lauantai 4. toukokuuta 2013

Unholassa olleet kaverit

Voi kaverit, anteeksi että olen unohtanut teidät! Otetaanpas esille ja käyttöön :)Dior Tropical Light
Kiva vihertävä paletti josta olen tykännyt ensisilmäyksellä. Ainut miinus tässä on tämän hohtavuus, sen takia on tosi vähällä käytöllä. Poikkeuksetta teen sillä myös aina samanlaisen meikin. Vihreää ja ruskeaa. Käytän vain kahta väriä vaikka tässä olisi tarjolla viisi. Tässä asiassa voisi petrata ja kokeilla välillä vaaleampaakin meikkiä.Kokeilin vielä vaaleamman meikin johon yhdistin Urban Decayn turkoosin rajauskynän Electric. Tästä tuli kiva kesäinen meikki, värillinen rajaus on kiva idea vaaleaan meikkiin koska ei kai kukaan kesähelteessä halua kulkea paksuissa meikeissä...
Myriad
Tykkään tosi paljon sinisestä meikissä mutta miksi Myriad on vähän hylkiö? Ehkä koska sen laatu ei ole ihan parasta Dioria. Joskus käytin tätä enemmän mutta nyt se on aika hyljättynä.

Lopuksi vielä Stylish Move meikki. Tämä ei ole hylkiö paletti mutta silti siihen tarttuu aika harvoin? Miksiköhän? Onko teillä tälläisiä hylkiöitä? Mitkä paletit jäävät usein unholaan?

8 kommenttia

 1. Olen suunnitellut kaikessa hiljaisuudessa Tropical Lightin myyntiä, sillä sitä ei vain tule käytettyä. Kiva että teit silläkin meikin, mutta valitettavasti sen kanssa lähtölaskenta on alkanut.

  VastaaPoista
 2. Mulla on myös tuo Stylish Move, ja aika harvoin sitä tulee käytettyä. Sain sen tosin lahjaksi, itseostaneena sitä saattaisin käyttää enemmän ;) Keväällä ja kesäisin tykkään käyttää räväkämpiä värejä.

  VastaaPoista
 3. Tämä on todellisuutta meille, jotka omistavat liikaa luomivärejä... Joskus tekee "yllättäviä" löytöjä, että omistankin tällaisen ja täähän on ihan hieno... miksi en käytä useammin? :)

  Hylkiön roolissa minulla taitaa olla Diorilta Incognito - liian tylsä ja ruskea yksinään käytettäväksi. Myös Diorin melko uusi Misty Mauve on saanut olla ihan rauhassa. Siinä tosin on laatuongelma, ei oikein levity nätisti ja tumma sävy karisee.

  Voi kunpa olisikin aikaa käyttää kaikkia. Täytyy haastaa itsensä hylkiöiden pariin ja lisäillä mielikuvitusta peliin. Tosi hyvä idea sinulta tuo turkoosi rajaus! Alkoi tehdä mieli ostoksille ;)

  VastaaPoista
 4. Eiko: Minä en raaski luopua, se on kuitenkin kauniin näköinen ja välillä tulee käytettyä...harvoin kylläkin.

  Liisa: SM on kyllä paras mahdollinen paletti vihreille silmille. Se on kovin kaunis ja klassinen paletti.

  Annie: Incognito on hyvä valinta jos haluaa tehdä neutraaleja meikkejä. Minulta se lähti kiertoon, harvemmin kun teen pliisuja meikkejä ;) mä tykkään Misty Mauvesta, se on ihana koska siinä on hohtavaa ja mattaa. Laadullisesti minä en löydä siitä valitettavaa ;)

  VastaaPoista
 5. Kivoja luomivärejä, enpä ole näitä päässyt testaamaan.

  VastaaPoista
 6. Mullekin tuli Tropical Light vastaan, mutta meikkasinkin Parisian Lightsilla, hiton vaikeaa nykyään päättää millä meikkaa kun ei ole kuin se kaksi päivää viikossa sitä iloa. No tuleepahan Ingocnitoa käytettyä siitäkin edestä.

  VastaaPoista
 7. milipili: Onneksi mulla ei ole rajoituksia, ei tulis muuten mitään! PL ei ollu oikein kiva paletti, vähän pliisu..

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥