maanantai 29. heinäkuuta 2013

Over The Rainbow

Ensimmäisenä tilaamistani Nailz Craze laatoista 02 laatta Magical. 


Pohjalakkoina minulla on 3 lakkaa Sechen Primp & Polished kokoelmasta ( klik ), lakat Simple Yet Significant, Prim & Polished ja Dainty Decadence. Aluslakka Seche Bright Whitening ( klik ) ja pikakuivattaja kuivattamassa useaa lakkakerrosta eli Seche Vite Super Fast Dry ( klik ).
Kaikki kuvassa näkyvät Sechen lakat saatu Cesarista.  


Leimaukset Konad lakalla Dark Red ( klik ), myös Cesarista saatu. Ensin oli tarkoituksena leimata pelkkiä sateenkaaria mutta innostuin nyt sitten yksisarvisesta ja tähdistä. Vähän kaikkea! Kuviot on ainakin isoja, hyvä että mahtuivat minunkin kynsilleni! Iso- ja leveäkyntisille oiva laattavalinta. Laatta leimaa tosi hyvin, ei mitään moitittavaa.


Nailz Craze laattoja saat heidän omasta Etsy shopista, tässä linkki. Omistaako joku muu NC laattoja vai oliko ihan uusi tuttavuus?

Ps. Minulla on kaikki eri laatoilla tehdyt leimaukset Konad -tunnisteen alla!

18 kommenttia

 1. Mie oon himoinnu NCn laattoja jo pitkään, mutta en ole saanut vielä tilattua yhtäkään ::) Siihen täytyy tehdä muutos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olin halunnut pitkään näitä, viimeksi olivat oos kun olisin tilannut. Nyt kun näitä oli saatavilla niin en miettinyt tilaamista :)

   Poista
  2. Nämä on niin kivoja laattoja, älä mieti pitkään niin eivät ole Oos. Kuten viimeksi kun olisin halunnut tilata :)

   Poista
 2. Tosi nätit kynnet!
  En ole leimailua koskaan kokeillut, onko se kuinka vaativaa puuhaa? Taitaa jonkun verran kuitenkin aina sotkea?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alussa vähän hankalampaa mutta harjoitus tekee mestarin. Sotkee jonkun verran, pöytä pitää suojata. Mutta kivaa puuhaa on, kokeile ihmeessä :)

   Poista
 3. Onpa nätit! :) Toivelistalla on Nailz Craze laatat kyllä mutta kun en voi tyytyä yhteen, täytyy saada kaikki. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tilasin 3 itselle ja yhden teille arvontaan :)

   Poista
 4. Mulla on just tää laatta ja sit pari muuta. Kokeilin tota "pilvi"kuvioo yks kerta ja se ei jotenki onnistunu. Tarvii varmaa tänää kokeilla noit muita samast laatast :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, se pilvikuvio on kanssa nätti, seuraavia mitä kokeilen :)

   Poista
 5. Terppa! Ei nyt kysymykseni liity postaukseen, mutta kysyn silti :)
  Minkälainen lakkaus olisi mielestäsi sopiva toimistotyön työhaastatteluun? Pituutta on suunnilleen saman verran kuin sinulla, eli pitkät ovat! Ranskalaista en jaksa alkaa vääntämään. Olisiko perus nuden sävyt paikallaan? En yhtään tiedä, kehtaako / onko sopivaa pukeutua asiallisesti ja "räväyttää" esim. pinkeissä barbie-kynsissä tai muun värisissä, huomioita herättävissä, sävyissä... En tiedä, kiinnittääkö kukaan huomoita kynsilakan väriin, mutta itse huomaan vakavissa tilanteissa häpeäväni kirkkaita värejä (punainen on ehdoton ei) ja puristavani sormia nyrkkiin, piilottaen näin kynnet.
  Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun joku kyselee tälläisiä! Olin lukenut vähän aikaa kysymystäsi ja tuli heti mieleen jokin nudelakka. Sitten luin eteenpäin ja itsekin mietit samaa. Eli vastaukseni on hyvin hoidetut kädet, kynsinauhat ja nudelakka. Tsemppiä haastatteluun :)

   Poista
  2. Paljon kiitos vatauksestasi ja tsempatuksesta :)

   Poista
 6. Beautiful! I couldn't believe it's stamped!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥