sunnuntai 18. elokuuta 2013

Aika ihkut suorastaan

Sadepäivänä oli aikaa siivota koko talo. Siivotessa sain myös loistoidean. Kyllä, mietin päässäni aina valmiiksi kynsi-ideoita :D töissä, lenkillä, siivotessa...siitähän mulle töissä maksetaan, vai :D äkkiä imuroimaan ja pölyjä pyyhkimään että pääsee toteuttamaan ideaa!

Puna-pinkki liukuväri!Toteutin sen kolmella eri Color Clubin lakalla. Kaikissa on samanlainen helppo creme laatu joten sopivat saumattomasti yhteen. Ajattelin myös värien liukuvan ja sopivan kivasti yksiin. 
Nämä kaikki kolme lakkaa on saatu Cesarista, kaikki kevään kokoelmista Fiesta ja Kaleidoscope. Vaaleanpunainen Endless ( klik ), shokki pinkki Flamingo ( klik ) ja paras kaikista, sangen laadukas Mamba ( klik ).Lakkasin kynsille ensin 2 kerrosta Endlessiä. Wasting Lifestyle -blogin mukaan kokeilin ensi kertaa kostutettua sientä. Oikeasti neuvotaan käyttämään meikkisientä mutta fiksuna tyttönä heittelin ne muutossa roskiin. Ajattelin etten tarvitse niitä ja varmaan ne olisivat painaneet muuttolaatikossa liikaa.
Ihan kivasti toimi myös kostutettu taloussienen pala. Tuputtelin liian märkyyden pois talouspaperille. Laitoin pinkkiä ja punaista lakkaa sieneen, häivytin vähän rajakohtaa ettei tule liian töksähtävä. Ja kyllä, se toimi paremmin kuin kuiva sieni :)Jos sieni alkaa tökkimään niin kannattaa vähän kostuttaa vedellä ja imeyttää liika märkyys talouspaperiin. Mutta ensi kertaa varten on ostettava meikkisieniä, onneksi niitä on jopa täällä meidän "marketeissa" :))Sydämmet leimailin puolittaisiksi kynsille DRK-B laatasta ( klik ), leimauslakkana Color Club On The Rocks ( klik ), päällyslakka Konad Top Coat ( klik ), kaikki saatu saatu Cesarista. Jotkut toiset koristelut olisivat myös olleet kivat, nyt nuo sydäm(m)et on aika isot...toisen kerran sitten! On The Rocks on muuten loistava lakka, jos etsit metallisen hopeaa lakkaa TAI leimauslakkaa niin tämä on kyllä täydellinen!

Mitä tykkäät liukuvärjäyksestäni? 

22 kommenttia

 1. Tykkään liukuvärjäyksestä, mutta noi leimaukset teki siitä aika oudon näkösen...:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta myös todella nätti liuku jää ehkä vähän turhan massiivisen leimauksen alle liiaksi piiloon.

   Poista
  2. Niin se vähän jää mutta halusin leimata nuo sydämmet :) mielessä voi aina olla idea mutta toteutettuna se on toisennäköinen :)

   Poista
  3. Saman olen joutunut itsekin toteamaan karvaasti kerran jos toisenkin... :) Eikä lopputulos mikään huono ole, toivottavasti et ymmärtänyt niin, mutta liukuväri oli vain niin herkullinen että se vangitsi huomion. ;)

   Poista
  4. En ymmärtänyt väärin, kiitos :)

   Poista
 2. Kiinkostais tietää että millin oot aloittanut kynsilakkojen keräilyn ja aktiivisen kynsien lakkailun ja hoitamisen ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus teini-iässä. Eli joku 17v on tullut jo harrastettua :)

   Poista
 3. mun mielest nää onnistu tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät :) kyllä nämä minusta oli hienot vaikka leimaus peitti kynttä aika paljon :)

   Poista
 4. Ihan mielettömän hieno lakkaus ja näyttää niin helpolta, juu en osais (: Sain kyllä mammalle leimattua konad höyhenet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaat kyllä kun osaat aina mammalleskii laitella :)

   Poista
 5. Ite oon kokeillu meikkisienellä mutta siitä lähtee palasia ja jää rumasti kynsiin :( Tai sitten ne halpis sieniä tai sitten oon niin kovakourainen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus jää mustia paloja jos liian pitkään ja kovasti painelee sienellä. Ehkä se meikkivoidesieni olis vielä parempi :)

   Poista
 6. Mun mielestä liukuvärjäys onnistuu ehdottomasti parhaiten niin, että valitsee laadukkaan suht "tiiviin" meikkisienen ja lakkaa värit suoraan siihen sieneen, josta ne "pyöräyttää"/töpöttelee kynnelle. Lakkaraidat kannattaa lakata sienelle vähän lomittain, jolloin raja häipyy erityisen hyvin. Lakkaa sieneen suht reilusti. Noita sitten muutama kerros kynnelle niin, että sientä liikuttelee ihan vähän ylös alas kynnellä, niin liukuvärjäys onnistuu superhyvin! Mulla on just nyt Essien lakoilla toteutettu pinkki-koralli-persikka-liukuvärjäys, jossa on päällä vielä toosi hienoa glitteriä. Nää on upeat vaikka ite sanonkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä, kyntesi kuulostavat upeilta :)

   Poista
  2. Musta ois kiva nähdä sun toteuttamana semmonen "auringonlaskun"-sävyinen liukuvärjäys, päälle sopis mun mielestä joku flakieglitter vielä efektiksi ;)

   Poista
  3. Olisi kiva kyllä, ehkä vois huvikseen tehdä...joskus, nyt syksyllä ei tee mieli olla auringonlasku kynsissä ;)

   Poista
 7. Tosi kivan näköiset! Mä olisin jättänyt ihan ilman noita leimauksiakin :)) Tätä vois kokeilla joskus kun on aikaa :)

  VastaaPoista
 8. Tykkäsin ihan sikana tuosta liukuvärjäyksestä,oisin ite jättäny pelkästään sen kynnelle,en ois laittanu leimoja,mut ihan kivathan niistäki tuli. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta se olisi ollut tylsä, mulla on aina se pakko saada kaikkea kynnelle :D

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥