eri luokkaa...iso pullo, toimii ihan mainiosti.
 Itse kuitenkin vältän laittamista täysin märän lakan päälle, on joskus kutistanut lakkausta kärjistä ja sitä vihaan. Toimii parhaiten vähän kuivaneen lakkauksen päällä. Oma mielipide on että ei lakkaus ikinä kuivu pikakuivattajallakaan jos lakkakerrokset ovat ihan märkiä eikä niiden ole annettu kuivua yhtään. Mutta se on minun mielipiteeni.


Muut päällyslakat

Seche Ultra-V ( klik )*
Tätä olen käyttänyt kun teen muille manikyyrejä. Ei ole mitään ikävämpää kuin se että teet toiselle kynnet jotka lohkeavat parissa päivässä. Ultra-V:n kanssa pelaan varman päälle, viimeksi antoi viikon pysyvyyden joka mielestäni on loistava. Ammattimainen lopputulos, huikea kiilto mutta poistaminen onnistuu ihan kynsilakanpoistoaineella. Salonkimainen tuote kotikäyttöön mutta tarvitsee uv-uunin. Se miinuksena mutta jos uuni jo on niin kokeile tätä!

Cesars Sun Blocker Top Coat ( klik )*
Antaa kynnelle hieman sinertävän pinnan ja hohtaa uv-valossa. Voi käyttää luonnokynnellä päällyslakkana vaikka on enemmän geelien/akryylien suojaaja kellastumiselta.
 Kannattaa olla tarkkana minkä värisen lakan kanssa laittaa. Sopii kyllä lähes kaikkien kanssa mutta joku lakkaus meinasi mennä vatuiksi tämän kanssa. On kyllä hyvin pysyvä päällyslakka ja kuivaa yllättävän nopeasti. Olen tykännyt käyttää vaaleissa manikyyreissä päällyslakkana, taittaa keltaisuutta veke. Tuoksuu muuten erityisen makealta!

Essie Matte About You
Legendaarinen matta päällyslakka. Alkaa jo olemaan jankkia ja ei varmaan säilyne pitkään. Hyvä on ollut, muistan miten kiluissaan tästäkin oltiin :)

Sina Matte Polish*
Myönnettäköön että tätä olen käyttänyt kerran. Perus mattalakka, en osaa sanoa juuta enkä jaata :D varmasti ajaa asiansa!

Inm Northern Lights Hologram Top Coat ( klik )*
Todella kaunis, antaa pikkuista kultaista kimallusta lakkaukseen silloin kun kaipaat jotain extraa. Toimii samalla päällyslakkana. Erinomainen muuten, on suojannut lakkaukset tosi hyvin. Tätä saa kultaisena tai hopeana.


*-merkityt tuotteet on saatu blogin kautta. Riippumatta siitä ovatko tuotteet itse ostettuja vai saatuja testattavaksi, mielipiteet ja käyttökokemukset ovat omiani.

Mutta nyt haluaisin kuulla teidän mielipiteitänne. Jakakaa kokemuksenne omista luottotuotteistanne, tosi moni ihminen lukee tätä postausta ja kommentteja löytääkseen uusia hyviä vinkkejä. 

Mikä on paras kynsienhoitotuotteesi, entäs alus- ja päällyslakkasi? Mikä on ollut pahin floppi mitä olet kokeillut?

Ja haluaisin kuulla kokemuksia erityisesti kaupassa myytävistä Essien aluslakoista, onko niin hyviä kuin lupaavat? Entä Mavala Scientifique jota kehutaan maasta taivaisiin? Voiko se olla hyvä oikeasti kun se on Mavalaa?

Edit. Postauksen linkit on laitettu teitä varten että voitte tutustua tuotteisiin paremmin. Kysessä ei ole mainoslinkit ja en hyödy millään tavalla niiden klikkailusta! Koska jos en laita linkkejä, kysytään heti mistä tuotetta saa. Joten linkit on ihan hyvää hyvyyttä teille laitettu :)

20 kommenttia

 1. Opin nail envy hoitolakka on pelastanut omat kynteni katkeamiselta, käytän joko yksinään tai aluslakkana. Tuo Imn Out the door pikakuivattaja on myös oma suosikkini, kiitos suosituksesta:)
  -J-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Nail Envy oli ehkä ensimmäistä aluslakkaa jota käytin "paremmilta merkeiltä". Mulla taisi olla Sensitive & Peeling versiota ja kyllä se vaan toimi :)

   Poista
 2. Aluslakkana käytän OPI:n base coatia. Ihan okei, mutta en oikein osaa verratakaan mihinkään. Tai siis minulla ei ole tarpeeksi tietopohjaa sanoakseni, että onko se oikeasti ok.

  Suosituksestasi ostin tuon Inm Out The Doorin ja voe elämä! Sehän on loistava! Ainutkaan lakkaus ei ole sen jälkeen mennyt pieleen. Lakkaan usein kynteni mieluusti illalla eikä ole yksi tai kaksi kertaa, kun aamulla kynnen pinnassa (jonka luulin olevan jo kuiva...) on tyynyliinan kangaspainaumat. Argh! Mutta tämän Inm:n kanssa ei ole käynyt niin kertaakaan. Juuri viime yönä lakkasin ja tänä aamuna ihastelin kynnen sileää, kiiltävää pintaa.
  Kiitos siis vinkistä!

  Seuraavaksi taidankin kokeilla tuota Poshe Nail Treatmentia. Kynteni vähän tuppaavat liuskottumaan, joten jospa tuosta olisi apua.
  Ja lisäksi pitäisi ryhdistäytyä mm. kynsinauhojen hoidon kanssa. Rasvaan käteni kun muistan ja siinäpä mun käsihoitoni sitten onkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiva kuulla että suosituksistani on ollut apua :) tuo on parasta palautetta jota voin saada.

   Kokeile Poshea, on auttanut minunkin liuskoittuviin kynsiini. Kannattaa ostaa käsirasva jossa lukee myös kynsinauhoille. Ja käsiä rasvatessa sitten hierot samalla kynsinauhojakin :) tai voit ostaa vaikka kynsiöljyn tai kynsinauhavoiteen löytyy esim. Dermosililta :)

   Poista
 3. Mistä kaupoista seche viteä saa?(: tuolla cesarshopissa on niin kalliit postikulut, että nuuka ei malta tilata :p
  -Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D ainakin Kicksistä saa, tietääkö joku mistä muualta?

   Poista
 4. Opin Nail Envy original oli lievä pettymys, en minä ainakaan saanut ihanan vahvoja ja pitkiä kynsiä sillä. Mutta yllättävän hyvä aluslakka on Sally Hansenin Nail Growth Miracle aluslakka! Tämän kanssa mulle kasvaa aina pitkät ja vahvat kynnet. Mulla on Essien Grow Stonger aluslakka nyt kokeilussa ja ihan hyvältä vaikuttaa. On tosin aika ohutta, laitan yleensä kaksi kerrosta.
  Päällyslakoista parasta ovat Sally Hansenin Insta-Dri ja Diamond Flash. Tuo Uv-päällyslakka kuulostaa hyvältä, voisinkin tilata uunin ja tuota lakkaa, niin saisi hieman kynsiä ehkä kasvamaan taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) kaikki ei toimi kaikilla, on kyllä hyvä että on paljon valikoimaa :)

   Poista
 5. Mulla on ollut käytössä nyt jonkun aikaa seuraava combo, joista kaikkia on jo toinen pullo käytössä ;) Eli OPIn kynsinauhakynä (helppo käyttää ja pitää mukana), Triendin Nail balsam (laitan aina lakkauksen poiston jälkeen tätä tai OPIn kynää koko kynnelle) ja varsinaisena aluslakkana Essien Nourish me. Pikakuivattavana lakkana olen rakastunut jostain syystä Mavalan omaan, kuivuu nopsasti, leveä suti ja pullon saa käytettyä pohjaa myöten :) OPIn ridgefiller oli huono aluslakka koostumuksensa puolesta, netistä luinkin, että koostumus voi vaihdella pulloittain :o aika kummallista kalliilta lakalta.. Muuten jättäisi ihanana matan pinnan, mihin on hyvä levitää värilakka. Ja on se Mavalan Scientifiquekin tullut hommattua, mutta en uskalla vielä parin viikon kokeilun perusteella sanoa juuta tai jaata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja tosiaan, sitä mun piti kysyä vielä, että jättääkö tuo CC:n milky white kanssa semmoisen ns. huurteisen pinnan vai enemmänkin kiiltävän pinnan? Kun tuon ridge fillerin tilalle etsisin jotain tasalaatuisempaa purnukkaa :)

   Poista
 6. Aluslakoista olen tykännyt OPIn Nail envysta ja Essien Feed Me:sta jotka pitää värilakan tosi hyvin, kynsiäni ne ei pidä parempina tai hoida niitä mitenkään, niinkuin ei mikään muukaan hoitolakka.

  Pikakuivattajista on tällä hetkellä käytössä Lorkun ja Butter Londonin versiot, oikein päteviä molemmat.

  Kiitti vinkeitä, suuntaan Ebayhin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Essie Feediä kiinnostaisi kyllä kokeilla.

   Poista
 7. Kiitoksia tästä, kattava postaus, johon varmasti tulen palaamaan :)

  Pettymyksiä.. pikakuivattajista oikeastaan kaikki tähän asti loppuunkäyttämäni eli Mava-dry (kului parissa kuukaudessa), Seche Vite (kutistaa lakkauksen) ja Sally Hansen Insta-dri (jämähtää). Vähän aikaa sitten tilasin Poshen ja Inm:n pikakuivattajat blogistasi lukemieni vinkkien perusteella. Poshea vasta kokeillut, se kutistaa hiukan, mutta ei mitenkään pahasti.

  Aluslakkana oon käyttänyt nyt pari pulloa Inglotin Gro Maxia, kyllä mun kynnet aika nopeasti kasvaa, mutta en tiedä johtuneeko nyt sitten tuosta tuotteesta? Koostumukseltaan se on vaan niin miellyttävä käyttää. Ohutta ja nopeasti kuivuvaa.

  Kovasti ne liuskoittuu, että ehkäpä ens kerralla kun aluslakat loppuu niin kokeilen taas näitä sinun vinkkejäsi :). Mulla on kyllä sellanen työ, jossa kynnet saa kokoajan hittiä, että en tiedä auttaako siihen liuskoittumiseen mikään :(. Oli muuten vähän huvittavaa, kun sain kerran kehuja vahvan näköisistä kynsistä, vaikka oikeasti ne oli/on lakkauksen alla ihan järkyttävän näköiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) minunkin kynsiä aina kehutaan, yritän sanoa että just lyhensin..lyhyet nämä on minun mittapuulla :)

   Poista
 8. Miulla on nyt ollut testauksessa kuukaudenpäivän tuo Essien All In One Base. Sitä ennen oli OPIn se perus. Essiestä ei kyllä mitään muuta moittimista, kuin tuo suti! Voi kauhia ku siinä on se pienempi suti.. On aika kamala levittää lyhyillekin kynsille, kun kolme neljä vetoa tarvii koko kynnelle.. Muuten kyllä ihan toimivaa tavaraa!

  Ja Seche Vite on se pikakuivattaja, jota en vaihda! Tiiätkö muuten saako tuota Sechen UV top coatia Kickistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan saa, luulen Cesarin oleva ainoa myyjä? Essien ohut suti on kyllä vähän kapea paksumpaan verrattuna :)

   Poista
 9. Mulla oli pullo Diamond Flashia, ja kuivui kyllä supernopeasti, mutta ne kuplat! Siis kuplittui tosi pahasti/teki hirveästi pieniä tummia "pisteitä" tai "reikiä" lakkaukseen! :O En ole vastaavaa nähnyt minkään muun lakan kanssa. Harmitti kun oli lakannut pitkään ja sitten top coat tekee tuon. Sulla ei CN ilmeisesti käyttäytynyt samoin? Toinen juttu johon petyin saman tuotteen kanssa oli liian ohut sivellin. Nappasi aina liikaa lakkaa jota sitten ei pystynyt levittämään sirolla siveltimellä. :/

  Hyvä, vastikään hankkimani päällyslakka on Nubarin Diamont Fast Drying Top Coat. Ei kyllä kuivata läheskään niin nopeasti kuin vaikka tuo Diamond Flash, mutta lopputulos on upean kiiltävä, ja mikä parasta, ei yhtään kuplaa! :D

  Aluslakkana olen käytellyt Cesarin omaa kovettajaa, josta kyllä tykkään. Toinen must -kynsienhoitotuote on tietysti öljy, ja olin tosi iloinen kun löysin Body Shopista kynsinauhaöljyn roll-onilla! Tosi kätevä, kun en tykkää tussimaisesta applikaattorista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole minulla kuplittanut, tosi outoa että tekee niin. Olen muuten tuota Nubaria joskus käyttänyt ja tykkäsin kyllä :)

   Poista
 10. Kiitos vinkeistä,nämä tuli juuri oikeaan aikaan ennen uusia ostoksia.
  :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥