maanantai 10. kesäkuuta 2013

Fresh Linen

Tänään kynsillä Fresh Linen Ruby Wing Spring Garden kokoelmasta.

Mutta mikä siinä on että aina kun näillä lakkaan niin aurinko paistaa? Mutta kun alan kuvata niin aurinko häipyy ja tilalle tulee pilviä? Yritä sitten kuvata näitä. 


Ruby Wing lakat ovat aika hassuja. Nämä vaihtavat väriä auringossa tai uv-valossa. Efektin saa houkuteltua esille myös uv-lampun alla. Seuraavassa kuvassa lakka on ihan normaalisti pilvisessä säässä ulkona kuvattu. Leimaukset löytyvät muuten Bundle Monsterin laatasta.


Vähän aurinko pilkahtaa...lakka muuttuu kynsien kärjistä keltaisemmaksi.


Käytin lakkaa uv-lampun alla jossa se muuttuu vaalean keltaiseksi. Juoksin kamera kädessä ulos ottamaan kuvaa mutta efekti häipyy heti ja kynnet ovat taas valkeat. Eli kylmässä ilmassa valkeat ja lämpimässä keltaiset. Aika jännää! Jotain sain kuitenkin tallennettua...

Edit. Illalla kävin käpyttelemässä ( tiedätte ) ja silloin paistoi aurinko. Keltsi vaihteli ihan jopa oranssinkeltaiseen. Osa kynsistä oli oranssit, osa valkeat, harvemmin tuota pidät sormiasi täysin tasaisen suorassa aurinkoa kohti. Mutta efekti oli hieno ja piti ihan esitellä miehelle. Uskotte varmaan miten paljon sitä kiinnosti ;)Itse tykkään enemmän valkeasta puolesta. Muutenkin Ruby Wing lakoissa tykkään sellaisista jotka ei niin älyttömän selkeästi vaihda sitä väriä. Eli jos lakkaa vaalealla niin haluan sen vaihtavan vaaleaksi väriksi eikä ainakaan liian tummaksi. Koska jos haluan tummat kynnet niin lakkaan heti tummalla lakalla ;D joo mutta Ruby Wing lakat ovat kyllä kesälakkoja jolloin niistä saa kaiken hyödyn irti.

Koostumus Fresh Linen lakassa on ok. Tämä on helmiäishohtoinen frost lakka joten jos sinulla on kynnellä virheitä niin arvatkaa vaan näkyvätkö ne. Minulla on vielä pieniä rippeitä geelilakkauksesta, lisäksi jouduin vähän paikkailemaan lakkausta tökätessäni sormen johonkin. Nämä kaikki siis kyllä näkyvät helmiäislakassa!

Muutenhan väri on nyt muodikas valkea. Kuivumisaika saisi olla vähän nopeampi joten Seche Vite pikakuivattaja oli tämän kanssa käytössä. Onneksi Seche tasoittaa virheet. Ilmakuplia Fresh Linen ei tehnyt, onneksi! Ne ovat ärsyttäviä.

Tuoksu tässä on ihana, tämä Spring Garden sarja on tuoksuva sarja! Jos muistat Color Clubin Wicked Sweet sarjan niin näissä on hyvin samanlainen tuoksu. Ei tehnyt minulle migreeniä, tuoksuu kyllä mutta ei liian voimakkaasti.
Tarkennan vielä että kaikki Ruby Wing lakat eivät tuoksu, pelkästään Spring Garden sarja!


Ruby Wing Spring Garden kokoelmaa saa CesarsShopista, lakat maksavat 13 e kpl.
Jos on lakkaustoiveita jollain värillä tai haluat tietää miten vaihtaa väriä niin kysy :)

15 kommenttia

 1. Väriä vaihtava ja tuoksuva lakka. Voin vain kuvitella kuinka sitä innoissasi olet mallaillut eri valoissa.
  Itse kun innostun joskus lakasta ja innostun aiheesta posmittamaan kotona, saan sellaisia hyväntahtoisia ja hymyileviä katseita takaisin. :D
  Varmaan samanlaisia ilmeitä teen itsekin, kun puhutaan moottoripyörien äänenvaimentajien ominaisuuksista tms. Hah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) yleensä saan kommentteja onko niitä kynsiä taas pakko lakata jne. Vastaan että ON ;)

   Poista
 2. Mulla olisi yksi lakkaustoive! :) Kaikkihan nuo on kiinnostavia ja herkkuja, mutta eniten toivoisin, että kokeilisit tuota alarivin oikeanpuolimmaista turkoosia lakkaa. :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja sävyjä, varsinkin tuo persikkainen näyttää söpöltä:)
  -J-

  VastaaPoista
 4. Mua kiinnostais tietää, et miten paljon ja mihin tuo turkoos ja persikkainen lakka vaihtavat värinsä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitänee tehdä joku yhteislakkaus niillä kahdella :)

   Poista
 5. Voi ei, taas tekisi mieli hankkia uusi lakka! :) Erityisesti mua kiinnostaisi nähdä, miten punainen toimii, punaisiin kynsiin kun olen jämähtänyt. Tosin viime aikoina olen katsellut valkoisia lakkoja vähän sillä silmällä, olisi niin kiva kesäväri. Mullakin alkaa pian lomat töistä, joten sitten saa arkisinkin lakkailla kynsiä, kivaa vaihtelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punaisesta Rubystä on kuvia aiemmissa RW postauksissa ;) se on aika ihana, valkea myös trendikäs ja ajaton väri :D

   Poista
 6. Ihanat kynnet! ♥
  http://vivalaprettydoes.blogspot.fi/

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥