lauantai 6. heinäkuuta 2013

Wild One

Minna esitteli blogissaan kynsiä joissa oli käytetty Color Clubin Snow-Flakes lakkaa. Minulle tuli välitön himo käyttää kyseistä lakkaa pitkästä aikaa. Nimen perusteella talvinen lakka mutta tottakai se sopii myös kesäänkin :)


Kynsillä 2 kerrosta Sechen lakkaa Wild One. Lämmin persikkainen pinkki. Saatu Cesarista, tässä linkki lakkaan.
Color Club flakies lakkaa Snow-Flakes 2 kerrosta Wild Onen päällä. Snow-Flakes saatu Cesarista. Taitaa vaan olla loppu tällä hetkellä :/ en siis saa linkkiä tähän.Joudun taas sanomaan että livenä paljon hienommat ja näyttävämmät. Kuviin en saanut vangittua täyttä kaunetta. Ja Flakiesia olisi voinut laittaa useamman kerroksen mutta aina hyvä sanoa näin jälkeenpäin :) Snow-Flakies on kyllä upea tälläisten korallisten/persikkaisten päällä mutta efekti tulee hienommin esille tumman lakan päällä.Laitoin varpaisiin tämän kesän parasta vihreää lakkaa eli IsaDoran Atlantista. Sen päälle Snow-Flakesia pari kerrosta.Varpaatkin paljon välkehtivämmät livenä :)

10 kommenttia

 1. Miulla tuli kans joku Snow-Flakes buumi vähän aikaa sitten ja kahdet edelliset kynnet saivatkin sen pintaansa. :D Ois tehny mieli lakata mustaa alle, mutta se on jotenkin liian synkkä näin kesällä. Hyvältä näytti onneksi myös oranssin ja tummanpunaisen päällä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka tykkään vampy lakoista niin kyllä ne syksyä odottavat. Tuntuvat liian kovilta kesällä ja nyt pitää muutenkin ennättää käyttää kesävärejä ;)

   Poista
 2. Minulla on myös tuo Color Clubin Snow flakes mutta siinä on pelkkiä läpinäkyviä hexejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkemättä en pysty sanomaan mutta samanlaisia varmasti ovat, en usko olevan kahta versiota liikkeellä :)

   Poista
  2. Ostin kanssa tuon CC:n snow-flakes lakan, kun muistelin sen olevan flakies lakka. Se olikin enemmän kirkasta,tasaista glitteriä sisältävä! Omituista...

   Poista
  3. Siinä olevat flakesit ei ole niin isoja minusta kuin joissain Nufun lakoissa...mutta en mä tätä glitteriksi sanoisi...ehkä näemme lakan eri tavalla?

   Poista
 3. Pitääpäs kokeilla, tosi kivan näköinen kesäisten sävyjenkin päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile, tosi monen värin kanssahan tämä sopii ;)

   Poista
 4. Hei, mun täytyy kokeilla pastelliturkoosin päälle tuota Snow Flakesia. Ihanat! Kiitti vinkistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä :) kiitos sulle vinkistä!

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥