maanantai 1. heinäkuuta 2013

Mahottoman yli-söpöt kynnet

Taas minä sorruin tälläisiin söpöstyksiin :) ei pitänyt mutta aina ne vetää puoleensa. 

Halusin oikein söpöjä kesäisiä värejä joten valitsin Essien Naughty Nauticals kokoelman yli-ihanan lilan kimalteilla eli Full Steam Aheadin ja kaveriksi limen The More The Merrierin.Näistä Essien lakoista sanoisin että näillä on ilo lakata! Levittyvät kauniisti, tasoittuvat siistiksi itsekseen eikä tarvitse tapella yhtään. Kyllä sen laatulakan erottaa ja Essie kuuluu laatukastiin. Suosittelen lämpimästi!Jotta ylisöpö yliannostus on taattu niin valitaan ihanan imeliä kynsitarroja.

12 kommenttia

 1. Onpa herkulliset:)
  -J-

  VastaaPoista
 2. Hm, minusta tässä lakassa oli vihattava koostumus ja se lähtikin nopeasti eteenpäin. Raidoittuvaa lirua joka tosiaan vaati kolme kerrosta mutta en ollut tyytyväinen lakan tasoittuvuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle 2-3 kerrosta on aika normi, siitä eteenpäin lasken liruksi. Mielipide asioista ei kiistellä, eikö :)

   Poista
 3. ehkä mie jo nytten uskaltautuisin ostamaan edes yhden essie lakan kun kaikki niitä niin kehuvat... eivät varmaan suotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essien nudet on ihania ja aina varmoja valintoja ;)

   Poista
 4. Nätit kynnet! :) Olen itse jotenkin merkkilakoista ihastunut eniten tähän essieen, pullo on jotenkin koruttoman kaunis. Mulle on siis myös vähän väliä sillä ulkokuorellakin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin Essien pullo on yksinkertaisen tyylikäs ja oikein huokuu laatua :)

   Poista
 5. mun on nyt pakko raportoida sulle tätä mun silmämeikkitilannetta!! :D

  ostin tänään sensain aurinkopuuterin ja päätin kokeilla sitä luomivärinä, koska se on sellasta oranssihtavaa (mähän sanoin haluavani kokeilla oranssia luomilla) ja sehän toimi erittäin hyvin :) pistin vielä alaluomelle kultaista ja tadaa sallin kesälook on valmis :D pääsin ainakin vähäksi aikaa niistä ruskeista eroon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuulostaa tosi kivalta, kiva että rohkaistuit :) kulta ja oranssi on kuitenkin ruskean sukulaisvärejä joten niitä kaikkia on tosi helppo yhdistellä :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥