keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Chalk Dust

Nyt tämä ihanuus pääsee lähemmin kynsilleni. Maybelline Polka Dots lakkojen kuningatar on ehdottomasti Chalk Dust.Miksi? No siksi kun tämä on vaan niin hieno! Sopii niin monen värin päälle. Verrattuna Lorkun Confettikseen tämän glitteri on hienompaa, tämä levittyy nätimmin isojen ja pienten glitterien ansiosta sekä tämä on helpompaa poistaa.

Kesällä ei ole mitään kauniimpaa kuin pastellin väriset lakat ruskettunutta ihoa varten. Siispä valitsin lakoiksi Essien vanhempaa mallistoa olevat St.Martin Mint ja nimettömiin Barbuda Banana.
Minulla on mielessä sata muutakin yhdistelmää Chalk Dustin varalle joten myöhemmin tästä lisää. Ja ei kannata empiä vaan ostaa. Kohta itketään kun ne on jokapaikastaloppu.

Millaisia kivoja Chalk Dust yhdistelmiä te olette keksineet?

13 kommenttia

 1. Mun mielestä se oli vaikeempi poistaa ku lorkku niiden pienten hippujensa takia mut ihana se kumminkin on! <3 mä en ole vielä yhdistäny sen ku vaan korallin punaseen lakkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korallin punainen kuulostaa kesäiseltä yhdistelmältä :) minusta juuri niitten pikku hippujen takia poisto on helppoa :D

   Poista
 2. Minä oon ettiny kaikki seinäjoen ja kauhajoen kaupat ja keskisenkin, mutta ei vaan tätä lakkaa löydy:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppu varmasti! Niinkuin täältäkin. Luulisin että tulee lisää koska Confettista tuli myöskin ja nyt sitä on yllinkyllin :) toivottavasti löydät!

   Poista
 3. Musta-valkoinen käy yllättävän hyvin kaikenlaisten sävyjen kanssa, varsinkin pastellien. Minäkin taidan lakata seuraavaksi keltaisella, ettei se vaan jää =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pastellien kanssa aivan ihana. Ehkä enemmän kesälakka, itse ainakin miellän. Käytettävä nyt usein :)

   Poista
 4. Mulle tuli heti mieleen näistä kynsistä pääsiäiskarkit, en muista vaan niiden nimiä :D Pitää ehkä katsella maybellinen lakkahyllyä sillä silmällä, jos tuon vaikka kotiuttaisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa olla nopea, aika monesta paikasta jo loppu. Tiiän ne karkit, eikös niissä ole suklaata sisässä? Oliko ne jotain munia :)

   Poista
  2. Jotain just semmoisia :) Seuraavan kerran kun Kuopioon eksyy niin pitää yrittää jostain vielä löytää :)

   Poista
 5. Mä löysin tätä ihanuuslakkaa Uudenkaupungin tarjoustalosta :D Turun alueella en oo viel ehtiny käydä kurkkaamassa :)

  Kiitos muuten ihanasta blogista, sait mut innostumaan kynsien koristelusta ihan tosissaan ja näin kesäloman kunniaks sain kasvatusprojektinki hyvään malliin :) (pisin kynsi täl hetkel 9mm ^_^ niitä kelpaa jo lakkaillakki :) ) Lisäks saan inspiraatiota täältä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! Kiva kun löysit lakkaa :)

   Poista
 6. Joensuussa (Sokos) oli kaksi ständiä näitä (toinen siellä ekan takana), mutta nokkelat olivat tyhjentäneet senkin ja lopputuloksena vain kolme putelia jäljellä, joista kaksi oli sinistä ja yksi vihreä. Niin, miekin haluaisin jostain tuon Chalk Dustin :'D
  Confettista olen nähnyt vain Sokoksella ja sielläkin kaksi kappaletta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihan varma homma että CD tyhjentyy hyllyistä ensin :) toivottavasti löydät omasi :) Joensuun Sokos on kiva, olen tehnyt siellä tosi paljon hyviä ale löytöjä.

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥