keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Mermaid´s Eyes

Deborah Lippmann julkaisi kesäisen kokoelman Summer Mermaids 2013. 
Kokoelmaa sekä muita upeita Deborah Lippmann lakkoja myy Love It - verkkokauppa. Kaupan tytöt lähettivät minulle tuparilahjoiksi muutaman kokoelman lakan joista ensin Mermaid´s Eyes.Mermaid´s Eyes on turkoosiin taittava merellinen sininen. Superkaunis lakka jossa pienen pieniä kultaisia glittereitä sekä hieman isompia sinisiä glittereitä. Kynnen pinta on foil lakan tapaan kylmän näköinen.

Yhdistin lakan China Glazen Secret Peri-Winkle lakkaan. Tein kärkiin liukuvärjäyksen Mermaid´s Eyes lakalla ja nimettömään pelkkä Mermaid´s Eyes. Pilkut Dotting Toolilla ja valkealla lakalla.


Mermaid´s Eyes levittyy hyvin kauniisti vaikka on paksua ja helposti peittävää. Kuivumista ei tarvinnut pitkään odotella. Oikein unelma koostumus!
Lakka kuivuu karheaksi tekstuuripintaiseksi. Paras kiilto saadaan päällyslakalla jos ei ole karhean pinnan ystävä.Mielestäni lakka on erittäin kaunis, turkoosi vivahde tekee siitä paremman kuin jos se olisi "vain sininen". Ihana kesälakka, sopii hyvin kokoelmaan värin ja nimen puolesta.

Aluslakka Seche Rebuild ja päällyslakka Seche Vite pikakuivattaja ( molemmat CesarsShopista ).Oletteko jo hankkineet merenneito lakkoja? Mitä pidätte lakasta ja tekstuurimaisesta pinnasta? Minulla on ostoslistalla kokoelman vaaleanpunainen Mermaids Kiss. En sitä kyllä tarvitse mutta haluan. Ehkä tilaan sen synttärilahjaksi itselle :D

Teksti sisältää mainoslinkkejä.

6 kommenttia

 1. Tämä lakka ei nyt oikein sytyttanyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa joku toinen väri miellyttäisi enemmän :)

   Poista
 2. Mistä näitä lakkoja saa ostettua ja mitä maksaa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Deborahin lakkoja saa Love It- verkkokaupasta, tekstissä oli kyllä linkki kauppaan ja lakkaan:

   https://www.loveit.fi/

   Hintaa lakasta riippuen n.19 e.

   Poista
 3. Hyvälle näyttää liukuvärjäyksessä, vaikka on kylmää sävyä niin mulle tulee silti biitsi mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin mielestä tämä oli kiva liukukärjissä :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥